SoSafe International AB Anmeldelser

TrustScore 2.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag var väldigt skeptisk till att börja med denna produkt efter att ha läst alla kommentarer. Men mot all förmodan så gav jag det en chans och jag måste verkligen säga att jag inte förstår mig på alla... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Dom ringde mig och sålde in en trygghetsknapp vilket jag egentligen inte var jätte intresserad utav, men vi testade 3 stycken till alla i familjen. Och WOW jag kan faktiskt förmedla att detta är något... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

skam och sk.i.t företag som lurar unga, min dotter blev lurdad och fick betala i 2 år , har sagt upp den och de har scamat henne på någon sätt så hon ska fortsätta trots att hon avslutade den, de svar... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag delar de andra negativa kommentarerna. Nu äntligen gått två år för kunna avsluta avtalet. Företaget erbjuder mig förnya avtalet med lägre pris. Jag kan säga att om det så endast kosta 10kr i månad... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag gör POLISANMÄLAN eftersom jag känner mig lurad av SoSafe företag.

Jag gör POLISANMÄLAN eftersom jag känner mig lurad av SoSafe företag.
Jag anmäler även Sosafe till allmänna reklamationsnämnden och Konsumetverket.
Jag ska kämpa mycket hård för att bevisa att SoSafe är ett bluff-företag!

Vill bara tillägga att jag absolut håller med andra personer som drabbades av detta företag och skrev sina åsikter på Trustpilot.

Här kommer bara några rubriker på omdömen om SoSafe:
Sosafe är det största skämtet.
Det här företaget är bluff och mjölkar folk på pengar genom att skicka ut påhittade fakturor
Bluff
Mega-varning!

//Nika

9. marts 2023

Smutsigt bolag!

Förtjänar inte ens 1 stjärna. Riktigt smutsigt bolag är detta. En jobbig säljare kom in till mitt JOBB & försökte sälja på den här knappen. Upprepande gånger sa jag att jag redan hade Life360 & Nödsamtal i min telefon sa hon att det bara var trams & Sosafe var betydligt mycket bättre. Hon sa att jag kunde testa den & sedan komma till henne inom 14 dagar om jag skulle vilja göra retur på varan. Jag tecknade kontraktet & efter att jag tecknat sa hon att det var 24 månaders bindningstid. Jag sa till henne att det är inget man säger efter att någon tecknat ett kontrakt & jag bad henne gå ut från min butik. Läste recensionerna i jobbet & förstod då vilken bluff detta var. Gick till henne efter mitt pass & sa till henne att göra retur på allt. Då sa hon att det inte är något de kan göra i butik, utan jag behöver skicka knappen tillbaka till de genom post. Ringde kundservice & klagade, fick adress & skicka tillbaka knappen. Nu 3 månader efter får jag en faktura på 499 kr fast än jag har skickat tillbaka knappen? Jag tror att de har fått knappen & skickar fakturan ändå, inte något med posten iaf. Smutsigt bolag, har tagit det här med konsumentverket, inkasso & allmänna reklamationsnämnden. Aldrig att jag betalar 499 kr för en knapp som jag skickat tillbaka. De är ju inte kloka, svarar även inte i telefon heller. Teckna INGENTING här!

8. marts 2023

Besvarelse fra SoSafe International AB

Tack för att du har tagit dig tid att kontakta oss och informera om din situation.

Vi har sett över ärendet och dessvärre verkar det som att vi aldrig mottagit knappen alternativt att vi inte har kunnat identifiera att det var din knapp vi mottagit.

Trots detta förstår vi att du med störst sannolikhet returnerat knappen och därmed plockat bort fakturan.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en hög kvalitet på produkter och tjänster och vi beklagar att vi inte kunde möta dina förväntningar denna gången. Vi tar ditt ärende på stort allvar och vi kommer att undersöka det vidare för att se till att liknande situationer inte uppstår i framtiden.

Kundtjänst på SoSafe International AB

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sosafe är det största skämtet

Sosafe är det största skämtet. Jag har anmält till allmänna reklamationsnämnden och Konsumentverket. Rekommenderar alla ni andra som känner er lurade att göra desamma. Ju fler vi är desto större chans är det att företaget blir svartlistad!

