Solgt.com Anmeldelser

1.652

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 272 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange kunder fremhæver den nemme, effektive og trygge proces ved salg af bil, hvilket gør oplevelsen meget positiv. Sælgere og personale roses for deres professionalisme, hjælpsomhed og imødekommende væremåde, hvilket sikrer god service. Forbrugerne oplever, at priserne er fair og fornuftige, ofte matchende forventningerne eller den online vurdering. Dog oplevede nogle kunder utilfredshed med prissætningen, hvor de følte, at deres bil blev markant undervurderet. Disse anmeldere nævner, at den automatiske vurdering ofte var for lav, og at der var manglende fleksibilitet i at justere prisen, selv ved fysisk gennemgang.

Det, folk taler mest om

Price

Kunder deler positive meninger om prisen, hvor mange finder den rimelig og fair. Flere anmeldere fik en god... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positiv oplevelser med service, hvor mange fremhæver hurtig og professionel service,... Se mere

User experience

Brugere beskriver positive interaktioner med brugeroplevelsen, idet mange fremhæver, hvor nem og hurtig... Se mere

Staff

Forbrugere finder personalet positivt og roser ofte medarbejdernes venlighed, professionalisme og... Se mere

Website

Kunder havde positive oplevelser med websitet, og mange fandt det nemt at oprette informationer til salg og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det var en god oplevelse da jeg kom hen til Andersen Biler i Fredrikssund og skulle fysisk have godkendt den online pris jeg havde modtaget. Det var sælger/køber Alexander Frisenberg der stod for det... Se mere

Andersen og Martini kontakten var positiv og konstruktiv i sin tilgang til købet af bilen. Og først og fremmest virkede han ærlig og professionel. Og i arbejdet med papirerne var der styr på tingene... Se mere

Bortset fra, at jeg nu for første gang i næsten 60 år ikke har min egen bil - (min kære hustru har dog en) - så er det en underlig situation. Men vores økonomien som pensionister rækker ikke mere t... Se mere

Hurtig, professionel og fair pris. Prisen er naturligvis lidt lavere end hvis man selv står for salget, men bekvemmeligheden ved blot at tage billeder, fremvise bilen én gang fysisk og dernæst aflever... Se mere

1. Bilsalg
  2. Bilforhandler
  3. Autoforhandler
  4. Brugtvognsforhandler

Solgt.com gør det nemt for dig at sælge din brugte bil. En kunstig intelligens, der henter data fra stort set alle bilhandlere i landet udregner automatisk din bils værdi. Og forudsat, at bilens stand er som man kan forvente ift. årgang og kilometerstand, så skal én af vores forhandlere købe din bil til tilbudsprisen. Ingen besværlig oprettelse af profil eller salgsannonce, ingen useriøse henvendelser, kort sagt - intet bøvl. Bare helt solgt og pengene i hånden indenfor 3 hverdage.

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.652)

271 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

bil handel

måske ikke så sjovt og komme med en gammel bil og , person virke lige glad og det bare skal overstås

13. marts 2026

Hej Tina

Det er jeg virkelig ked af at høre, at du står tilbage med den oplevelse 😔

Vi hjælper med salg af alle typer biler, og vi ved, at en bil – uanset alder – ofte har stor værdi for ejeren. Derfor er det også vigtigt for os, at oplevelsen lever op til forventningerne.

Vi følger selvfølgelig op med forhandleren, da det ikke er den standard, vi ønsker at levere.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – og også tak for de fine stjerner på trods af et mindre godt besøg.

Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse en anden gang 🙏🏼

Nicola, solgt.com

Fik en go pris for bilen og solgt på 2…

Fik en go pris for bilen og solgt på 2 dage

13. marts 2026

Besvarelse fra Solgt.com

Tusind tak for din flotte anmeldelse Brian!

Det glæder os at høre, at du fik en god pris for bilen – og at den blev solgt så hurtigt. Så nemt kan det klares 👏🏼

Tak fordi du valgte os, vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang! 🚗

Virkelig en dårlig oplevelse

Virkelig en dårlig oplevelse. Bilen blev vurderet til 8000. Den var næsten nysynet..

