Solgt.com Anmeldelser

1.652

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 272 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange kunder fremhæver den nemme, effektive og trygge proces ved salg af bil, hvilket gør oplevelsen meget positiv. Sælgere og personale roses for deres professionalisme, hjælpsomhed og imødekommende væremåde, hvilket sikrer god service. Forbrugerne oplever, at priserne er fair og fornuftige, ofte matchende forventningerne eller den online vurdering. Dog oplevede nogle kunder utilfredshed med prissætningen, hvor de følte, at deres bil blev markant undervurderet. Disse anmeldere nævner, at den automatiske vurdering ofte var for lav, og at der var manglende fleksibilitet i at justere prisen, selv ved fysisk gennemgang.

Det, folk taler mest om

Price

Kunder deler positive meninger om prisen, hvor mange finder den rimelig og fair. Flere anmeldere fik en god... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positiv oplevelser med service, hvor mange fremhæver hurtig og professionel service,... Se mere

User experience

Brugere beskriver positive interaktioner med brugeroplevelsen, idet mange fremhæver, hvor nem og hurtig... Se mere

Staff

Forbrugere finder personalet positivt og roser ofte medarbejdernes venlighed, professionalisme og... Se mere

Website

Kunder havde positive oplevelser med websitet, og mange fandt det nemt at oprette informationer til salg og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det var en god oplevelse da jeg kom hen til Andersen Biler i Fredrikssund og skulle fysisk have godkendt den online pris jeg havde modtaget. Det var sælger/køber Alexander Frisenberg der stod for det... Se mere

Andersen og Martini kontakten var positiv og konstruktiv i sin tilgang til købet af bilen. Og først og fremmest virkede han ærlig og professionel. Og i arbejdet med papirerne var der styr på tingene... Se mere

Bortset fra, at jeg nu for første gang i næsten 60 år ikke har min egen bil - (min kære hustru har dog en) - så er det en underlig situation. Men vores økonomien som pensionister rækker ikke mere t... Se mere

Hurtig, professionel og fair pris. Prisen er naturligvis lidt lavere end hvis man selv står for salget, men bekvemmeligheden ved blot at tage billeder, fremvise bilen én gang fysisk og dernæst aflever... Se mere

1. Bilsalg
  2. Bilforhandler
  3. Autoforhandler
  4. Brugtvognsforhandler

Solgt.com gør det nemt for dig at sælge din brugte bil. En kunstig intelligens, der henter data fra stort set alle bilhandlere i landet udregner automatisk din bils værdi. Og forudsat, at bilens stand er som man kan forvente ift. årgang og kilometerstand, så skal én af vores forhandlere købe din bil til tilbudsprisen. Ingen besværlig oprettelse af profil eller salgsannonce, ingen useriøse henvendelser, kort sagt - intet bøvl. Bare helt solgt og pengene i hånden indenfor 3 hverdage.

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.652)

271 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super og grundig service

Super og grundig service. God rådgivning og sparring med forhandlere og fin pris. Stort tak til Daniel fra Andersen Martini i Søborg for hjælpen.

13. maj 2026

Hej Belinda

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 😊
Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med både servicen, rådgivningen og processen med forhandlerne.

Vi er også glade for at Daniel er en del af solgt.com teamet hos Andersen & Martini i Søborg. Det er så godt at høre at han kunne hjælpe dig godt på vej og sikre en god oplevelse med dit bilsalg, jeg sørger for at din flotte anmeldelse også kommer videre til ham 🙏🏼

Kom endelig igen en anden gang 🚗

Nicola, solgt.com

Hurtig og rigtigt god køber.

Hurtig og rigtigt god køber.

Tusind tak for din flotte anmeldelse René 😊

Det glæder os meget at høre, at du havde en hurtig og god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at handlen levede op til dine forventninger.

Tak fordi du valgte Solgt.com 🚗
Jeg håber at vi må hjælpe dig en anden gang igen 😊

Hurtig handel

Vi sendte billeder og oplysninger ind til Solgt.com, og samme dag fik vi et estimat. Der kom også forslag til hvilke bilforhandlere vi kunne kontakte for fremvisning af bil. Efter et par dage blev vi selv kontaktet af en forhandler. Vi aftalte fremvisning hos forhandler. Her gennemgik forhandleren hurtigt bilen og kom med en købspris og en forklaring herfor. Vi accepterede, afleverede bilen og gik betalingen et par dage senere. Alt foregik venligt og hurtigt.

Hej Peter
Tusind tak for den flotte anmeldelse! 😊
Det glæder os at høre hvor du har oplevet en handel via os 🙏🏼 Godt at hele processen fra vurdering til salg foregik hurtigt, trygt og professionelt. Vi arbejder netop for at gøre bilsalget så nemt og overskueligt som muligt, så det er dejligt at høre, at både dialogen med os og forhandleren levede op til forventningerne.

