God, reel vurdering af bil. Nem ekspedition fra købers side. Henvendte sig inden jeg nåede at skulle søge i lokalområdet. Lovede afregning indenfor 1-3 dage, der gik dog 1 uge, hvor jeg nåede at blive... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Solgt.com gør det nemt for dig at sælge din brugte bil. En kunstig intelligens, der henter data fra stort set alle bilhandlere i landet udregner automatisk din bils værdi. Og forudsat, at bilens stand er som man kan forvente ift. årgang og kilometerstand, så skal én af vores forhandlere købe din bil til tilbudsprisen. Ingen besværlig oprettelse af profil eller salgsannonce, ingen useriøse henvendelser, kort sagt - intet bøvl. Bare helt solgt og pengene i hånden indenfor 3 hverdage.
Svarer typisk inden for 1 uge
Maja fra solgt. Com gjorde en fantastisk indsats og fik vurderet min bil til en god pris og yderligere skabte kontakt til forhandler og bil blev solgt med det samme. Jeg synes at Maja leverede en venlig professionel og meget behagelig service
Feedback og svar kommer meget hurtigt. Har nu prøvet med 3 forskellige biler i forskellige prisklasser og der kommer generelt skambud retur. Så det har ikke virket for mig.
I jeres reklamer siger mere end det I giver jer for. (Facebook) der er jo mest for nye biler i vil handle med så sig det i sted for at sige i altid give en fær pris for bilen. Det er ikke det jeg har fået en markeds pris så I kan sælge den vider med god fortjeneste

Besvarelse fra Solgt.com
Det var nemmere end forventet - og fik en overraskende god pris ved forhandleren.
Egentlig ville vi ikke sælge lige nu - men en god pris gjorde, at vi slog til alligevel. Processen har været overraskende smertefri og glidende.
Det føles næsten for godt til at være sandt.
Nemt og hurtigt salg. Det er muligt at man kan opnå en højere pris ved at sælge privat, men min oplevelse var, at dels tager det længere tid og dels er det et issue ift. pris at køber får garanti hvis man køber gennem forhandler. Min oplevelse var at de steder jeg også undersøgte kom med ca. samme pris, dog ét sted som skambød. Fra beslutning var taget gik der under en uge fra jeg tog kontakt til køber, til pengene var på min konto.

Besvarelse fra Solgt.com
Skam byder biler og bliver ved med at kontakte dig

Besvarelse fra Solgt.com
Det var utrolig nemt og trygt at sælge min bil via solgt.com.
Havde helt ro i maven under processen og særligt selve gennemgangen ved forhandleren P. Christensen i Risskov var en rigtig god oplevelse. Der var bare styr på det, følte mig godt taget imod og fik en bedre pris for min bil end jeg havde forventet.

Besvarelse fra Solgt.com
Alt foregik præcist som aftalt. Hurtig ekspedition og til aftalt tid og pris.

Besvarelse fra Solgt.com
Jeg havde en super god oplevelse.
Hurtig svar med hvilke forhandlere jeg kunne henvende mig til

Besvarelse fra Solgt.com
Meget hurtig respons fra køberne og en rimelig startpris. Desværre ændrede de mening på selve dagen og tilbød 5.000 kr. mindre. Vi accepterede, da vi regnede med at få pengene hurtigt og allerede havde sagt nej til andre tilbud. Det kunne efter min mening have været håndteret lidt bedre.

Besvarelse fra Solgt.com
Meget glad - på få dage var min Honda vurderet fornuftigt og tjekket hos Bjarne Nielsen i Køge. Bilen blev afleveret som aftalt, og dagen efter var pengene på min konto. Endvidere klarede de også papirarbejdet - uden omkostninger.

Hurtigt og nemt

Besvarelse fra Solgt.com
Så useriøst brug ikke dette medie/foretagende. Har ikke styr på priserne.

Besvarelse fra Solgt.com
Hvis du gerne vil forære din bil væk, så kan du bruge Solgt
De vurderede min bil til 335.000 kr. som jeg synes var ekstrem lavt 😅
Jeg satte den til salg for 380.000 kr. kl. 22 om aftenen. Allerede næste morgen kl. 7 havde jeg modtaget et hav af tilbud fra forskellige forhandlere og endte med at sælge den for 370.000 kr. for at få en hurtig handel på plads. Virkelig nem og god service via Bilbasen.

Besvarelse fra Solgt.com
Fik på under 2 minutter en joke på sms, om at min bil var 12.000 værd.
Har fået et tilbud fra forhandler på 25.000, som var i den lave ende.
AI skrammel.

Besvarelse fra Solgt.com
Enkel og hurtig måde at komme af med sin bil. Gode priser som afspejler stand og markedspris. De klarede alt.

Besvarelse fra Solgt.com
Nemt og hurtig handel til en fin pris. Alt klaret i løbet af 1 dags tid og penge på kontoen efter 3 dage.

Kære Solgt.com,
Jeg har arbejdet med salg i 30 år,
Hvis jeg var jer ville jer overveje flere ting i min tilgang i jeres salgsmetoder. Normalt er jeg ganske forstående og kan endda sætte stor pris på firmaer som arbejder med offensive salgsmetoder fordi jeg selv harværet i branchen. Det jeg oplever fra jer. Har nu fået mig til at gå fra en neutral holdning til at jeg på ingen måde skal have noget med jer gøre. Hvis jeg var jer så ville kraftigt overveje om Iønsker at være her på den korte bane eller om I ønsker en langsigtet forretning. Jeg kunne godt skrive konkret hvilke ting jeg reagere på, men den overvejelsesproces vil jeg ikkefratagejer. Og til den medarbejder som evt. er ansat til at besvare anmeldelser på Trustpilot, så behøver du ikke svare. Jeg ved godt du er ked af min oplevelse osv. Til øvrige potentielle kunder der overvejer at lave transaktioner med Solgt.com, så vil anbefale at se efter en anden leverandør.

Besvarelse fra Solgt.com
Dejligt at salgsprocessen gik fint. Prisen rimelig og frisk forhandler.

Besvarelse fra Solgt.com
AI skambud og firmaet svarer ikke på telefon.