2,9

Middel

Solidaris brabant kantoor Vilvoorde

Bereikbare kantoren en sociale dienst en mobi-mutkantoren en medischop waar men als lid aan voordelige prijzen materiaal kan huren. Lidgeld goedkoopste op de markt. Openingsuren zijn wat geringer van de kantoren, maar is uiteindelijk meer of gelijklopend met andere ziekenfondsen.

28. februar 2026

Verschrikkelijk zijn jullie!!

Verschrikkelijk zijn jullie!!! Tis te hopen voor jullie dat jullie wel een leuke kerst gaan hebben want hier is er geen geld voor! Val je 1 x ziek in u hele leven en krijg je voor 2 maanden 127 euro? Ledenbijdrage net betaald en 2 maanden later al de volgende? Een alleenstaande mama die al 2 maanden op haar centjes wacht word niet fatsoenlijk uitbetaald!

17. december 2025

Solidaris Vlaanderen / Brabant

Solidaris? Niks van. 40min aan de lijn bij Solidaris Vlaanderen omdat ik in ‘Vlaanderen’ woon dan vertellen ze mij dat ik naar Solidaris Brabant moet bellen omdat mijn dossier nog bij hun is (woonde vroeger in Brussel). Ten eerste, heel Solidaris zou mijn dossier toch moeten kunnen raadplegen? Ze vonden mij niet eens in hun systeem. Dan heb ik naar Solidaris brabant gebeld, na 40min iemand aan de lijn die met mij alle gegevens bevestigde en ging mij doorverbinden naar haar collega, 2u aan de lijn en daarna krijg ik een computerstem dat ik later moet terugbellen? Wat een onzin? Wij hebben ook ons werk te doen eh. Ons premies betalen wij wel op tijd maar als jullie een terugbetaling moeten uitvoeren, wordt het een ellende.

Do better. Because the way you handle things doesn’t go well with the company name!

2. juni 2025

Ne paye pas les indemnités invalide en…

Ne paye pas les indemnités invalide en temps et en heure juste avant la période de l'ascension et qui en plus font le pont . Ce qui nous donne 4 jours a attendre pour avoir une raison. Car aucun courrier,mail,coup de téléphone n'as été donné par solidaris pour expliquer ce non payement . C'est scandaleux

27. maj 2025

Transmet des infos erronées

Transmet des infos erronées, travailleurs ne connaissant pas les lois de leur domaine d activité ni les outils numeriques, application lon fiable, j en passe.

Étant travailleur dans les soins de santé, quel ne fût pas mon étonnement lorsque je me suis retrouvé en défaut vis à vis d un article de lois n existant pas. Pourtant j ai bien reçu un rappel à l ordre.

16. juli 2024

Er dette din virksomhed?