Sonne Leasing A/S Anmeldelser 14

4,5

1. Køretøjer og transport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sonne Leasing A/S er specialiseret i flexleasing gennem mange års erfaring. Vi tilbyder flexleasing løsninger til både private og erhverv.

4,5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

5 kæmpe stjerner

Vi købte vores bil gennem Andreas, hos Sonne Leasing og var meget tilfreds med hele oplevelsen. Andreas hentede os på togstationen, han var venlig, imødekommende og ærlig gennem hele forløbet.
Bilen var præcist som beskrevet, rengjort og klar til overdragelse samt papirer og omregistrering blev ordnet hurtigt og professionelt.
Sælgeren svarede på alle vores spørgsmål og havde god indsigt i bilens stand og historie.
Vi følte os velinformeret, alt var transparent og der var ingen “skjulte fejl”.
Alt i alt en god og tryg handel, som levede op til vores forventninger.
Jeg kan varmt anbefale Sonne Leasing, til alle, der leder efter en bil og en sjældent set sælger, som var helt fantastisk
5 kæmpe stjerner herfra!

10. december 2025

Har overvejet længe om det var en god ide at lease

Har overvejet længe om det var en god ide at lease en bil eller ej, + været ude ved et par leasing selskaber som jeg ikke følte havde min fulde tryghed ved og tvivlede. Så en annonce ved Sonneleasing en lørdag og Andreas ( ejeren ) tilbød at mødes søndag eftermiddag samme weekend. Da vi kørte derfra søndag var jeg ikke i tvivl om leasing af denne bil. En ting er at finde den rigtige bil + pris, men Andreas kunne give en super rådgivning / tryghed ved leasing af bil. Hentede bilen 5 dage efter og alt var efter aftale. Kan varmt anbefale Sonneleasing og tror på et godt samarbejde med dette leasing selskab i fremtiden. Mvh en glad kunde. René

12. oktober 2025

Alt i alt en perfekt købsoplevelse

Vores køb af bil ved Sonne Leasing var en meget positiv oplevelse. Vi kan på det varmeste anbefale Sonne Leasing. Vi mødte en meget professionel Andreas, der havde styr på alle bilens detaljer. Hurtig og perfekt klargøring.
Alt i alt en perfekt købsoplevelse

19. december 2024

God og behagelig oplevelse. Hurtig service!

Jeg har flere gange været i god dialog med Andreas om at lease bil ved Sonne Leasing. Jeg er hver gang blevet mødt af en utrolig sympatisk mand der går et ekstra skridt for hans kunder. Ærlighed og hurtig service.. Bestemt ikke sidste gang jeg leaser hos Sonne Leasing.

5. januar 2024

Når 5 stjerner ikke er nok 🔥

Mine aller største anbefalinger til Sonne Leasing og Andreas! Han har været en kæmpe hjælp, lyttet til vores behov og fundet den bil der passede perfekt til os som familie! 🔥 Vi tog hele turen fra Nordsjælland og gør det gerne igen!

20. oktober 2023

Tog turen fra KBH for at handle med Sonne Leasing. KAN KUN ANBEFALE!

For 3 år siden begyndte jeg at kigge på leasing for første gang. Jeg endte dog med at købe endnu en bil på fuld afgift.
Det lykkedes mig at fortryde både valget af bilmodel og jeg købte bilen. Havde simpelthen for mange penge bundet i den.

Jeg havde gået gennem det sidste år og søgt efter en BMW 520 Touring med særligt udstyr. Både på Mobile.de og hos danske forhandlere som havde importeret. En dag dukkede den op hos Sonne Leasing.
Jeg tog kontakt til Andreas fra firmaet som virkelig var behagelig at tale med. Han gav sig fra første telefonsamtale tid til at besvare alle mine dumme spørgsmål omkring leasing. Andreas kendte ligeså bilens historie, og det han ikke kunne besvare, opstøvede han hos BMW i Tyskland.

Jeg følte mig virkelig tryk i både at bevæge mig ind på leasing markedet og handle med Andreas. Særligt min bekymring omkring restværdi gjorde han mig tryk ved!

Jeg er bosiddende på Amager, men aftaler at tage turen til Hjørring med tog for at prøvekøre bilen og forhåbentlig køre i den hjem til KBH igen. Andreas har på dagen lavet ALT forarbejdet papirarbejdet på bilen, således at jeg blot kunne prøvekøre den og efter at have sagt ja, fået plader på 15 minutter efter. Totalt professionelt!

Selve bilen havde Andreas inden da sendt til autolakere for at få udbedret en kosmetisk skade på forkofangeren, samt den ene fælg. Torsdagen inden min ankomst som er tirsdag ugen efter, kontakter Andreas mig og siger han ikke har været helt tilfreds med malerens arbejde og derfor har sendt fælgene retur for om lakering, denne gang bliver alle 4 hjul malet for at de står ens.
Dette uden ændring i min købspris. Meget professionelt.

