Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Een tevreden niet-klant.... Een paar weken geleden mocht ik uitgebreid online (video-call) kennis maken met een adviseur Jan Heijs van Soly. Hij liet gedegen kennis van zaken zien en kon goed s... Se mere
Virksomheden har svaret
Het gesprek was door Soly zelf geïnitieerd op basis van het klantenbestand van Enie. Was informatief en bleek te gaan om een thuisbatterij. Was vrijblijvend en dat bleef ook zo toen duidelijk werd d... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Soly
Skrevet af virksomheden
We zijn hard bezig om zonne-energie voor iedereen beschikbaar te maken. Een sprong vooruit voor onze aarde, met de slimste, mooiste, sterkste energiebron die er is. Maar eigenlijk gewoon terug naar de bron die ons al miljoenen jaren van energie voorziet. Iedere grote verandering begint klein. We zetten de zon weer op 1!
Al bijna 10 jaar maken we zonne-energie voor iedereen toegankelijk.
Wij maken zonne-energie toegankelijk voor iedereen die vandaag wil besparen en mee wil bouwen aan de duurzame wereld van morgen. Daarom geven wij je advies dat helemaal afgestemd is op jouw situatie én leveren we duurzame zonnepanelen met het hoogste rendement. En ook nog eens heel betaalbaar! Met installatieteams door het hele land garanderen we dat je zo snel mogelijk geniet van je eigen zonne-energie.
Kontaktoplysninger
Eemsgolaan 5, 9727 DW, Groningen, Holland
- 085-4017000
- klantenservice@soly.nl
- soly.nl
Har besvaret 68 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Onzekerheid over de garantie van de…
Onzekerheid over de garantie van de zonnepanelen na het faillissement van dit bedrijf
Het bedrijf Soly is failliet, terecht
Het bedrijf is failliet. Terecht, want ze waren niet professioneel genoeg. De installatie was niet conform afspraak, niet conform wettelijke eisen. De informatie voorziening vooraf was overigens wel goed. Deze persoon heeft ook nog geprobeerd om de juiste gegevens te verschaffen over hun certificering e.d. Maar er werkten ook onlogische en onredelijke mensen.
wat een ... service
Hoe vaak ze qua service beterschap hebben beloofd en afspraken niet nakomen? Ongekend.
Nu is hun tel nummer en email adressen onbekend!?
Ik vraag me nu oprecht af of dit bedrijf nog bestaat!?
Vervelend tot stressvol
Hallo,
Allereerst heb je geen mogelijkheid om rechtstreeks met dit bedrijf te praten
Noch telefonisch, het nummer bestaat niet, noch staat het op hun klantenservice-e-mailadres!
Beide opties worden afgewezen!
Ze hebben in januari geld van mijn bankrekening opgenomen voor de maanden januari en februari en vandaag ontvang ik een betalingsbericht voor maart
Het is absurd irritant!
Aangename adviesgesprek, maar de Klantenservice kan beter.
Een adviesgesprek voor een thuisbatterij was snel gemaakt. De sales consultant was vriendelijk en behulpzaam.
Gezien de grote investeringskosten ging mijn voorkeur uit naar het huren van een thuisbatterij met back-up systeem.
I.v.m. de veiligheid wilde ik de thuisbatterij niet in huis hebben, maar liever buiten in de tuin of in de schuur. Ik had nog geen goede suggesties voor stenen muuroppervlakken waar volgens mij de batterij kan komen te hangen.
Uit de huurvoorwaarden begreep ik dat je zelf verantwoordelijk bent om je thuisbatterij te verzekeren. Vanuit mijn eigen opstalverzekering wordt een gehuurde duurzame installatie helaas niet gedekt. Op korte termijn heb ik helaas ook geen duidelijkheid gekregen in hoeverre andere verzekeringen een dekking bieden. Om die reden heb ik uiteindelijk binnen het herroepingstermijn van 14 dagen de Klantenservice gebeld om de offerte te ontbinden, maar die konden mij met een onbekende reden geen herroepingsformulier sturen. Hoewel dit wel in de huurvoorwaarden staat, dat je de Klantenservice moet bellen. Na meerdere mails aan de sales consultant, productmanager en de klantenservice kreeg ik geen terugkoppeling. Uiteindelijk kreeg ik na 1 week bericht dat zij failliet verklaard zijn en alle werkzaamheden stil zijn gezet.
Samenvattend was het adviesgesprek prettig, de overeenkomst snel getekend, het vervolgproces snel opgezet, maar de Klantenservice was niet behulpzaam bij het ontbinden van de overeenkomst en de terugkoppeling van medewerkers was erg slecht. Uiteindelijk heb ik geen herroepingsformulier gekregen.
7 dagen voor dat ze failliet gingen…
7 dagen voor dat ze failliet gingen nog een contract afgesloten met hun. Net doen alsof alles goed is.
Voel me bedonderd door hun!
Blijkt failliet te zijn!!!
het gesprek en duidelijkheid
Prima informatief gesprek via beeldverbinding
Het gesprek was informerend maar voor mij iets teveel gericht op verkoop. Ook een pluspunt is dat het via een beeldverbinding kon, praat toch persoonlijker.
Goede informatie en oplossingen zijn…
Goede informatie en oplossingen zijn aangedragen
Weinig overtuigend!
Het bedrijf gaf een zeer oppervlakkig overzicht met een tweetal grafiekjes die op mijn situatie niet van toepassing zijn. The cost of ownership kwam al helemaal niet ter sprake. Men heeft me duidelijk kunnen maken hoe zo'n batterij kan worden ingezet. Echter, hoe je de investering ook maar gedeeltelijk zou kunnen terugverdienen heeft men met cijfers mij niet duidelijk kunnen maken.

Goede uitleg
Goede uitleg, meedenkend vermogen en niet in het minst het vermogen om te luisteren.

Vandaag zonnepanelen laten installeren
Vandaag zonnepanelen laten installeren. Adam en Tom hebben zeer netjes gewerkt 👌🏽👌🏽👌🏽. Meedenkend en alles volledig volgens afspraak. Kwaliteit gaat duidelijk boven snelheid, geen haastwerk. Job well done guys! Enphase app laat niet toe om tarieven in te stellen, Soly verwijst je door naar Enphase om dit op te lossen. Als dat opgelost wordt 5 sterren waard.

Besvarelse fra Soly
Læs mere om andre typer anmeldelser.