12. marts 2026

Hej igen Jonathan

Jeg har svaret dig på din tidligere anmeldelse, hvis du ønsker yderligere dialog er du velkommen til at ringe til mig på 61 48 45 45.

Nicola, solgt.com

Fint med salg gennem solgt.com fik…

Fint med salg gennem solgt.com fik endda mere end den estimerede pris.
Kan kun anbefale solgt.com

11. marts 2026

Hej Helle

Tusind tak for din anmeldelse og din anbefaling – det betyder rigtig meget for os! 🙏🏼

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med salget, og at prisen endda endte over det estimerede. Det er lige præcis den slags resultater, vi arbejder for at skabe. 👏🏼

Tak fordi du valgte os, og vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang! 🚗

Nicola, solgt.com

Det var nemt og bekvemt fin service…

Det var nemt og bekvemt fin service flinke folk fornuftigt handel jeg havde givet 5 stjerner hvis betaling for min gamle bil var gået lige så hurtigt som min betaling for den nye

3. marts 2026

Hej Michael

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om vores service – det sætter vi stor pris på!

Vi har fuld forståelse for din kommentar omkring udbetalingen for din gamle bil og har fulgt op med forhandleren for at sikre, at lignende forsinkelser ikke sker fremover.

Det glæder os, at du samlet set er tilfreds med handlen. Stort tillykke med din nye bil! 🚗 👏🏼😊

Jeg håber at vi ser dig en anden gang igen.

En utrolig behagelig sælger

En utrolig behagelig sælger, forberedt, gjorde oplevelsen rigtig god.

4. marts 2026

Hej Jan

Det er vi virkelig glade for at høre 🙏🏼
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse, og at vores sælger kunne gøre processen både behagelig og professionel.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden. 🚗

Nicola, solgt.com

En hurtigt og gode salg af min Toyota

Nemt og hurtigt salg af ens bil 👍👍👍

11. marts 2026

Dejligt at høre Preben - sådan skal det være 👏🏼😊
Tusind fordi du har taget dig tid til dele din oplevelse med os 🙏🏼 Det sætter vi virkelig stor pris på.

Vi står klar hvis vi kan hjælpe dig med endnu en handel. 🚗

Nicola, solgt.com

Hurtigt svar og en solgt bil!

2. marts 2026

Besvarelse fra Solgt.com

Tusind tak for din flot anmeldelse Peter!
Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede hurtig respons og en hurtig handel 😊
Du er altid velkommen hos os igen! 🚗✨

Med venlig hilsen Nicola, solgt.com

Det var en meget behagelig og tryg…

Det var en meget behagelig og tryg oplevelse. God vurdering. Det var virkelig meget lettere end jeg havde forestillet mig.
Evan Klarholt

1. marts 2026

Hej Evan

Tusind tak for din virkelig flot anmeldelse! 🙏🏼 Vi sætter virkelig stor pris på at du har taget din tid til at dele din oplevelse med os!
Det glæder os meget, at du havde en tryg og god oplevelse hos os.

Jeg håber at vi ser dig en anden gang igen 😊
Nicola, solgt.com

Hurtig og nem salg og aflevering af…

Hurtig og nem salg og aflevering af bilen, dog var prisen lidt lavere end forventet.

24. februar 2026

Hej Lars

Tusind tak fordi du har kigget forbi her og delt din oplevelse med os 🙏🏼 Det sætter vi stor pris på.
Jeg håber at du trods en lidt lavere pris er tilfreds med oplevelsen.

Det fungerer altså godt

Det fungerer altså godt! Nemt og hurtigt salg.

18. februar 2026

Sådan skal det være Mads 👊🏼👏🏼
Vi sætter kæmpe stor pris på at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Jeg håber at vi må hjælpe dig en anden gang igen.
Hav en dejlig dag 😊

Nicola,

👍💪🫶😃

Ukompliceret, professionelt, effektivt og til en fair pris, kan varmt anbefales!

23. februar 2026

Besvarelse fra Solgt.com

Hvor er det fantastisk at høre Trine - tusind tak for at dele det med os og tak for de meget flotte stjerner ⭐ Din anbefaling betyder virkelig meget for os!

