Solgt.com Anmeldelser

1.652

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 272 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange kunder fremhæver den nemme, effektive og trygge proces ved salg af bil, hvilket gør oplevelsen meget positiv. Sælgere og personale roses for deres professionalisme, hjælpsomhed og imødekommende væremåde, hvilket sikrer god service. Forbrugerne oplever, at priserne er fair og fornuftige, ofte matchende forventningerne eller den online vurdering. Dog oplevede nogle kunder utilfredshed med prissætningen, hvor de følte, at deres bil blev markant undervurderet. Disse anmeldere nævner, at den automatiske vurdering ofte var for lav, og at der var manglende fleksibilitet i at justere prisen, selv ved fysisk gennemgang.

Det, folk taler mest om

Price

Kunder deler positive meninger om prisen, hvor mange finder den rimelig og fair. Flere anmeldere fik en god... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positiv oplevelser med service, hvor mange fremhæver hurtig og professionel service,... Se mere

User experience

Brugere beskriver positive interaktioner med brugeroplevelsen, idet mange fremhæver, hvor nem og hurtig... Se mere

Staff

Forbrugere finder personalet positivt og roser ofte medarbejdernes venlighed, professionalisme og... Se mere

Website

Kunder havde positive oplevelser med websitet, og mange fandt det nemt at oprette informationer til salg og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det var en god oplevelse da jeg kom hen til Andersen Biler i Fredrikssund og skulle fysisk have godkendt den online pris jeg havde modtaget. Det var sælger/køber Alexander Frisenberg der stod for det... Se mere

Andersen og Martini kontakten var positiv og konstruktiv i sin tilgang til købet af bilen. Og først og fremmest virkede han ærlig og professionel. Og i arbejdet med papirerne var der styr på tingene... Se mere

Bortset fra, at jeg nu for første gang i næsten 60 år ikke har min egen bil - (min kære hustru har dog en) - så er det en underlig situation. Men vores økonomien som pensionister rækker ikke mere t... Se mere

Hurtig, professionel og fair pris. Prisen er naturligvis lidt lavere end hvis man selv står for salget, men bekvemmeligheden ved blot at tage billeder, fremvise bilen én gang fysisk og dernæst aflever... Se mere

1. Bilsalg
  2. Bilforhandler
  3. Autoforhandler
  4. Brugtvognsforhandler

Solgt.com gør det nemt for dig at sælge din brugte bil. En kunstig intelligens, der henter data fra stort set alle bilhandlere i landet udregner automatisk din bils værdi. Og forudsat, at bilens stand er som man kan forvente ift. årgang og kilometerstand, så skal én af vores forhandlere købe din bil til tilbudsprisen. Ingen besværlig oprettelse af profil eller salgsannonce, ingen useriøse henvendelser, kort sagt - intet bøvl. Bare helt solgt og pengene i hånden indenfor 3 hverdage.

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.652)

271 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtigt solgt

Hurtigt solgt, god service, prisen er accepteret.

9. november 2025

Besvarelse fra Solgt.com

Det er vi superglad for at høre Zhun.
Rigtig god dag til dig 😊

Super oplevelse

Super oplevelse!
Så nemt, fik en super vurdering online, fik lavet en aftale med værksted, endnu en super oplevelse, de fik sat fast pris, som var meget tæt på den første vurdering, bilen solgt, og med en fantastisk overdragelse hvor vi fik 14 dage til at køre i bilen, inden den nye kom.

Solgt.com var det nemmeste, hurtigste, højste vurdering, og absolut det bedste sted at sælge bilen! Helt klart noget jeg anbefaler til alle jeg kender der skal sælge bil..

7. november 2025

Wow sikke en fin anmeldelse at få Mickey! 🥳🥳🥳
Det er helt vildt fantastisk at få uddybet hvilket oplevelse du har haft med os, hvor er jeg bare glad for at høre vi kunne hjælpe dig med dit bilsalg.

Tusind tusind tak for dine meget pæne ord! Din anbefaling er bare guld værd 🙏🏼
Jeg håber du vil komme tilbage igen næste gang du skal handle bil, vi vil hjertens gerne hjælpe dig igen.

Rigtig god weekend 😊

Useriøs vurdering

Useriøs vurdering. En robot kunne lave en bedre vurdering end solgt.com.

