Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Så nöjd med våra posters! Jättefin kvalitet och superbra service. Det visade sig att vi bor precis i närheten så istället för att hämta leveransen hos ett ombud fick vi dem personligt levererade hem.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb hantering på beställning och trevligt bemötande av kundtjänst vid frågor. Hade varit på jakt i flera veckor efter de perfekta posters till mitt kök innan jag snubblade in på SoPoster och hittade... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Så bra bemötande. Enkelt att beställa (dock svårt att välja på allt fint som finns) snabb leverans, snabbt svar på mejl och otroligt bra och proffsig service. Kommer definitivt beställa från SoPoster... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket bra tryck på sina posters. Fint paketerat och ett personligt företag. Snabba svar vid frågor. Finns många fina posters som är gjorda av kreatörer där det finns något som passar alla.

Virksomhedsoplysninger

1. Kunstnerartikelbutik
  2. Plejebolig
  3. Plakatbutik

Skrevet af virksomheden

Prints från en samling svenska kreatörer. Affischer för alla rum och stilar.

Kontaktoplysninger

4,6

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jättefina posters med ordentlig…

Jättefina posters med ordentlig färgmättnad! Snabb leverans! Rekommenderas!

16. april 2024

Besvarelse fra SoPosters

Så roligt att höra att du tyckte om dina prints. Tack för att du delade med dig.
Mvh Karolin på SoPosters.

Superfin kvalité

Superfin kvalité! Köpte två och beställde hem en tredje just tack vare den fina kvaliteten

19. marts 2024

Besvarelse fra SoPosters

Så roligt att höra :) Tack för din feedback!

Smidig beställning

Smidig beställning, lättnavigerad hemsida, bra paketerat och snabb leverans. Tiptop upplevelse!

4. december 2023

Besvarelse fra SoPosters

Så fint att höra! Tack för att du delar med dig och välkommen åter.

Toppen service

Min plansch med ram kom hem blev glatt överraskad att planschen satt i ramen redan
Allt gick perfekt

27. oktober 2023

Besvarelse fra SoPosters

Så roligt att höra! Tack så hjärtligt för att du ville dela med dig av din upplevelse.
/Karolin på SoPosters

Jättenöjd!

Jättenöjd!
Snabb leverans, bra paketerat och bra kvalitet.

31. august 2023

Besvarelse fra SoPosters

Härligt att höra! Tack för att du delar med dig :)

Sveriges bästa posters!

Fantastiska och unika tryck på väldigt bra papperskvalitet. Och verkligen prisvärt för den kvaliteten! Så nöjd!

29. august 2023

Besvarelse fra SoPosters

Så roligt att höra och tusen tack för att du delade med dig av din upplevelse!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra kvalitet och brett sortiment

Fina posters trycka på fint papper, känns riktigt exklusivt! Stor variation bland motiv att välja mellan och snabb leverans. Jag är så nöjd!

28. august 2023

Besvarelse fra SoPosters

Så roligt att höra! Tack för att du delar med dig.

Toppen hela vägen!

Mycket fina posters i bra kvalitet!
De hittade hem till mig snabbt och lätt och tycker mycket om färg och form på dem. Gillar utbudet och de konstnärer och kreatörer som medverkar.

24. august 2023

Besvarelse fra SoPosters

Roligt att höra att du tyckte om dina posters! Tack för dina fina ord.

Jättenöjd!!

Så nöjd med Soposters som leverantör och återförsäljare! Jättefin kvalitet på trycken och alltid snabb leverans. Bästa servicen. Kan verkligen rekommendera Soposters!!

6. juli 2023

Besvarelse fra SoPosters

Så roligt att höra! Tack för att du tog dig tid att dela med dig!

Superbra!

Superbra! Både som leverantör och återförsäljare. Även väldigt bra kundservice och snabb leverans.
100% nöjd, rekomenderar starkt!
//Lisa

18. maj 2023

Härligt att höra :)

Supernöjd

Snabb leverans, fint bemötande och bra kvalité på pappret. Gillar hållbarhetstänket och att mina posters inte har levereras från andra sidan jorden.

10. maj 2021

Jätte nöjd!

Jätte fina posters med unika motiv. Mycket bra kvalitet på pappret. Trevlig och snabb service, man kan inte vara annat än mycket nöjd!!! 👍

10. maj 2021

Supernöjd!

Snabb leverans, häftiga motiv och väldigt bra service!

3. maj 2021

Besvarelse fra SoPosters

Härligt! Tack för beställningen och välkommen åter!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.