Na maanden nog geen schoenen, ze beloofde in januari het geld terug te boeken, nog steeds niks ontvangen! krijg alleen maar mails met smoesjes

QWacht al bijna 3 weken op pakket maar nog steeds geen verandering in verzending. Steeds contact opgenomen en continu een smoesje onderweg beschadigt geraakt enz enz . Dit lijken oplichters . Bestel... Se mere

1,5

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,5

28 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Wat een waardeloos bedrijf is Soreho…

Wat een waardeloos bedrijf is Soreho zeg. Bestelling geplaatst in december, maanden later nog steeds niks ontvangen. Eerst smoesjes over “vertraging”, daarna ineens geannuleerd omdat hun leverancier het weer niet voor elkaar krijgt. Prima, kan gebeuren — maar dan begint de ellende pas echt.

Ze beloven netjes dat je je geld binnen 10-12 werkdagen terugkrijgt. Nou, blijkbaar werken ze daar met een kalender uit een andere dimensie, want weken later heb ik nog steeds GEEN cent gezien. Vervolgens claimen ze doodleuk dat het bedrag al is teruggestort, terwijl dat gewoon niet waar is.

Klantenservice? Die stuurt alleen standaardberichtjes en schuift het probleem voor zich uit. Ondertussen mag jij achter je eigen geld aan blijven jagen.

Kortom: bestellen hier = geld kwijt + frustratie cadeau. Ik raad echt iedereen af om hier ook maar iets te kopen. Bespaar jezelf de stress en ga naar een webshop die wél levert en eerlijk is. 👎

10. april 2026

Thief

I bought shoes for 140 euro. Never received product and naither shoes. They sent e mails that something went wrong and they will pay money back. I never received money back !

10. december 2025

Oplichters!

Oplichters,

Zoals velen de Uggs besteld, niets ontvangen tot nu toe. Geen communicatie mogelijk. Bestelstatus blijft onveranderd. Niets bij bestellen, ze lichten de boel op.

5. januar 2026

OPLICHTING!!

OPLICHTING!!

Zelfs 1 ster is teveel!
25 november UGG schoenen besteld, na 5 weken eindelijk bezorgd.... zijn het een stel NEPPERS! Tsja wat kun je ook verwachten!

Ik heb aangifte gedaan en melding gemaakt bij Klarna!
Betalen doe ik niet, en ze gaan hoe dan ook terug!

30. december 2025

Ze zijn niet eens 1 ster waard

Ze zijn niet eens 1 ster waard, 2 maanden geleden Ugg lowmel sneakers bij ze besteld, kwam maar niet binnen en bestelstatus bleef ook onveranderd na diverse keren heen en weer gemaild te hebben smoesjes gelezen te moeten hebben , gedreigd te hebben met aangifte kreeg ik een andere trackingslink toegestuurd vandaag uiteindelijk schoenen ontvangen maar FAKE ze adverteren met orginele ugg lowmel sneakers maar je krijgt merkloze sneakers uit China toegestuurd eerste en laatste keer dat ik daar ook maar iets heb besteld en zal ook iedereen afraden daar iets te bestellen ps rekeningnummer waar je naar betaald staat niet eens op naam van Soreho maar gewoon op naam van een individu

30. december 2025

Wil eigenlijk niet eens 1 ster geven

Wil eigenlijk niet eens 1 ster geven, Maya dat is niet anders! Op 30 november een bestelling geplaatst en tot op heden nog steeds niks ontvangen! Over en weer gemaild en elke keer weer het stomme excuus en totaal geen respons op de mail met wat je eigenlijk stuurde alleen maar ontwijkend gedrag. Bij Klarna al gemeld va fraude… NIET BESTELLEN!! OPLICHTERS!!

27. december 2025

OPLICHTERS

OPLICHTERS. LEVEREN NIET EN REAGEREN ALTIJD ONTWIJKEND. AANGIFTE GEDAAN EN PROCEDURE VAN OPLICHTING GESTART!!!

20. december 2025

Slechte online verkoop

Besteld 7 december, vandaag nog niets ontvangen. Geen trake en tracé. Iedere dag een mail met de vermelding sorry voor het ongemak u ontvangt uw bestelling zeer binnenkort. Nu t was een cadeau. Heb het elders gehaald. Ze mogen hun zending terug verwachten als ze ooit al aankomt. Klarna en testaankoop ingelicht over hun. Schandalig!!!!

19. december 2025

Er dette din virksomhed?