Søren Falby - Fitness træner Anmeldelser 7

4,2

1. Personlig træner

Et forløb handler om dig. Mit ønske er, at du når dit mål. Hvis du vælger at stole på mig, så er jeg ikke et sekund i tvivl om at vi SAMMEN får dig i mål. Det handler nemlig om et samarbejde. Hvis du ved, hvad du vil opnå – så skal jeg nok vise dig vegne og give dig redskaberne! Jeg hjælper dig med lige præcis det, du har brug!

4,2

God

Søren er en sindssyg dygtig og…

Søren er en sindssyg dygtig og motiverende træner 🏋🏼💪🏼👌🏼 Han formår at møde dine ønsker og guider og hjælper dig igennem forløbet 😊 Han laver ovenikøbet madplan og indkøbsliste til dig 👌🏼 Jeg vil til en hver tid anbefale Søren 👍🏼

26. maj 2025

Mit livs bedste beslutning!

Havde længe ledt efter det rigtige match og så faldt jeg over Søren. Fulgte ham en pæn rum tid og elsker hans værdier og valgte at tage en snak med ham. Den bedste beslutning nogensinde!
Aldrig har jeg mødt et mindre dømmende menneske, som rummer livets udfordringer jeg havde i mit forløb. Hjalp mig videre, ikke kun med råd men gav mig en enormt støtte og opbakning.
Jeg fik den livsstilsændring jeg i mange år selv havde arbejdet med, men ikke kunne komme i mål med, da mine overspisninger blev ved med at fylde.
Selv her efter endt forløb holder jeg ved og opnår resultater jeg aldrig havde turde håbe på, fordi Søren gav mig så stor en værktøjskasse med på vejen.
Søren er så empatisk og går virkelig meget op i sine klienter og er der bare for én! Alle burde have en Falby på sin rejse 🤩🙏

2. august 2024

Mit liv er ændret for altid....<3

Kære Søren

Jeg kan slet ikke udtrykke, hvor meget dit coachingforløb har betydet for mig. Da jeg startede, følte jeg mig fastlåst og usikker på mine mål og ambitioner. Gennem vores sessioner har du hjulpet mig med at finde klarhed og retning. Din evne til at lytte og stille de rigtige spørgsmål har virkelig hjulpet mig med at dykke dybere ned i mine egne tanker og følelser.

Jeg har ikke kun opnået mine mål hurtigere end forventet, men jeg har også opdaget nye mål, som jeg ikke engang var klar over, jeg havde. Din støtte og opmuntring har givet mig selvtilliden til at tage skridt, jeg aldrig havde troet muligt. Hver session har været en kilde til inspiration og motivation, og jeg ser frem til dem med stor glæde.

Tusind tak for din dedikation, din indsigt og din evne til at se potentialet i mig, selv når jeg tvivlede på mig selv. Jeg kan varmt anbefale dig til alle, der ønsker at gøre en positiv forandring i deres liv. 🌟🙏

Hilsen en GLAD Line

2. august 2024

Var i et meget kort forløb hos Søren…

Var i et meget kort forløb hos Søren Falby og var absolut ikke imponeret. Sagde til at starte med, at jeg var kræsen og det derfor nok krævede lidt ekstra fra hans side mht madplan - det var slet ikke et problem. Sagde ligeledes, at jeg ønskede et træningsprogram, som kunne laves i små pause i løbet af dagen. Jeg ønskede ikke en træningsplan, hvor jeg skulle lave x3 af forskellige ting, da jeg vidste at jeg ikke ville få det gjort. Det var heller ikke et problem.

Da jeg havde betal fik jeg en madplan, som kun i meget ringe grad tog hensyn til de madvarer jeg havde frabedt. Jeg fik ligeledes en træningsplan med øvelser, som skulle laves med 3 rep., hvilket jeg havde frabedt mig. Ingen tvivl om, at det ikke var personlige planer, men standardplaner, som var genereret i lenux (eller hvad den app hedder)

Jeg valgte at stoppe forløbet med det samme og har ikke brugt noget af det jeg fik fra ham. Jeg ville ønske at jeg havde været ærlig omkring, hvad den primære grund var til at jeg opsage forløbet, men valgte i stedet at fortæller om en ændring, som var sket i mit liv, som jeg ikke mente kunne forenes med sådan et forløb. Det kunne det nu godt, men jeg kunne slet ikke se pointen i at starte en livstilsændring, som slet passede til mig.

7. oktober 2021

Desværre en lidt træls oplevelse

Desværre en lidt træls oplevelse. Jeg skriver til Søren i juli måned og får en automatisk mail retur efter at have brugt lang tid på at udfylde alt om mig selv på hans hjemmeside. I den mail skriver han hans mobilnummer, og da jeg ikke har hørt noget efter 5-6 dage så skriver jeg en SMS for st sikre mig at han har modtaget min mail. Søren svarer retur på SMS er par dage senere at han er på ferie. Jeg skriver at han må have en vidunderlig ferie og afventer at høre fra ham ugen efter (det var det han skrev i mailen). Her 5 uger efter skriver jeg så en ny sms til han for at høre om han er kommet hjem fra ferie og afslutter med en smiley. Så går der lidt tid så kommer der bare et svar retur at han syntes jeg var flabet og det han han ikke lyst til at starte et samarbejde på. Det rigtige havde nok været lige at ringe og sige "Det må du sku undskylde, jeg har simpelthen glemt at vende tilbage - skulle vi lige starte på en frisk?". Kan på baggrund af den oplevelse desværre ikke komme med nogen form for positivt kritik. Søren, du er altid velkommen til at ringe med en undskyldning, så er jeg klar på at starte på en frisk. Vi kan alle have en dårlig dag.... ...ønsker dig alt held og lykke fremover uanset hvad ;-)

25. august 2021