21. september 2022

Bluff

Testade denna knappen och sa upp den under provperioden på 2 veckor, skickade sedan tillbaka knappen enligt instruktionerna, efter 2 månader får jag en faktura på 499kr för att de inte fått knappen, ser ju att alla andra skriver att det varit med om samma sak, det bluffar bara. Köp inte detta

26. februar 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Får väl instämma med övriga..

Får väl instämma med övriga. Skickade tillbaka knappen. Hör ingenting på fem månader och får sen en faktura på ej returnerad knapp. De påstår att de skickat påminnelser om detta tidigare men jag har inte erhållit någon påminnelse. Får till mig att jag kan uppvisa kvitto för att jag skickat tillbaka den. Lätt att be om det fem månader i efterhand, då många (inkl jag) säkerligen inte sparar den typen av kvitton i all evighet. Kan absolut inte rekommendera och med tanke på övriga kommentarer är det nog snarare fel på bolaget än posten i detta fall.

24. februar 2023

Värsta företaget

Blev övertalad av en irriterande försäljare att testa knappen men den dök aldrig upp, ringde och mejla om detta och de beklagade. 3 månader senare kräver de mig på 499kr för ej tillbaka skickad knapp. Glöm de! Har bestridit fakturan, kommer häva ”köpet” och låt dem stämma mig om de så vill. Jag varnar verkligen ALLA att köpa härifrån de vill inget mer än att luras de går knappt att kontakta och de e inte så direkt märkligt att alla här har nästan samma problem. Usch. Alice Behrndtz

19. februar 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Varit med om exakt samma som dom flesta…

Varit med om exakt samma som dom flesta skriver om i dessa omdömen . Returnera två knappar och nu ett halvår senare får en faktura hemskickad?! Sk*t företag som bara luras .

18. februar 2023

Besvarelse fra SoSafe International AB

Tack för din kommentar och vi beklagar verkligen det inträffade.
Vi har hört från flera kunder att de har haft problem med dessa ärenden, men vi har börjat se över alternativa rutiner som ska motverka detta problem.

Vi beklagar verkligen om du har fått en faktura efter att du har returnerat knapparna och vi kommer givetvist löst detta i ditt fall.

Vi vill poängtera att vi tar våra kunders feedback på största allvar och vi arbetar hårt för att förbättra vår service och kundsupport.
Vi vill försäkra dig om att vi inte vill lura någon och att vi alltid strävar efter att ge våra kunder en positiv upplevelse.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tycker att produktern är en bra ide men…

Tycker att produktern är en bra ide men kostar för mycket säljarna säger att de ska vara kontaktat till larmcentral men det stämmer inte. sättet som säljarna säljer känns som om de "tvingar"på en produkten. De enda som har skrivit ett bra omdöme jobbar på bolaget vilket är en röd flagga. Jag rekomenderar att unvika!!

11. februar 2023

Besvarelse fra SoSafe International AB

Tack för din feedback om våra produkter och vår försäljning.
Vi är glada över att höra att du anser att våra produkter är en bra idé, men beklagar att du tycker att de är för dyra.
Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga priser, samtidigt som vi bibehåller hög kvalitet på våra produkter.

Vad gäller din oro om omdömen från personal, kan jag försäkra dig om att vi på SoSafe International AB inte uppmuntrar våra anställda att skriva positiva recensioner om våra produkter.

Vi värderar ärlighet och transparens när det gäller omdömen från våra kunder och vi uppmanar våra kunder att skriva ärliga recensioner på Trustpilot och andra plattformar.

Vi tar också din oro kring vår försäljning på allvar och kommer att se över våra försäljningsprocesser för att se till att de är tydliga och transparanta.
Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga och bekväma när de handlar med oss.

