1,3

Dårlig

Manglende del

Ventede ca. 3 uger på at modtage en calculus plaque remover. Udover prisen på varen, blev jeg opkrævet toldafgift. Desværre manglede den vigtige øverste del af removeren, som er metal renseren - derfor ubrugelig.

23. august 2024

Jeg er desværre også en af de uheldige…

Jeg er desværre også en af de uheldige der er røget i fælden. 😢 Er enig i at de slet ikke burde få nogen stjerne overhovedet. 👎
De er så lang tid om st levere og når man så opdager hvad det er for noget møg de har sendt, er det ifølge dem for sent at returnere deres møg og få pengene retur. Det er nu smidt i skraldespanden 😤😡

7. oktober 2023

De burde slet ikke have nogen stjerne

De burde slet ikke have nogen stjerne. Jeg har skrevet over 30 mails med dem. Det begyndte da jeg opdagede at varerne skulle komme fra USA og at der ville blive pålagt Told. Det stod der ikke noget om på deres hj. side. Jeg kunne slet ikke komme til at afbestille min ordre, selv om det slet ikke havde forladt USA. Jeg endte med at få min penge tilbage, men skulle betale for fragten til Danmark. De er dybt useriøse. ØV ØV, køb aldrig noget fra dem .

31. januar 2023

Husk der kommer told

Har som andre købt en tandrenser har endnu ikke helt Fundet ud af hvordan den virker, jeg var lidt betænkelig ved hjemmesiden lød for godt til at være sandt og det er hvis tilfældet. Der kom told på men de tilbød at betale halvdelen

29. september 2022

Tandrenser

Har modtaget min tandrenser og en ekstra betaling for told. De tilbød at betale det halve af tolden. Da jeg bestilte den troede jeg det var en dansk forretning. Køber aldrig noget der igen. Det blev en dyr fornøjelse. Tandrenseren er noget skrammel !

15. september 2022

Fake

Alle de som lovpriser produktet på deres hjemmeside og som iflg dem er fra Danmark er fake - ingen af dem er fra Danmark.

31. august 2022

Øv øv

Øv øv . Har lige bestilt min sono shine cleaner og efter hvad jeg har læst her om det ser det ikke ud til at være en troværdig produkt og hjemmeside.
Vender tilbage med min oplevelse af det .
På gensyn 😊

31. august 2022

Værst gang fup

Værst gang fup, er et amerikansk firma, der skal betales told det står det ikke når man køber, pengene trækkes med det samme så der har jeg lige dummet mig.

8. juni 2022

Hold jer væk fra det .....

Hold jer væk fra det ...... fusker sted
Havde ikke godkendt orden.
Skrev at den skulle annulers
Og der ikke skulle trækkes.
Og skrev flere gange.
Fik bare dårlige undskyldninger.
D 28/5 den 30/5 skriver de, at den ikke kan annuleres..
Men finder så ud af det har de så gjort
Næste 1000 kroner

3. juni 2022

Jeg har bestilt en tandrenser på…

Jeg har bestilt en tandrenser på hjemmesiden gemmen fac. for 1 måneder siden ,,der er trukket penge fra min fra min konto for 14 dage siden ,,,,,Men jeg har ikke modtaget varen endnu ;;;nu ved jeg ikke hvad jeg skal gøre, for jeg vil godt have mine penge tilbage ...Jeg har været på ,inde på hjemmeside for skrive jeg ikke har fået min tandrenser, og vil have mine penge retur ,jeg har ikke hørt nogen fra fimaet endnu ? , Jeg syntes det er for dårlig og snyde mig på den måde . når penge er trukket fra min konto . Mvh Inge Nørrelykke

17. marts 2022

Det værste firma nogen sinde😆har…

Det værste firma nogen sinde😆har bestilt en tandsten renser hos sonoshine d.26/1-22 og har stadig ingen pakke modtaget. Viste ikke at tandrenseren kom fra USA, og at man kan købe den samme her i Danmark, til samme pris. Pakken skal komme med UPS transport, men når jeg slår det op, står pakken stadig i USA, og har stået stille, siden 22/2-22. Har klaget pr. E-mail x 2 til Sonoshine, som skriver at jeg skal have tålmodighed. KØB ALDRIG VARER HOS SONOSHINE……Har stadig ikke modtaget min pakke. Har skrevet en reklamation, og bedt om pengene tilbage, men Sonoshine skriver at jeg skal have tålmodighed………

15. marts 2022

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk, hvad man umiddelbart ikke kan se, det er et amerikansk firma. jeg bestilte en tandstensrenser til ca. 200 kr., det er nogenlunde samme pris, som den koster på danske hjemmesider. Måske var jeg dum, men jeg opdagede ikke, at det er et firma udenfor EU, men det opdagede det danske toldvæsen til gengæld, ingen kritik af det, toldvæsenet passer blot deres arbejde. Jeg er afkrævet 170 kr. i told og afgifter. Om tandstensrenseren er noget værd, ved jeg ikke, den har jeg efter en måned ikke modtaget endnu.

Nu har jeg modtaget tandstensrenseren, den er absolut intet værd.

23. februar 2022
Vis anmeldelser på alle sprog. (126 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto