solow.nl Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gistermiddag in de So Low Zaandam had mijn dochtertje van 6 een ongelukje bij de kassa toen we in de rij stonden om af te rekenen bij de kassa kon ze haar plas niet meer ophouden en barstte in tranen... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Nadat we boa's hadden gekocht die slecht van kwaliteit waren contact gehad met de klantenservice. Zij namen de klacht serieus en kwamen met een fijne oplossing. Top dat in deze tijd dingen ook nog op... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Meerdere artikelen besteld, helaas werd 1 artikel incompleet geleverd. Per mail contact gezocht en ik kreeg direct een reactie. Het artikel werd nog diezelfde dag opnieuw opgestuurd en de volgende och... Se mere

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 91 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

40 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

TOP service !!👍

Zeer mooie aankoop van wereldbolletje-stressballen , correcte levering , jammer genoeg 2 kapotte stressballen , dit via mail gemeld en onmiddellijke reactie van bedrijf met melding van vergoeding van stressballen … SERVICE TOP 👍👍👍… een zeer tevreden en zeker terugkerende klant !!!

11. september 2026

Beste Marijke

Hartelijk dank voor uw mooie en enthousiaste beoordeling! Wat vervelend dat twee van de wereldbol-stressballen beschadigd zijn aangekomen, maar fijn om te horen dat onze klantenservice dit direct en naar tevredenheid voor u heeft opgelost.

Het doet ons goed om te lezen dat u onze service als top heeft ervaren en dat we u in de toekomst weer als klant mogen verwelkomen. Daar zijn we ontzettend blij mee! 😊

Veel plezier met uw aankoop en graag tot de volgende keer!

Handig!

Ik kon hier makkelijker vinden wat ik in de winkel niet gevonden kreeg en na bestellen de volgende dag al in huis.

12. august 2026

Beste Leur,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u online gemakkelijk heeft kunnen vinden wat u in de winkel niet kon vinden en dat uw bestelling de volgende dag al bij u thuis werd bezorgd.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en helpen u in de toekomst graag weer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed geholpen, klantvriendelijk, snelle service

Op de vraag of er nog meer voorraad was kreeg ik direct een reactie en werd e.e.a. bij de leverancier besteld. Zodra dit binnen was kreeg ik ook een mail om de bestelling te kunnen plaatsen, echt heel klantvriendelijk.

13. august 2026

Beste Helen,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo goed en snel bent geholpen en dat er direct met u is meegedacht over de voorraad.

Ook vinden wij het fijn om te lezen dat u netjes op de hoogte bent gehouden zodra de artikelen weer beschikbaar waren. Uw compliment over onze klantvriendelijkheid en service stellen wij zeer op prijs.

Wij helpen u in de toekomst graag weer!

Misleiding

Via internet artikelen gekocht en een aantal artikelen wilde ik terugbrengen in de winkel in Den Haag maar daar werd gezegd dat dat niet mogelijk is. Het personeel had begrip voor ons maar die zeiden dat hun baas had gezegd dat er geen artikelen mogen worden teruggebracht die via internet zijn gekocht. Terwijl op de site staat dat artikelen in winkels mogen worden teruggebracht. Een medewerker wilde in eerste instantie de artikelen retour nemen maar een andere collega niet. Het retourneren zou op eigen kosten moeten. Niet erg klantvriendelijk

3. juli 2026

Beste Rob,

Dank u voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te horen dat u uw online bestelling niet in onze winkel in Den Haag kon retourneren.

Wij begrijpen dat dit voor teleurstelling heeft gezorgd. Op onze website staat vermeld dat online bestellingen helaas niet in onze winkels kunnen worden geretourneerd, maar uitsluitend via de retourprocedure voor online aankopen. Wij betreuren het dat dit voor verwarring heeft gezorgd.

Wij waarderen het dat u aangeeft dat onze medewerkers begripvol waren. Uw feedback nemen wij mee om te kijken hoe wij onze communicatie hierover verder kunnen verduidelijken.

Dank u wel voor uw terugkoppeling.

fijne service

Had vier dubbelwandige bierglazen besteld en na levering bleek dat 1 van de glazen lekte. Dit gemeld aan klantenservice en ik had binnen 2 dagen een nieuw bierglas. Top

2. juli 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wat vervelend dat één van de dubbelwandige bierglazen defect bleek te zijn bij ontvangst. Fijn om te horen dat onze klantenservice dit snel heeft kunnen oplossen en dat u binnen korte tijd een vervangend glas heeft ontvangen.

Wij stellen uw vertrouwen zeer op prijs en wensen u veel plezier met uw bestelling. Graag staan wij in de toekomst opnieuw voor u klaar.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Foutief product maar retour sturen kost je geld!

We hadden een "gouden" Statafelhoes besteld maar dat ding is gewoon knalgeel. Bellen heeft geen zin, klachten worden niet in behandeling genomen. Terugbrengen in een winkel kan niet en als je het terug wilt sturen moet je zelf de verzendkosten betalen. Hele slechte service! Bestel hier nooit meer wat

reactie van Solow als je mailt!!!

Uw bericht kan niet worden bezorgd bij de volgende geadresseerden of groepen:
Trustpilot
Het e-mailadres waarnaar u het bericht hebt verzonden, is niet gevonden in het doeldomein. Mogelijk is het adres verkeerd gespeld of bestaat het niet. Los het probleem op door een of meer van de volgende handelingen uit te voeren:
1. Verwijder het adres en typ het adres nogmaals. Verzend het bericht vervolgens opnieuw. Selecteer niet het adres dat automatisch wordt weergegeven in uw e-mailprogramma.
2. Wis de cache voor automatisch aanvullen van de geadresseerde in uw e-mailprogramma door de stappen uit voeren in dit artikel: Statuscode 5.1.1. Verwijder het adres en typ het adres nogmaals. Verzend het bericht vervolgens opnieuw.
3. Neem op een andere manier contact op met de geadresseerde (bijv. telefonisch) om te controleren of u het juiste adres gebruikt. Vraag de geadresseerde of er een doorstuurregel voor e-mail is ingesteld waardoor uw bericht mogelijk wordt doorgestuurd naar een onjuist adres.

De volgende organisatie heeft uw bericht geweigerd: mx.google.com.

15. juni 2026

Geachte heer/mevrouw,

Dank u voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te horen dat het ontvangen artikel niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u ontevreden bent over de afhandeling van uw klacht.

Wij begrijpen dat het teleurstellend is wanneer de kleur van een product afwijkt van wat u op basis van de omschrijving verwachtte. Daarnaast vinden wij het jammer om te lezen dat u onze service als onvoldoende heeft ervaren.

Wij willen dit graag nader bekijken. Wilt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@solow.nl onder vermelding van uw bestelnummer? Dan kunnen wij onderzoeken wat er is gebeurd en kijken of wij alsnog tot een passende oplossing kunnen komen.

Onze excuses voor het ongemak.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb spullen online besteld

Ik heb spullen online besteld. Ik weet niet wie het heeft ingepakt, maar als je allerlei kwetsbare producten in een doos ‘douwt’, dan snap je hopelijk wel dat dit nooit mooi aankomt. Belachelijk hoe jullie met te verzenden spullen omgaan. Nooit meer bestel ik online bij jullie.

Beste,

Dank u voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet in goede staat is aangekomen. Wij begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker wanneer u kwetsbare artikelen heeft besteld.

Uiteraard is het niet de bedoeling dat producten beschadigd raken tijdens transport. Wij nemen uw opmerkingen over de verpakking serieus en zullen deze intern bespreken.

Wij willen graag met u meekijken naar een passende oplossing. Wilt u hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@solow.nl onder vermelding van uw bestelnummer en eventueel foto's van de ontvangen artikelen?

Onze excuses voor het ongemak en dank voor het delen van uw ervaring.

Hr snapt er niks van.

Is grappig hoe je, wordt afgewezen door hr,die zegt dat ze iemand zoeken met relevante werk ervaring, terwijl ik nu juist de ervaring heb voor de functie tevens heb ik paar jaar geleden eerste gesprek gehad voor een functie waar ik toen niet de juiste ervaring voor had, ik was neit door naar de tweede ronde.
Hr weet dit natuurlijk niet, terwijl ik nu dacht ik ga nu solliciteren nadat ik jaren in een functie heb gezeten.
Zonde.

Beste,

Dank u voor het delen van uw feedback. We begrijpen dat een afwijzing teleurstellend kan zijn, zeker wanneer u bewust relevante werkervaring heeft opgedaan met het oog op een volgende stap in uw carrière.

Wij waarderen de tijd en moeite die u heeft genomen om te solliciteren en uw interesse in onze organisatie.

Wij wensen u veel succes in uw verdere loopbaan en bedanken u nogmaals voor uw interesse in onze organisatie.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige service.Ik draag mijn glitter…

Geweldige service.Ik draag mijn glitter hoedje met veel plezier 🤩 Echt top!

Beste Esther,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie! Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en dat u veel plezier heeft van uw glitterhoedje. 🤩

Wij wensen u er nog veel draagplezier mee en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De Vinger en Huize Turkoois houden van So Low!!

Het was een koude december nacht in 2024. We waren op een after, toen wij zielig in een hoekje een vinger zagen liggen. En niet zomaar een vinger... DE Vinger. Met zijn rode foam en lange aanwijsstok, wees hij ons aan. Hij koos ons en wilde mee naar Huize Turkoois!!

Na vele jaren van geweldige feesten, etentjes, huisuitjes en vakanties, waar onze vriend De Vinger natuurlijk altijd bij was, kwam daar de verschrikkelijke Koningsdag van '26. Na een traumatiserende aanranding, waarbij De Vinger in de mond van een vervelende vent belandde en hij verminkt raakte door handalcohol, hebben we eerste hulp verleend. Hierna hebben we geprobeerd om deze verschrikkelijke herinnering weg te drinken, maar De Vinger was al te ziek en heeft toen besloten om weg te gaan, zonder afscheid te nemen. Onze harten waren gebroken en we dachten dat wij voor altijd onze Vinger kwijt waren..

Tot daar de geweldige klantenservice van So Low was. Zij hebben, na het horen van ons hartverscheurende verhaal, het hele hoofdkantoor overhoop gehaald en.... nog één laatste Vinger gevonden!!!! We kunnen nog steeds niet geloven dat we weer herenigd zijn met onze geliefde Vinger. Als we 10 sterren konden geven, zouden we dat ook doen!!!

1000x dank en wij kunnen iedereen So Low aanraden!

Liefs, Huize Turkoois en De Vinger! ❤️

26. maj 2026

Beste Huize Turkoois,

Wat een geweldig verhaal wij hebben jullie review met een grote glimlach gelezen. Wat fijn om te horen dat De Vinger na alle avonturen, feestjes en zelfs zijn traumatische Koningsdag-avontuur uiteindelijk weer veilig herenigd is met jullie.

Wij zijn blij dat onze klantenservice jullie heeft kunnen helpen bij deze bijzondere zoektocht en dat er toch nog één laatste exemplaar gevonden kon worden. Sommige helden verdienen nu eenmaal een tweede leven. 😉

Bedankt voor jullie enthousiasme, humor en lieve woorden. We wensen Huize Turkoois en natuurlijk De Vinger nog heel veel mooie herinneringen, feestjes en avonturen toe!

Waardeloos !

Waardeloos !
Heb voor 8.20 aan spullen.
Alleen cash.
Leg 8.5 neer, kon geen wisselgeld krijgen.
Laat dan maar zitten.
Hoeft het niet meer, ik weiger 20 cent meer te betalen.
Slechte zaak 👎

24. maj 2026

Beste,

Dank u voor het delen van uw ervaring. Wat jammer om te horen dat uw bezoek op deze manier is verlopen. Wij begrijpen dat het erg vervelend is wanneer er onduidelijkheid ontstaat bij het afrekenen. Kunt u aangeven om welke winkel het precies gaat?

Wij nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken, zodat we kunnen kijken hoe we dit in de toekomst beter kunnen voorkomen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Iemand van ons gezelschap kocht 2 boa’s…

Iemand van ons gezelschap kocht 2 boa’s in de fysieke winkel. De kwaliteit was oke voor de prijs. Daarop kochten we online nog 9 fuchsia boa’s voor een event. Na enkele uren waren 1/3 van de veren verdwenen en de kleur gaat af aan de handen en kledij.
Zeer teleurgesteld!

22. maj 2026

Beste Joke,

Dank u voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te horen dat de boa’s tijdens uw event niet aan uw verwachtingen hebben voldaan en dat de veren en kleur hebben afgegeven. Wij begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker wanneer u een grotere bestelling heeft geplaatst voor een speciale gelegenheid.

Uw feedback over de kwaliteit nemen wij serieus en zullen wij intern bespreken met onze leverancier en betrokken afdeling.

Wij willen u graag helpen en kijken graag samen naar een passende oplossing. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@solow.nl, onder vermelding van uw bestelgegevens.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het contact met Britt van de…

Het contact met Britt van de Klantenservice was heel prettig. Ik had een probleem met de voorwaarden van een winactie en die heeft Britt heel professioneel en naar volle tevredenheid opgelost. De communicatie verliep correct en snel.

13. maj 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wat fijn om te horen dat het contact met Britt van onze klantenservice zo prettig is verlopen en dat uw vraag over de winactie professioneel en naar tevredenheid is opgelost.

Wij vinden snelle en correcte communicatie erg belangrijk en geven uw complimenten graag door aan Britt.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens.

Jurkje

Britt heeft me supergoed geholpen.
Ik had een jurkje besteld en dat werd helaas kapot geleverd (de naad zat los, waardoor er een scheur in zat).
Ik had gelezen in het retourbeleid dat de verzendkosten voor eigen rekening zijn. Ik wilde wel graag het jurkje... Maar dan zou ik dus weer 2x verzendkosten moeten betalen (1x voor het retourneren, 1x voor de nieuwe bestelling).
Als oplossing heeft Britt het jurkje opnieuw voor me besteld en mag ik het andere jurkje houden. Ik hoef het niet terug te sturen.
Goede service zo!