Tack igen för din feedback och vi hoppas att du ger oss en chans att visa dig vår höga standard på kundservice och produktkvalitet.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det här företaget är bluff. De har bara en som sitter i kundtjänst och som dessutom inte är till någon hjälp. Även om du skickar tillbaka det antal knappar som du fick från de, kommer de säga till dig att de ej har fått alla och skicka en faktura till er på 499 kr. Så som jag har förstått av det hela så lever de än så länge på sina påhittade fakturor. Så akta dig som ens funderar på att teckna ett abonnemang hos de. Av lite information från kundtjänsten så är det tydligen många som har sagt upp sig där vilket säger väldigt mycket.

10. februar 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Gå inte med på vad dom säger när dom…

Gå inte med på vad dom säger när dom ringer, dom skickar hem en knapp på prov och när man sedan skickar tillbaka den säger dom 3 månader senare att dom ej fått tillbaka knappen så man måste betala 499kr trots att man skickat tillbaka skiten. Så fruktansvärt dåligt

9. februar 2023

Besvarelse fra SoSafe International AB

Tack för din feedback om vårt företag.
Vi beklagar verkligen att du upplevde problem med vår returprocess och vi förstår att det kan vara frustrerande för dig.

Vi vill poängtera att vi alltid följer vår returpolicy, vilket innebär att om en kund vill returnera en produkt, ska den returneras inom 14 dagar från inköpsdatumet.
Vi beklagar om det har funnits missförstånd eller fördröjningar i din specifika situation.

Vi tar ditt feedback på allvar och vi kommer att se till att förbättra vår kommunikation med kunderna och vår faktureringsprocess för att undvika liknande problem i framtiden.

Bluff och lurendrejeri!

De har lurat mig på ca 5000 kr!
Jag är student på 20 år och pratade med två tjejer i Farsta som fick in mig på denna. De sade att om jag ville säga upp den var det bara att ringa eller mejla vilket jag gjorde nu ca en månad senare varav jag får reda på att det är bindningstid på 24 månader och att jag måste betala en slutfaktura. Något de absolut inte informerade om i affären. Rent av ljög om det...

Köp inte denna produkt!

20. december 2022

Bluff?!?!!

Beslutade mig inom 14-dagaraperioden att avsluta. Fick återkoppling och vart jag skulle skicka tillbaka knapparna. Detta var 25e juli. Fick idag en faktura på 499 kr där det stod att jag ej återsänt knapparna och att dom skickat flertalet påminnelser. Det har jag INTE fått och knapparna ska vara tillbakaskickade sen över ett halvår sen. Vad är detta?!

24. januar 2023

BLUFF FÖRETAG

Jag har läst tidigare recensioner och det är ett riktigt bluff företag!
Dem säljer en produkt till dig med 14 dagars ångerrätt, när du sen vid upprepande tillfällen hör av dig till bolaget att häva köpet får du inget svar.
Avtalet utfärdades i augusti, nu i januari skickar dem ut en faktura på grund av att jag inte skickat tillbaka produkten på 1000 kr för två knappar. Däremot har bolaget inte återkopplat med korrekt information, vilket dem skulle göra!
När man hör av sig till bolaget kan dem inte göra något åt detta och hänvisar till hemsidan.
På fakturan står det att dem vid upprepande tillfällen skickat ut påminnelser, vilket aldrig gjorts!
Skriv inte på ett avtal med dem.
Jag kommer ta vidare detta ärende.

24. januar 2023

Kära kund,

Vi är mycket ledsna över att du har haft en dålig upplevelse med vårt företag. Vi vill alltid ge våra kunder den bästa möjliga kundservicen och det verkar som att vi inte lyckades leverera detta till dig.

All information kring ångerrätten samt returprocessen står i själva avtalet. Men vi beklagar att vår information om ångerrätten och returprocessen upplevdes som otydlig för dig och vi kommer att ta denna feedback på allvar för att förbättra vår kommunikation med kunderna. Vi vill också förklara att när du ångrar ett köp eller gör en retur måste du returnera produkten till oss för att processen ska slutföras.

Vi hoppas att vi kan få chansen att rätta till detta misstag och återupprätta ditt förtroende för vårt företag. Tack för att du tog dig tid att lämna feedback, detta hjälper oss att bli bättre.