15. november 2025

Hej Hakkan

Jeg kan se, at vi har vurderet din bil flere gange, og jeg er naturligvis ked af, at vurderingen ikke har levet op til dine forventninger.
Jeg ville ønske, at du havde kontaktet os, så vi kunne have gennemgået vurderingen og sikret, at den var beregnet korrekt ud fra den rette udstyrsvariant m.m. Da du valgte ikke at sende billeder med, har vi desværre ikke haft mulighed for at vurdere bilen ud fra dem.
Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 61 48 45 45, hvis vi skal kigge på den igen.

Nicola, Solgt.com support

Selve handlen gik hurtigt

Selve handlen gik hurtigt. Der var en autoriseret forhandler der ringet til mig dagen efter jeg havde sat den til salg. Pengene kom dagen efter.
Men jeg måtter ringe efter 10 dage for at få dem til at afmelde bilen.

15. november 2025

Hej Pia

Tusind tak for din fin anmeldelse, den sætter vi stor pris på.
Jeg er glad for at vi kunne hjælpe dig i mål med dit bilsalg.
Jeg er ked af at høre at afmeldingen blev forsinket, det lyder til at der er sket en menneskelig fejl ude hos forhandleren, da det sker normalvis inden for 3 dage 🙁Det kan vi selvfølgelig kun beklage nu.

Jeg håber at du har lyst til at vende tilbage en anden gang og er der det mindste undervejs. Må du endelig kontakt mig på supporten.

Hav en god weekend 😊

Fantastisk oplevelse med solgt.com

Fantastisk oplevelse med solgt.com. Bød langt mere end lignende platforme uden alt muligt besvær med billeder.

6. november 2025

Besvarelse fra Solgt.com

Hvor er det fantastisk at høre Benjamin - tusind tak for at dele det med os og tak for de meget flotte stjerner ⭐

Kom endelig igen næste gang du skal handle bil 😊🙏🏼
God weekend til dig 😊

Med venlig hilsen Nicola, solgt.com

Jeg er glad for forløbet omkring salget…

Jeg er glad for forløbet omkring salget af min gamle bil. Jeg synes systemet og "agenten"(bilsælgeren som købte bilen) var transperant omkring vurderingen og systemet hvilket jeg respektere utroligt meget.

30. oktober 2025

Hej Nikolaj

Hos solgt.com ønsker vi at hjælpe med en meget gennemsigtig og ikke mindst tryg handel af din bil. Det betyder derfor virkelig meget for at at høre din oplevelse, nu hvor du vægter det højt 🙏🏼
Tusind tak for dine flotte stjerner og superflot anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at dele det med os 🙌🏼

Jeg håber at vi ser dig en anden gang igen.
Hav en rigtig god weekend.

Nemt og hurtigt

Prøvede et par online steder til salg af min passat hvor solgt.com kom med bedste pris og ingen salær.

Mødte op til gennemgang af bil og fik oprindeligt tilbudte pris "godkendt"

Kunne umiddelbart have fået lidt mere for bilen ved privat salg - men så havde jeg også selv stået med bøvlet.

31. oktober 2025

Besvarelse fra Solgt.com

Tusind tak for din fine anmeldelse Troels!
Jeg er glad for at høre, at du har været tilfreds med at sælge din bil gennem solgt.com.
Det er ingen hemmelighed, at man ofte kan opnå en højere pris, hvis man er parat til at stå for et privatsalg og alt, hvad det indebærer. Men hvis man ikke har mod på det, står vi netop klar til at hjælpe med vores netværk af forhandlere.

Jeg er glad for, at vi kunne være en hjælp for dig, og håber, vi får fornøjelsen af at se dig igen en anden gang. 😊

Med venlig hilsen Nicola, solgt.com

Hurtig tilbagemelding og solgte bilen…

Hurtig tilbagemelding og solgte bilen til den forventet pris.

7. november 2025

Besvarelse fra Solgt.com

Hvor er det fantastisk at høre Mia - tusind tak for at dele det med os og tak for de meget flotte stjerner ⭐

Kom endelig igen næste gang du skal handle bil 😊🙏🏼
God weekend 😊
Med venlig hilsen Nicola, solgt.com

Det var en perfekt oplevelse og hurtigt…

Det var en perfekt oplevelse og hurtigt salg

31. oktober 2025

Besvarelse fra Solgt.com

Sikke en fantastisk anmeldelse at få - tusind tak 🙏🏼 Det betyder helt utrolig meget at høre hvordan du har oplevet en handel igennem os 😊
Du må have en rigtig god weekend.

