Solsikken Anmeldelser 14

4,0

4,0

God

Giver fuldt hus i min anmeldelse og…

Giver fuldt hus i min anmeldelse og måske fordi, at vi var kolde,sulte og måske nemme, at stille tilfredse.. MEN! Faktisk var alt bare lækkert og i orden, maden, prisen, service, hurtig betjening og servering. Vi smagte deres kød og fiskeretter, og alt var lækkert og også til at blive mæt af :0)
Solsikken har bestemt fundet deres gamle stil og standard frem igen.. Kommer bestemt igen!!!

5. januar 2025

Skøn restaurant, der varmt kan anbefales1

Virkelig skøn restaurant, der kan anbefales på det varmeste! Vi bestilte Dampede muslinger, og Torsk a la Solsikken; virkelig vel tillavet!! Vores tjener, Felix, vimsede om os med høflig og professionel opmærksomhed. Beliggenheden med den skønne udsigt over havnen, samt de hyggelige indendørs rammer gjorde vores samlede oplevelse helt perfekt! Vi er bevidste om, at der har været et flosset renommé (af gode grunde); men det er, med dagens oplevelse, absolut fortid. Restaurant Solsikken er et af de "nye" steder at spise i Skælskør 👌

25. oktober 2024

Vi afgav bestilling 3 gange

Vi afgav bestilling 3 gange. Da maden endelig kommer er den sådan set udenærkwt, men portionerne er bemærkelsesværdigt mindre and de øvrige besøg. Det var nye tjenere, bevares, men der blev råbt internt mellem personalet, og jeg blev afvist at måtte bruge toilettet. Måske vidste personen bag baren ikke jeg var kunde. Jeg gik derud alligevel, men har ikke lyst til at komme der mere..

12. juli 2024

Ikke service minded

Dårlig oplevelse
Ventede 1 time efter maden men var sagt at det var 10 min mellem forret og maden .Så mange som kom efter mig få sin mad og de gik strax i forsvar ingen undskyling.min baggrund er at min far styrede restaurant og hotel og jeg har aldrig oplevet så darlig service .Kan ikke anbefalde dem

24. juli 2024

Kunde nr984985801

Kunde nr: 984985801
Bestilte frø bla bøf tomat der står der er 5 frø i pakken
selv med en lup kunne det ikke blive til mere en 3 frø
til 28,50 for den pakke forventer man jo da 5 frø til den pris.Resten af forsendelsen var fin nok derfor 3 stjerner.

21. februar 2024

Perfekt intet mindre.

Jeg må sige Solsikken. dk er en stor positiv oplevelse. Få dage efter jeg afgav min ordre fik jeg pakken til døren. Det er de bedste læggekartofler jeg har set i de 45 år jeg har haft have. Well done. 👍

24. februar 2021

Rigtig god webshop

Virkelig god, hurtig og venlig kundeservice. God webshop med et godt udvalg i gødning, frø mm, og gode råd på hjemmesiden. Jeg har bestilt hos Solsikken flere gange, og hver gang er min ordre nået frem til mig på få dage.
Kan helt klart anbefales!

2. august 2020

Perfekt øko-univers

Hurtig levering, god spireevne og spændende udvalg. Og så får man detaljeret dyrkningsvejledning både som pdf og print - helt forrygende! Solsikken er helt klart min nye go-to frøpusher.

3. maj 2020

Hurtig levering og spændende udvalg

Vi fik alle vores bestilte frø hurtigt og uden problemer. Nu er de første i gang med at spire lige så fint :) der er et spændende udvalg og indpakningen er hyggelig. Vi skal helt sikkert bestille herfra igen.

18. april 2020

God kundeservice!

Godt udvalg, hurtig levering og super kundeservice.
Fejl kan ske, men så er det dejligt at opleve at ens henvendelse bliver godt modtaget og effektivt ekspederet.

22. juni 2019

Er dette din virksomhed?