Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket bra produkter. Älskar verkligen kryddburkarna jag beställt. En synpunkt dock: Det hade dock varit ännu bättre om ni helt kunde fasa ut plastprodukter och istället satsa på material som glas, t... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Det tog några dagar innan det skickades så tog längre än jag räknat med att få än när jag lade beställningen. Det var också inte superbra paketerat och kartongen det kom fram i hade flera hål och hade... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Snabb och smidig leverans, men sen var det inte så mycket mer positivt. Produkten jag köpte (vattenflaska) gick sönder första gången jag använde den. Reklamerade och fick långt om länge svar att ytter... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Flotte produkter, gode priser og et ekstra pluss at man kan få tak på en rabattkode i ny og ne fra en influenser🥰 Rask leveranse! Fantastisk kundeservice, fordi vi var uheldige å mottok 2 stk krydde... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med udstyr til hjemmet

Skrevet af virksomheden

På Sortix brinner vi för smart organisering. Med hjälp av våra noggrant utvalda produkter inom förvaring strävar vi efter att vara det självklara valet för ordning och reda i din vardag. Vi erbjuder tips för att maximera din boyta, minska matsvinn och bidra till en bättre miljö. Sortix ger ett rent hem för ett hälsosamt sinne.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

4,2

Alle anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Trasig burk ej återkoppling på Mail.

Trasig burk ej återkoppling på Mail.

19. august 2025

Besvarelse fra Sortix

Hej Emelie! Vi ber om ursäkt för att ditt mejl missades – det hamnade tyvärr i skräpposten. Nu har vi återkopplat och skickat en ny burk till dig. Vi hoppas att du blir nöjd och tackar för att du hörde av dig, så vi kunde lösa det!

Fantastiskt fina kryddburkar!

Kryddburkarna förhöjde verkligen min kryddlåda.

19. august 2025

Besvarelse fra Sortix

Tusen tack för din fina recension! Vad roligt att höra att kryddburkarna förhöjde din kryddlåda – precis så vill vi att det ska kännas.

Nöjd och bra kundtjänst

Fick fel vara levererad. Snabb kundtjänst och fick rätt vara skickad snabbt. Fick behålla fel vara för ett rabatterat pris. Nöjd för velade mellan de 2 produkter och har nu båda.

31. juli 2025

Besvarelse fra Sortix

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Ibland kan det bli fel, men vi är glada att vi kunde lösa det snabbt och att du nu har båda produkterna. Härligt att höra att du är nöjd!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bluffsida som inte svarar på…

Bluffsida som inte svarar på kundservice mail.
Återförsäljer samma produkter som på vilken kina sida som helst fast antal gånger dyrare vilket man ser direkt om man har något bakom pannbenet.

6. juli 2025
Uopfordret anmeldelse

Hej Anders,

Tack för din feedback, och vi är verkligen ledsna att din upplevelse med oss inte levde upp till förväntningarna.

Vi har nu gått igenom vår e-postlogg och kan se att ditt första mejl tyvärr hamnade i skräpposten, vilket gjorde att det inte fångades upp i tid – det ber vi om ursäkt för. Vi strävar alltid efter att svara inom 1–2 arbetsdagar, vilket vi också gjorde i detta fall.

Vi tar alla kundärenden på allvar och vill gärna hjälpa till när något inte blivit som det ska. Våra produkter är noggrant utvalda med fokus på kvalitet, funktion och design – och vi har full förståelse för att prisjämförelser kan göras, men det är viktigt att komma ihåg att kvalité, leverans, garantier, support och produktsäkerhet också spelar stor roll.

Om du fortfarande har några funderingar eller frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kryddburkarna snygga och verkar bra…

Kryddburkarna snygga och verkar bra kvalitet. Fösändelsen kom snabbt.
dettyvärr inte finns tillräckligt med olika etiketter, etiketterna i och för sig snygga. Skulle önska att man kunde beställa etiketter utan text.

6. maj 2025

Besvarelse fra Sortix

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med kryddburkarna och leveransen. 🌿

Vi uppskattar även din feedback kring etiketterna. Vi tar till oss ditt önskemål om fler variationer och möjligheten att beställa etiketter utan text – det är ett väldigt bra förslag som vi kommer att ta vidare.