Tak fordi I valgte Solgt.com – vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang igen.

Nicola, solgt.com

Fin prissætning og hurtig behandling.

Hej Rasmus

Tusind tak for din anmeldelse! 😊🙏🏼
Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med både prissætningen og den hurtige behandling. Det betyder meget for os at kunne gøre processen enkel og effektiv for vores kunder.

Tak fordi du valgte Solgt.com! Kom endelig igen en anden gang 🚗

Mega nemt og hurtigt

14. maj 2026

Tusind tak for din anmeldelse Anders! 😊
Det glæder os at høre, at du oplevede processen som både nem og hurtig – det er præcis den oplevelse, vi gerne vil skabe.

Tak fordi du valgte Solgt.com og ikke mindst fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os 🙏🏼 Det betyder virkelig meget.

Hav en dejlig dag 😊
Nicola, solgt.com

Prisen solgt.com stemte helt overens…

Prisen solgt.com kom med, stemte helt overens med den pris forhandler ville give! Et godt værktøj til en som mig der ikke har en flyvende fis forstand på biler😅✌🏼😁

12. marts 2026

Tusind tak for din anmeldelse Mr. Vad 👏🏼😊
Det er dejligt at høre, at vores vurderingen matchede forhandlerens pris, og at du havde en positiv oplevelse.
Netop gennemsigtighed og tryghed er noget, vi lægger stor vægt på — også for dem, der ikke selv er bileksperter.

Tak fordi du delte din oplevelse med os, og fordi du valgte Solgt.com 🚗

Nicola, solgt.com

Hurtigt vurdering og hurtigt fleksibel…

Hurtigt vurdering og hurtigt fleksibel handel.

Hej Kasper
Sådan skal det være 👏🏼😊
Tusind tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os, det sætter vi virkelig stor pris på. 🙏🏼

Kom endelig igen!

Nem og troværdig ekspedition

Nem og troværdig ekspedition, og prisen holdt som lovet. Behageligt personale at samarbejde med.

15. maj 2026

Besvarelse fra Solgt.com

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏🏼
Det glæder os at høre, at du oplevede en nem og troværdig ekspedition, og at prisen levede op til det aftalte.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.
Jeg håber at vi ser dig en anden gang igen😊

Nicola, solgt.com

Ikke en seriøs vurdering online.

Ikke en seriøs vurdering online.
Solgt.com underbød min bil med 50.000kr ift. hvad andre ville give i indbytning og lå hele 80000kr under, hvad min bil faktisk er værd…
Mit råd: Brug en anden side…

15. maj 2026

Hej Kim

Jeg er ked af at du ikke har kontaktet os, så vi kunne kigge på din bil en ekstra gang, vi plejer nemlig slet ikke at ligge i den lave ende af vurderinger. Det tyder på at vi måske ikke har fået det rigtige oplysninger ind omkring din bil.
Du er meget velkommen til at kontakte mig på support@solgt.com eller 61 48 45 45, så kigger vi gerne nærmere på din bil.

Fin og hurtigt svar fra Solgt.com

Fin og hurtigt svar fra Solgt.com
Ved vurderingen hos Hyundai Roskilde Preben Mortensen, ankom jeg til aftalt tid, meldte min ankomst og fik høfligt besked på at sælgeren ville komme om lidt.
Sælgeren lod mig vente i 40 minutter, da han var optaget og derefter gik jeg, uden vurdering.
Jeg kommer ikke tilbage til denne forhandler igen.

22. april 2026

Hej Henrik

Jeg er virkelig ked af at høre at du måtte vente så længe og er kørt forgæves ude hos forhandleren. 😔
Jeg vil meget gerne hjælpe dig ud til en anden forhandler, hvis du fortsat ønsker hjælp til dit bilsalg.
Tøv ikke med at tage fat i mig på 61 48 45 45, så finder vi gerne en ny tid til dig.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, hvem skulle have troet det var så nemt at sælge bil, det blir helt sikker sådan vi gør fremover. 5 KÆMPE STORE stjerner herfra

Hej Mai-Britt
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de 5 kæmpe store stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede bilsalget som så nemt og problemfrit. Vi arbejder hver dag for at gøre processen enkel og tryg, så det betyder meget at høre, at vi har levet op til det.
Vi ser frem til at hjælpe dig igen!

Rigtig god weekend til dig 🤩
Nicola,solgt.com

Bilen blev solgt på 2 dage

Bilen blev solgt på 2 dage, til en fin pris

Jeg henvendte mig samtiddigt til 2 af jeres konkurrenter, en kom med en vurdering 15.000 under jeres, en anden 1000 over.

