Sora Instruments Anmeldelser

4,6

Waar passie voor muziek en vakmanschap samenkomen om unieke muziekinstrumenten bereikbaar te maken voor iedereen. Als Nederlands bedrijf leveren wij hoogwaardige muziekinstrumenten zoals handpannen, tongue drums en kalimba’s.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Prachtig instrument

Voor de verjaardag van mijn kleinzoon een tongdrum besteld. Verrast door de mooie heldere klanken en dat voor die prijs. Goede kwaliteit, snelle bezorging. Top !!! Hier gaat mijn kleinzoon heel blij mee zijn!

22. april 2026

Handpan

Na het bekijken van verschillende handpannen heb ik uiteindelijk de stap gezet om er één van Sora Instruments uit te proberen. Het is erg prettig dat je de handpan eerst kunt testen voordat je een beslissing maakt. De klank is warm en vol, en komt precies overeen met hoe hij klinkt in de video’s op hun website. Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop.

23. december 2025

Heldere en eerlijke communicatie

Heldere en eerlijke communicatie, zorgvuldige verpakking en snelle levering. De uitstraling van de drummis gelijk aan de foto’s op de site en het geluid is zoals gehoopt niet te hoog of schel, maar warm en rustgevend. Waar we geen rekening mee hadden gehouden is het koude gevoel van het staal, dat is jammer maar achteraf logische. De cijfers laten helaas wel heel snel(deels) los. Heel blij mee en goede kwaliteit!

23. november 2025

Heel erg blij met mijn handpan van Sora…

Heel erg blij met mijn handpan van Sora Instruments, ik ben via de chat, voor mijn aankoop, erg goed geholpen. Levertijd was 1 werkdag, en de handpan was erg goed verpakt, in een stevige doos, de handpan zelf zit in een stevige draagtas. Na mijn aankoop ook nog via de chat erg goed geholpen, al met al een bijzonder fijne ervaring.

14. marts 2025

Blij met mn aankoop!

Zojuist mijn drum van Sora ontvangen. Vorige week super goed contact gehad tijdens het aankoopproces. Ze reageerden snel en gaven goed advies over welke het beste bij mij past.
Ik heb de gouden versie besteld. Ziet er mooi uit. Nu oefenen!!!!

2. december 2024

Zo ontzettend blij met mijn Handpan!

Zo ontzettend blij met mijn Handpan!! Kwam via facebook op de website terecht, en was erg onder de indruk van het geluid van de handpan. Heb de bestelling geplaatst en 2 dagen later stond de PostNL bezorger al voor de deur. Super blij met de handpan, voor mij als beginner heel makkelijk te bespelen, krijg direct een mooi geluid uit de handpan. Heel veel dank Sora Instruments!!! Hier ga ik nog lang van genieten.

30. november 2024