Tveka inte att höra av dig om du har fler tankar eller frågor. Tack igen för att du valt oss!

Team Sortix

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jättebra och jättefint

Jättebra och jättefint

16. april 2025

Besvarelse fra Sortix

Tack så mycket för din fina recension! Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när som helst!

Bra och praktiska förvaringskärl

Bra och praktiska förvaringskärl. De har synts mycket på Instagram och jag ville testa dem. Blev absolut nöjd med mitt köp.

1. april 2025

Besvarelse fra Sortix

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med dina förvaringskärl – och kul att du hittade oss via Instagram! Välkommen tillbaka när du vill.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fina produkter och bra kvalité

Alltid lika fina produkter av bra kvalitet som jag får hem!

20. marts 2025

Besvarelse fra Sortix

Tack snälla för din fina feedback! Det gläder oss verkligen att du uppskattar både kvaliteten och våra produkter. Vi ser fram emot att få skicka fler favoriter till dig framöver!

Enkelt och smidigt

Det gick smidigt att beställa och varorna uppfyllde min förväntning.

24. februar 2025

Besvarelse fra Sortix

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension! Det gläder oss att beställningen gick smidigt och att varorna levde upp till dina förväntningar. Varmt välkommen åter!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Så nöjd med det jag köpte och…

Så nöjd med det jag köpte och supersnabb leverans

26. februar 2025

Besvarelse fra Sortix

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med ditt köp och att leveransen gick snabbt. Hoppas vi får chansen att hjälpa dig igen snart!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans, fin kvalitet på produkterna.

10. februar 2025

Besvarelse fra Sortix

Stort tack för din recension! Vi är glada att du uppskattade både leveransen och kvaliteten på våra produkter. Hoppas vi får välkomna dig tillbaka snart!

Jättebra!!

Jättebra! Snabbt skickat och fint förpackat!

30. januar 2025

Besvarelse fra Sortix

Tack för din fina feedback! Så roligt att höra att både leveransen och förpackningen levde upp till dina förväntningar. Varmt välkommen tillbaka!

Mycket bra produkter

Mycket bra produkter. Älskar verkligen kryddburkarna jag beställt.
En synpunkt dock: Det hade dock varit ännu bättre om ni helt kunde fasa ut plastprodukter och istället satsa på material som glas, trä och rostfritt stål. Plast är varken miljövänligt eller hållbart, då det släpper ifrån sig mikroplast som skadar miljön, påverkar djurlivet negativt och ansamlas i människors kroppar utan att kunna brytas ner.

15. januar 2025

Besvarelse fra Sortix

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du älskar kryddburkarna och att våra produkter lever upp till dina förväntningar.

Vi uppskattar även din synpunkt om plast och håller med om vikten av hållbara alternativ. Vi arbetar kontinuerligt för att förbättra våra produkter och miljöval, och din feedback är verkligen värdefull för oss. Vi ska ta den i beaktande när vi utvecklar framtida produkter.

Tack igen för din recension, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Bra produkter

30. december 2024

Besvarelse fra Sortix

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du är nöjd med våra produkter. Hoppas vi får se dig igen snart!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Enkelt sätt att få tag i saker som är…

Enkelt sätt att få tag i saker som är svåra att få tag i i butik.

10. december 2024

Besvarelse fra Sortix

Tack för din recension! Vi är glada att du tycker att vi erbjuder ett enkelt sätt att hitta det du söker. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder tillgång till produkter som kan vara svåra att hitta i vanliga butiker. Välkommen tillbaka!

Riktigt bra burkar

Riktigt bra burkar, dessutom med väldigt vackra lock!

9. december 2024

Besvarelse fra Sortix

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du tycker om både burkarna och de vackra locken. Hoppas vi får hjälpa dig igen snart!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastiska burkar både de i glas med…

Fantastiska burkar både de i glas med valnötslock och de i plast. Lätta att öppna och stänga med hjälp av knappen på locket.
Snabb leverans.
Rekommenderar starkt!

23. oktober 2024

Besvarelse fra Sortix

Stort tack för din recension! Vi är så glada att du gillar både våra glas- och plastburkar, samt deras funktionalitet. Vi uppskattar verkligen din rekommendation!

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.