Super oplevelse

Super oplevelse

26. februar 2026

Besvarelse fra Solgt.com

Hvor er det fantastisk at høre Alexandra - tusind tak for at dele det med os og tak for de meget flotte stjerner ⭐
Kom endelig igen næste gang du skal handle bil 😊

Med venlig hilsen Nicola, solgt.com

Nogle forhandlere vurderede ikke min…

Nogle forhandlere vurderede ikke min bil til dens rimelige værdi. Takket være solgt.com kunne jeg få flere penge.

25. februar 2026

Hej Catalin

Det er vi virkelig glad for at høre 🙏🏼
Vi sætter virkelig stor pris på at du har taget din tid til at dele din oplevelse med os! Jeg håber at vi må hjælpe dig en anden gang igen 😊

Med venlig hilsen Nicola, solgt.com

Hurtig og effektiv handel.

Hurtig og effektiv handel.

23. februar 2026

Hej Damien

Tusind tak for din anmeldelse og flotte stjerner! ⭐
Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os og andre her. Jeg håber at vi kan hjælpe dig igen en anden gang! 😊

Med venlig hilsen Nicola, solgt.com

Det var nemt og lige til

Det var nemt og lige til . Aldrig har jeg prøvet og sælge en bil så hurtigt og nemt

19. februar 2026

Tusind tak for din anmeldelse Michella! 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede salget som nemt og lige til – og at det gik så hurtigt! 🚗💨

Vi arbejder hver dag på at gøre bilsalg så enkelt og trygt som muligt, så det betyder meget for os at få sådan en tilbagemelding.

Tak fordi du valgte os – og du er altid velkommen igen!

Nicola, solgt.com

Hvis du søger et nemt men godt fungerende måde at sælge bilen

Hvis du søger et nemt men godt fungerende methode at sælge bilen så skal du prøve Solgt.com

Vi solgt vores bil med hjælp af og det var så nemt - brug nummerpladen til at få det føste tilbud. Hvis den lyder interessant så book et tid til endlig vudering og så kan du beslutte dig. Hvis du beslutte dig klarer forhandleren resten om få dage har du penge på kontoen.

Det kan ikke være nemmer og sikkerer.

Jeg ville sagtens prøve det igen :-)

11. februar 2026

Hej Jörg

Wow sikke en fin anmeldelse at få 😊 Det er helt vildt fantastisk at få uddybet hvilket oplevelse du har haft med os 🙏🏼

Det glæder os virkelig at høre, at I oplevede processen som både nem, sikker og velfungerende – det er præcis sådan, vi ønsker, at det skal føles at sælge sin bil hos Solgt.com.

Dejligt at I fremhæver, hvor enkelt det er at starte med nummerpladen, få en vurdering og derefter lade forhandleren klare resten.

Vi hjælper jer meget gerne igen en anden gang!

Nicola, solgt.com

Hurtigt tilbagemelding efter kontakt…

Hurtigt tilbagemelding efter kontakt til Solgt.com, god service og fair pris.

4. februar 2026

Hej Vibeke
Tusind tak for din flot anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at fik en hurtig tilbagemelding, og at du oplevede både god service og en fair pris – det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give. 🙏🏼

Det betyder meget for os at du har taget dig tid til at vende tilbage her og dele din oplevelse med os og andre.

Du må have en dejlig dag! 🚗

Med venlig hilsen Nicola, solgt.com

Fornuftig pris og hurtig service

6. februar 2026

Hej Mark

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os 🙏🏼 Det betyder virkelig meget for os.
Det glæder os at høre, at du oplevede både en fornuftig pris og hurtig service – det er lige præcis det, vi bestræber os på hver dag.

Jeg håber at vi ser dig en anden gang igen 🚗😊

Nicola, solgt.com

Vildt god service og meget gode til at…

Vildt god service og meget gode til at beskrive processen. Jeg fik solgt min bil inden for en uge og det er kun min skyld at det tog den tid.

10. februar 2026

Hej Anders
Tusind tak for den flotte anmeldelse! 🙌
Det glæder os virkelig at høre, at du har været tilfreds med både servicen og beskrivelsen af processen – vi lægger stor vægt på, at det skal være trygt og gennemsigtigt hele vejen.

Og en uge må man da sige er godkendt 😉 Tak for tilliden – vi sætter stor pris på den!

Du er altid velkommen hos os igen! 🚗✨