Jeg blev hentet på Hjørring station af Andreas, så transport ud til butikken var heller intet problem.

Bilen blev afleveret tanket og ikke nærmest tørlagt som normalt når man handler bil!

Jeg kan kun sige hvis du overvejer at bevæge dig ind på leasingmarkedet? så kontakt Andreas fra Sonne Leasing! Meget behagelig og top professionel behandling.!
5 stjerner er ikke nok!

16. juni 2021

5 stjerner er slet ikke nok, fortjener mindst 10

Desværre kan man kun give 5 stjerner, det at lease gennem Sonneleasing, kan slet ikke beskrives og fortjener mindst 10 stjerner, lige fra første kontakt til udlevering af valgte bil, har det bare været 1. klasses betjening. Lige meget på hvilket tidspunkt eller hvilke spørgsmål stort som småt bliver der svaret eller fuldt op hurtig og professionelt. Servicen kan ikke beskrives men skal opleves. Kan kun anbefale at hvis man skal lease skal det gøres gennem Sonne, vi har længe ville lease men hos alle andre selskaber har der ikke været den rigtige mavefornemmelse, og vi har derfor ikke turde springe ud i at privat lease, før vi snakkede med Andreas. Vi har nu fået den mest fantastiske bil takket være Sonneleasing.

11. december 2020

Nordjysk leasing selv for nybegyndere!

Nordjysk leasing selv for nybegyndere!
Vi blev som uerfarne personer modtaget professionelt og med store mængder jysk tålmodighed! Ingen pushy sælger og Andreas var utrolig behjælpelig til at finde vores drømmebil trods vi skiftede mening om hvilken type flere gange.
Mindre end 14 dage så var vores bil hjemme og overleveret fredag aften! Vi følte os trygge og taget godt imod trods vores dumme spørgsmål og ubeslutsomhed :-) ! Store anbefalinger til Sonne Leasing i Hjørring! Vi ses om 2 år igen!

5. september 2020

Exceptionel god service og vejledning

Som førstegangs leaser er der mange ubekendte man skal forholde sig til. Her har Andreas været exceptionel god til at vejlede og hjælpe både generelt iforhold til leasing men også specifikke biler.
Vi fandt efterfølgende drømmebilen hos Andreas.
Alt i alt har vi været exceptionelt glade for forløbet og den vejledning vi har fået.
Kan kun anbefale SonneLeasing til alle.
Mange tak for god vejledning og hjælp.

29. juli 2020

EXCEPTIONNEL!!!!!!

Hvis folk overvejer, at Lease igennem Andreas, så vil jeg blot sige - GØR DET.
Vanvittig god service fra start til slut.
Andreas er god til, at hjælpe i hvilken som helst situation.
Vi fandt drømmebilen OG det er jeg så glad for!
Ingen hemmelige eller skjulte informationer, alt er som det skal være.

Mange tak Andreas! :)

22. november 2019

Glimrende service og oplevelse.

Super oplevelse at lease igennem Sonne leasing.
God service, gode priser og gennemsigtighed igennem forløbet. Andreas er meget fleksibel og tilbyder alt hvad man skal bruge.

Tak!
Kan klart anbefales!

16. juni 2019

Hurtig og Professionel Service

Jeg sad en sen lørdag aften og fandt en bil fra Tyskland, jeg ønskede skulle være min. Skrev samme aften til Sonne Leasing for at få et bud. Samme aften svarede de. Sonne Leasing tjekkede det tyske firma for mig og allerede fredagen efter stod min bil klar. super service. Der er ikke et øjeblik hvor jeg ikke har følt mig tryg.
Vil helt sikkert anbefale dem til alle der går og tænker på at lease en bil.

God oplevelse

Vi er rigtig glade for vores nye bil som vi valgte at flexlease igennem Andreas som har Sonne Leasing. Kan varmt anbefales - man bliver sat grundigt ind i alt og der er ingen ubehagelige overraskelser.

8. februar 2018

Jeg har gennem tiden haft forskellige …

Jeg har gennem tiden haft forskellige biler hos forskellige leasingselskaber. Bilerne bliver jeg nok ved med at skifte ud, men leasingselskabet stopper jeg nu med at udskifte. Hvorfor? Fordi Sonne Leasing uden tvivl er det mest ærlige, serviceminded og seriøse leasingselskab jeg nogensinde har leaset bil hos. Alle deadlines bliver overholdt og man er ikke blot et nummer i køen. Endvidere er priserne yderst fornuftige! Så vælg Sonne Leasing næste gang du leaser bil hvis du ønsker en ærlig og seriøs rådgivning hvor alle deadlines bliver overholdt, og samtidig ønsker et prismæssigt fornuftigt leasingtilbud. STOR ROS HERFRA.