20. maj 2026

Beste Mellanie,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve reactie. Wat vervelend dat het jurkje beschadigd bij u is aangekomen, maar fijn om te horen dat Britt dit snel en naar tevredenheid voor u heeft kunnen oplossen.

Wij vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en zijn blij dat u onze service zo positief heeft ervaren. Uw complimenten geven wij uiteraard graag door aan Britt.

Wij wensen u veel plezier met uw jurkje en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Gezellig Winkel

Gezellig Winkel. In Tilburg. Ontzettend leuke Gadgets die het leven net even wat leuker maken. En niet te duur. Vooral de Thema's rond Carnaval enz. zijn gewoon geweldig. Ik haal er altijd m'n wierrook in alle geuren en kleuren.

1. april 2026

Beste Angélique,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie. Wat leuk om te horen dat u onze winkel in Tilburg als gezellig ervaart en zo blij wordt van ons assortiment en de verschillende thema’s, zoals carnaval.

Fijn dat u ook voor uw wierook graag bij ons langskomt. We doen ons best om een verrassend en betaalbaar assortiment aan te bieden, dus het is mooi om te lezen dat dit gewaardeerd wordt.

Graag tot ziens in onze winkel!

Schreeuwen

Vr ochtend 3 roze boa's, een motrozen pet, 2 stropdassen en 3 varkens diadeem terug gebracht. ik mocht niks terug brengen. terwijl bij aankoop duidelijk werd gezegd dat het mocht binnen 30 dagen omdat de artikelen hierboven niet onder kleding vielen.

Buitenlandse mevrouw (die amper nederlands kon) liet me niet uitpraten en liep vervolgens midden in mijn praatje weg. waarschijnlijk om te vermijden dat ze fout zat.

er werd naar me geschreeuwd en ik werd genegeerd. ik beleef natuurlijk gewoon kalm.

uiteindelijk hoofdkantoor gebeld en die boden hun excuses aan. uiteindelijk al mijn geld terug gekregen.

het is een bijelkaar geraapt zooitje daar.

13. april 2026

Beste,

Dank u voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te lezen dat uw bezoek aan onze winkel zo vervelend is verlopen. Dit is uiteraard niet de manier waarop wij met onze klanten willen omgaan.

Wij begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer er onduidelijkheid ontstaat over het retourbeleid, zeker wanneer hierover eerder andere informatie is gegeven. Daarnaast betreuren wij het dat u de communicatie in de winkel als onprettig heeft ervaren.

Fijn om te horen dat ons hoofdkantoor uiteindelijk samen met u tot een oplossing is gekomen en dat het bedrag aan u is terugbetaald. Desondanks nemen wij uw feedback over de gang van zaken in de winkel zeer serieus en zullen wij dit intern bespreken.

Dank u wel voor uw terugkoppeling.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Klacht over niet werkend kabeltje die…

Klacht over niet werkend kabeltje die ik kocht werd snel en
vriendelijk opgepikt en opgelost na een mail gestuurd te hebben naar de klantenservice.

24. marts 2026

Beste Esther,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wat fijn om te horen dat uw melding over het defecte kabeltje snel en vriendelijk door onze klantenservice is opgepakt en naar tevredenheid is opgelost.

Wij stellen uw vertrouwen zeer op prijs en helpen u in de toekomst graag opnieuw.

Zeer zeer slecht

Zeer zeer slecht
Zeer zeer slecht. Ik kwam daar om een keuken weegschaal te retourneren die helemaal niet werkte en ook best prijzig was. Dit kon niet omdat ik de bon kwijt was. Digitale afschrijving laten zien van de aankoop werd niet geaccepteerd. Ik was het niet mee eens en Medewerker begon mij uit te schelde met zeer ernstige ziektes en beledigingen en kartonnen doosje naar me hoofd gesmeten. Ik heb hier ook een officiële klacht over ingediend. Zeer slechte zaak dit!

10. marts 2026

Besvarelse fra solow.nl

Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Fijn dat onze klantenservice het probleem uiteindelijk goed voor u heeft kunnen oplossen. Uiteraard had de situatie in de winkel niet op deze manier mogen verlopen.

Wij willen u vriendelijk vragen of u bereid zou zijn om uw review aan te passen of eventueel een nieuwe review te plaatsen over de afhandeling door onze klantenservice.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Team SoLow.

Super service

Super service! Door omstandigheden waren wij te laat met het retour sturen van de bestelling. Keurig geregeld, en een retourlabel ontvangen.

9. februar 2026

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wat fijn om te horen dat wij u, ondanks de te late retourzending, alsnog goed hebben kunnen helpen en dat dit keurig voor u is geregeld.

Team SoLow

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.