Jeres vurdering/website/kommunikation var afslagsgivende for at jeg valgte at bruge jer, selv om jeg kunne have fået 1000 mere hos konkurrenten :)

Super positiv oplevelse

8. maj 2026

Hej Jim

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at bilen blev solgt hurtigt og til en pris, du var tilfreds med. 👏🏼🤩

Vi sætter stor pris på, at du valgte os – især når du havde sammenlignet flere muligheder. Det betyder meget at høre, at både vores vurdering, website og kommunikation var med til at give dig den bedste oplevelse.

Tak for tilliden og for at dele din oplevelse med os – det er præcis den type service, vi stræber efter at levere hver dag.

Du må have en rigtig god weekend 🙏🏼

Hurtigt og enkelt.

Hurtigt og enkelt.

30. april 2026

Besvarelse fra Solgt.com

Sådan kan et bilsalg nemlig også være 🙏🏼
Tusind tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os 👏🏼😊Det sætter vi kæmpestor pris på.

Du må have en super weekend.

Uhørt lav pris

Uhørt lav pris.
Jeg blev tilbudt 58.000 for en bil der sælges andre steder for omkring 110.000
Det er nemt at sælge en bil gennem firmaet, men forvent også at blive snydt så det driver.
Kan ikke anbefales

Hej Ole
Vi er på ingen måder ud på at snyde nogen, så det er jeg ked af er din opfattelse. Vi regner en (helt gratis og uforpligtende) pris ud fra det aktuelle marked. Vi bestræber os altid på at give en fair og gennemsigtig vurdering, men vi har forståelse for, at den ikke altid matcher ejerens egne forventninger eller priser set andre steder.
Vi håber at du får solgt din bil til en tilfredsstillende pris. Skulle du mod forventning ønske vores hjælp er du meget velkommen til at vende tilbage, så regner vi den bedst mulige pris til dig.

Hurtigt salg,og acceptabelt pris

Hurtigt salg,og acceptabelt pris
Følte at solgt.com virker meget seriøs kan varmt anbefales

Waow tusind tak Henrik 🙏🏼
Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling. Det glæder os meget at høre, at du oplevede både et hurtigt salg og en acceptabel pris.

Vi arbejder hver dag på at gøre bilsalg så nemt, trygt og seriøst som muligt, så det betyder rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback, du må have en super weekend 😊👏🏼

Nicola, solgt.com

Jeg er helt igennem tilfreds med hele…

Jeg er helt igennem tilfreds med hele forløbet fra, at henvende mig til solgt.com til at få solgt bilen hos Andersen biler i Tåstrup. Super sød og god dialog der.
Jeg kan kun anbefale

Hej Hanne
Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefaling. Det glæder os virkelig at høre, at du har været tilfreds med hele forløbet fra start til slut.

Vi er også glade for at høre, at du havde en god oplevelse og dialog hos Andersen Biler i Taastrup. Vi sætter stor pris på din feedback og sender selvfølgelig de pæne ord videre. Tak fordi du valgte os til at hjælpe med dit bilsalg.

Jeg fik en bedre pris

Jeg fik en bedre pris, end hos andre forhandler jeg havde kontaktet.
Hurtig service ved aflevering og salg af bilen.
Havde pengene på min konto, den næste bank dag.

25. april 2026

Hej Dan
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at vi kunne tilbyde dig en bedre pris end hos andre forhandlere, og at både aflevering, salg og udbetaling gik hurtigt og nemt.

Vi arbejder hver dag på at gøre bilsalg så enkelt og effektivt som muligt, så det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem. Tak fordi du valgte os til at hjælpe dig med salget.

Fair pris, god proces

Hurtig udmelding af prisestimat.
Bilen blev solgt til den foreslåede pris, der var fair.
Afregning samme dag som bilen blev afleveret.
Rigtig god oplevelse.

4. maj 2026

Hej Jacob

Hvor er det godt at høre 👏🏼😊
Det glæder os meget at høre, at du oplevede både processen og prisen som fair, og at hele forløbet levede op til dine forventninger.

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os, det sætter vi stor pris på 🙏🏼

Effektivt

Simpel og effektiv proces

Hej Jens

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at det har været nemt og effektivt 🙏🏼

Vi håber, vi kan hjælpe dig igen en anden gang. 😊
Med venlig hilsen Nicola, solgt.com

Kæmpe stor ros til Casper Rosse…

Kæmpe stor ros til Casper Rosse Plambech fra Vestergaard biler i Hillerød. De er altid meget professionel og venlig og altid klar til at hjælpe.

Besvarelse fra Solgt.com

Tusind tak for de flotte ord! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse.
Vi giver din ros videre til Casper – han bliver helt sikkert glad for det 😊

Du er altid meget velkommen hos os!
Mvh. Nicola, solgt.com support