Det gik nemt og smidigt

Det gik nemt og smidigt, da jeg endelig besluttede mig for salg.
God og venlig service

12. november 2025

Besvarelse fra Solgt.com

Hvor er det fantastisk at høre Gertrud- tusind tak for at dele det med os og tak for de meget flotte stjerner 😊 Det betyder virkelig meget for os!
Kom endelig igen næste gang du skal handle bil 🥳

God weekend

Salg bil

Hurtig og direkte kontakt med Solgt.com. Fremvisning af bil og gennemførsel af salg samt betaling gik lynhurtigt og nemt.

5. november 2025

Sådan skal det være Bjarne 🥳
Det er vi superglad for at høre! Tak fordi du netop valgte os til at hjælpe med dit bilsalg og ikke mindst fordi du har taget dig tid til at vende tilbage her med denne fine anmeldelse af din oplevelse.

Rigtig god weekend til dig 😊
Med venlig hilsen Nicola, solgt.com

God info og sikker handel

Solgt.com fortæller præcist, hvad tjenesten går ud på.
Trin for trin vejledning om handlen.
Kontakt til seriøs forhandler, som ender med at købe bilen til fair pris.

6. november 2025

Besvarelse fra Solgt.com

Per sikke en fantastisk anmeldelse at få - tusind tak 🙏🏼

Vi ønsker virkelig at det skal være nemt, gennemsigtigt og trygt, så det glæder os så meget at høre at det også er din oplevelse 🙏🏼 tusind tak!

Du må have en dejlig weekend!

God oplevelse

God oplevelse, fin service og fair pris

10. november 2025

Besvarelse fra Solgt.com

Tak for de pæne ord Steen! Det glæder mig, at du har haft en god oplevelse – præcis som det skal være. 😊

Kom endelig igen når du næste gang skal handle bil, så vil vi hjertens gerne hjælpe dig!

Med venlig hilsen Nicola, Solgt.com

Havde først lavet en vudering på…

Havde først lavet en vudering på hjemmesiden derefter skal jeg køre til autocentralen i kolding spild af tid lavede ikke andet end at rakke min bil ned

4. november 2025

Hej Jan
Det er jeg virkelig ked af at høre. Jeg vil ønske at du havde kontaktet os efter du havde været til inspektionen, så vi kunne høre nærmere om din oplevelse og evt. hjælpe dig ud til en anden forhandler.
Du er velkommen til at give mig et kald på 61 48 45 45, hvis jeg kan hjælpe dig videre.

Det var nemt

Det var nemt, trygt og utroligt vel tilrettelagt. Vi fik solgt bilen samme dag i forlængelsen af undersøgelsen på værkstedet til den aftalte pris. Kan varmt anbefales

28. oktober 2025

Hej igen Søren

Tusind tak for din meget flot anmeldelse! Din anbefaling er guld værd og betyder virkelig meget for os 🙏🏼
Jeg er glad for at høre at det hele er gået så nemt og ikke mindst at du har følt det var en tryg måde at handle din bil på.

Jeg håber at vi ser dig en anden gang igen 😊

Gik som det skulle

Gik som det skulle

6. oktober 2025

Det er vi glad for at høre Birgit 😊

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Det sætter vi stor pris på 🙏🏼

Kom endelig igen en anden gang.

Nicola, solgt.com

Det var hurtigt og nemt og dagen efter…

Det var hurtigt og nemt og dagen efter modtog jeg et attraktivt tilbud

29. oktober 2025

Hej Jesper

Mange tak for din fin anmeldelse, det sætter vi stor pris på 😊
Jeg håber at vi ser dig en anden gang igen 😉

Nicola, solgt.com

Salget gik hurtig og gnidningsfrit

Salget gik hurtigt og gnidningsfrit

27. oktober 2025

Det er vi superglad for at høre Jacob 😊

Med venlig hilsen Nicola, solgt.com

Det var meget let bare udfylde de få…

Det var meget let bare udfylde de få spørgsmål hurtig en pris også fremvise bilen helt lokal som også gik rigtig fint der var ikke noget med at snakke prisen ned de holdt den.

10. september 2025

Hej Hans Jørgen

Hvor er det bare fint at høre hvordan du har oplevet en handel via solgt.com hos en af vores forhandlere 🙏🏼
Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at dele det med os.
Tusind tak for den meget flotte anmeldelse 😊

Kom endelig igen en anden gang, så hjælper vi hjertens gerne igen.

Hurtigt og let

Hurtigt og let. Super kundeservice.

7. oktober 2025

Hej Louise!

Tusind tak for din virkelig flot anmeldelse! 🙏🏼
Vi sætter virkelig stor pris på at du har taget din tid til at dele din oplevelse med os!

Jeg håber at vi må hjælpe dig en anden gang igen 😊