Med vänliga hälsningar

Väldigt dåligt

Väldigt dåligt, svårt att få kontakt och dom lurar än till att betala nått man inte vill ha. Rekommenderar inte

26. december 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Riktigt bluff och båg företag.

Riktigt bluff och båg företag där de säljer på er en produkt eller snarare en ”tjänst” som inte fungerar utan produkten… De säljer in att man har en ”prövotid” på 2v men sen sitter du fast i ett abonnemang i 2år. De glömde tjejen ”Jenny” att säga på telefon, samt hur man returnerar knappen samt att du måste stå för den kostnaden. Du får ingen kontakt på Mail med dem om du mejlar. De drar ut på tiden. De skickar inte fakturan till dig. Fysiskt omöjligt att veta att man fått en faktura från dem. Men de är VÄLDIGT snabba med att skicka ut en påminnelse avgift via ett annat fakturerings bolag. Som inte använder din mejl, telefon eller tex Kivra som avi.

31. december 2022

Besvarelse fra SoSafe International AB

Jag förstår att du har haft en negativ upplevelse med oss och jag vill först och främst be om ursäkt för det.

Vi är alltid måna om att våra kunder ska känna sig nöjda och att vår prövotid och bindningstid förklaras på ett tydligt sätt.

Vi ska ta ditt klagomål på allvar och se över hur vi kan förbättra vår kommunikation med kunderna.

Både fakturor samt påminnelser skickas via Riverty, detta ger dig alltid möjligheten att se över den aktuella faktura informationen på www.fakturainfo.se

SKRIV INTE UNDER

Man blir pålurad en testperiod som sägs vara helt gratis men utelämnar information om att knappen ska returneras vid avslutad testperiod och att man själv måste stå för en returavgift. När jag kontaktade kundtjänst fick jag inget svar och nu lite mer än ett halvår senare får jag en faktura på 500kr då jag ej återlämnat knappen pga uteblivet svar. I fakturan står det även att de skickat en påminnelse vilket de ej gjort. Jag kommer ta detta vidare då det är flera som känt sig lurade

16. januar 2023

Kära kund,

Tack för att du delade din upplevelse med oss.
Vi beklagar verkligen att du känner dig lurad och att du inte fick tillräcklig information om vårt retur- och ångerrätt policy.

Vi vill påpeka att det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga och nöjda med våra produkter och tjänster, och vi tar därför din feedback på största allvar.

Vi förstår att du kanske inte är nöjd med att behöva betala returavgiften, men vi vill betona att det är vanligt förekommande när man returnerar en produkt.
Vi ska dock se till att förtydliga detta mer i framtiden, så att våra kunder inte känner sig överraskade eller lurade.

Vi är ledsna över att du inte fick det stöd du behövde när du kontaktade vår kundtjänst och vi ska se till att förbättra vår kundsupport så att vi kan hjälpa våra kunder på ett effektivare sätt.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ringde en väldigt trevlig tjej och…

Ringde en väldigt trevlig tjej och pratade väldigt länge, och till slut gick jag med på att testa den. Men hon sa ingenting om bindningstid och ett skämt att man binder sig i 24månader. Har inte ens öppnat knappen och får nu en slutfaktura på över 4000kr.

31. oktober 2022

Besvarelse fra SoSafe International AB

Tack för att du delade din upplevelse med oss och vi beklagar verkligen att du inte kände dig tillräckligt informerad om villkoren och bindningstiden när du gjorde ditt köp.

Vi på SoSafe arbetar aktivt med att samtliga kunder ska motta korrekt information i samband vid säljsamtal.

Vi har en kvalitetsavdelning som arbetar med att se över samtliga samtal i samband med försäljningen för att vi som företag ska kunna försäkra oss om att all information utges på ett tydligt samt korrekt sätt.

Beklagar att trots detta har informationen vid samtalet upplevts bristfälligt

Vänligen kontakta oss på Support@sosafe.se med en mer ingående beskrivning på ärendet så att vi kan få en större inblick i vad som kan ha hänt.

Tack för att du gjorde oss uppmärksamma på detta och ge oss en chans att förbättra vår service.

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.