1. Butik med badeværelsesudstyr

Vi har vores 900 kvm store udstilling i Sønderborg hvor du finder alt til badeværelset. Derudover kan du se et udvalgt af vores produkter på sonderborgbad.dk

3,1

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Vi har tidli Erfaring med VVS-butik – projekt og efterfølgende service

Vi har tidligere kørt et større projekt med VVS-butikken til en værdi af ca. 70.000 kr., som omfattede badekar, to toiletter, brusekabine og dør samt gulvvarmeanlæg med termostater. Dengang aftalte vi med chefen, at hvis der opstod bekymringer, kunne vi kontakte ham for at få tjekket toiletter og gulvvarmeanlæg som en del af projektet.
For nylig bemærkede vi, at der tilsyneladende var utæthed ved et af toiletterne. Vi ringede og bad om at få det kontrolleret, som aftalt. Heldigvis viste det sig, at der ikke var en utæthed – det var blot sæbe, der var løbet ned og dryppede fra en anden side. VVS-manden var hos os i cirka 5 minutter, og kort efter modtog vi en faktura på 831,25 kr.
Vi havde forventet, at en sådan kontrol ville være en del af den oprindelige aftale, især når der ikke var reelt arbejde udført. Det var skuffende at modtage en så høj regning for et kort besøg, når vi havde en klar aftale om at kunne kontakte dem ved bekymringer.
Konklusion:
Selve projektet blev udført tilfredsstillende, men den efterfølgende service og fakturering har desværre givet en negativ oplevelse. Jeg anbefaler, at man får helt klare skriftlige aftaler om, hvad der er inkluderet i projektet, og hvad der kan medføre ekstra omkostninger.

18. november 2025

Hej Abbas

For det første vil jeg gerne pointere at jeres sag er fra Oktober 2023, det vil sige over 2 år efter at vi har lavet jeres badeværelse.
Hvis der er blevet sagt til jer at i bare skulle ringe hvis der var noget, så er det naturligvis ment som at hvis man de efterfølgende dage skulle have nogle spørgsmål eller andet, så er man velkommen til at ringe. Men det er ikke ment som at man efter 2, 3, 4 eller 10 år bare kan ringe og forvente gratis service.

Hele grunden til at i mente at der var noget galt med jeres toilet, var fordi at der sprøjtede vand ud af af kummen.
Da vores VVS mand kommer ud til jer, kan han konstatere, at grunden til at vandet sprøjter ud af kummen, er fordi at vandet sprøjter imod jeres WC-blok (duft blok man kan sætte ned i toilettet)
Vores VVS mand konstatere at det er denne som skal flyttes og dermed er problemet løst.
Vi er helt enige om at det er et dyrt besøg, for sådan et problem, som man kunne have løst selv, men det er ikke vores skyld.
Havde i blot flyttet denne WC-blok så havde i løst problemet selv.
Vi kører ikke ud og arbejder gratis, for så havde vi ikke et firma mere der ville kunne køre rundt rent økonomisk.
Når vi kører ud til noget arbejde, som muligvis ikke tager særlig lang tid, så koster det uanset hvad, et udkald og en servicevogn, ligeså vel som det gør ved stort set hele håndværkerbranchen. :-)

Vi takker dig stadig for de 5 stjerner, og er glade for at i ellers har været tilfredse.
Men vi håber dog også at i kan se det fra vores side.

Ønsker dig en god dag. :-)

Opdateret:
Er da ked af at du ændrede dine 5 stjerner til 1 stjerne, efter min besvarelse på din anmeldelse.

Topklasse

Virkelig god service og en super dygtig montør. Og en dejlig inspirerende butik at besøge og super god betjening. Vi kommer igen🤗

11. april 2025

Hej Maibritt
Tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Vi er glade for at i har været tilfredse :-)

Sønderborg Bad og Varme

Fandt et godt tilbud ved Sønderborg Bad og Varme. Skrev en mail til dem mandag aften, at jeg ønskede at købe varen. Tirsdag morgen kl 8.28 fik jeg en mail om at jeg bare skulle betale varen og at de så vil sende den.
Skrev retur kl 9.06, at jeg nu havde betalt regningen. Kl. 9.14 får jeg en mail retur om at pengene var modtaget og at de ville sende pakken med det samme. Kl. 9.28 får jeg besked på min GLS app at pakken er indleveret.
Det er vildt hurtigt ekspedition. Så absolut INTET at sætte en finger på ♥️
Tusind tak Anja.

14. november 2023

Hej Kenneth
1000 tak for en rigtig flot anmeldelse!
Vi er glade for at du har været tilfreds 🥳

Super super service

Har kun haft den bedste oplevelse med Sønderborg Bad & Varme. Fra første øjeblik vi satte foden i butikken, blev vi mødt med et smil og god og kompetent rådgivning til, hvad der ville være den bedste løsning for vores badeværelse. Også selvom vi igennem processen har måttet ændre vores bestilling, blev vi gang på gang mødt med et smil. Og produkterne er i super kvalitet. Har været så glade for vi valgte Sønderborg Bad & Varme og kan varmt anbefale dem til alle.

6. marts 2023

Hej Carsten
1000 tak for din flotte anmeldelse!
Det betyder meget for os.

nemt og fleksibel service

nemt og fleksibel service
flotte produkter til en fornuftig pris - 2. gang vi køber bademøbler fra Sønderborgbad

10. november 2022

Hej Jesper
Tak for dine fine anmeldelse!
Dejligt at i har været tilfredse.

Kompetent rådgivning og service

Kompetent rådgivning og service. Utrolig flot showroom med masser af udstillingsmøbler og tilbehør.
Levering til aftalt tid.
Har købt to møbelsæt til bad, rigtig god kvalitet som vi er mega glade for.
Kan kun varmt anbefale Sønderborg Bad og Varme. 👏🏻

1. september 2022

Hej Anja
1000 tak for din flotte anmeldelse!

Sønderborg Bad og Varme

Total god service og levering til tiden…

Total god service og levering til tiden . Stort udvalg i badeværelses møbler , har søgt længe efter vores nye badeværelset møbler , så fandt vi Sønderborg bad og vvs og de havde et kæmpe udvalg

6. maj 2022

Hej Henrik
Tak for din flotte anmeldelse!
Dejligt at høre at du har været tilfreds.

Imødekommende og venligt personale

Imødekommende og venligt personale, løsningsorienteret og lyttende i at imødekomme ens tanker om indretning af et nyt badeværelse.
Vores spejl havde fået en transportskade, det blev håndteret på en anderkendende måde.

14. juli 2022

Hej Henrik
Tak for din anmeldelse!
Dejligt at du har været tilfreds.

Sønderborg Bad og Varme

God kvalitet, billigt og hurtig levering

Bestilte et brusebads armatur - prisen var fantastisk (halv pris af andre steder) og vi fik den tilsendt på 3 dage - og søde svar på mails undervejs.
Er meget tilfreds og glad for Sønderborg Bad.

18. januar 2022

Hej Christel
Tak for din anmeldelse!
Dejligt at du har været tilfreds.

Sønderborg Bad og Varme

Vis anmeldelser på alle sprog (12 anmeldelser)