Var i et meget kort forløb hos Søren…
Var i et meget kort forløb hos Søren Falby og var absolut ikke imponeret. Sagde til at starte med, at jeg var kræsen og det derfor nok krævede lidt ekstra fra hans side mht madplan - det var slet ikke et problem. Sagde ligeledes, at jeg ønskede et træningsprogram, som kunne laves i små pause i løbet af dagen. Jeg ønskede ikke en træningsplan, hvor jeg skulle lave x3 af forskellige ting, da jeg vidste at jeg ikke ville få det gjort. Det var heller ikke et problem.
Da jeg havde betal fik jeg en madplan, som kun i meget ringe grad tog hensyn til de madvarer jeg havde frabedt. Jeg fik ligeledes en træningsplan med øvelser, som skulle laves med 3 rep., hvilket jeg havde frabedt mig. Ingen tvivl om, at det ikke var personlige planer, men standardplaner, som var genereret i lenux (eller hvad den app hedder)
Jeg valgte at stoppe forløbet med det samme og har ikke brugt noget af det jeg fik fra ham. Jeg ville ønske at jeg havde været ærlig omkring, hvad den primære grund var til at jeg opsage forløbet, men valgte i stedet at fortæller om en ændring, som var sket i mit liv, som jeg ikke mente kunne forenes med sådan et forløb. Det kunne det nu godt, men jeg kunne slet ikke se pointen i at starte en livstilsændring, som slet passede til mig.
7. oktober 2021