Solgt.com Anmeldelser

1.669

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 266 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver gentagne gange, at hele processen fra den første digitale bilvurdering til det endelige salg og papirarbejdet er utrolig hurtig, nem og yderst professionel. Forbrugerne udtrykker stor glæde over den venlige og hjælpsomme modtagelse hos de forskellige forhandlere, hvor personalet sørger for en god oplevelse. Nogle anmeldere var ikke glade for de indledende vurderinger af deres biler, som de anså for at være alt for lave og urealistiske i forhold til markedet. Disse forbrugere følte desuden, at prisfastsættelsen var helt fastlåst og ufleksibel, hvilket gjorde oplevelsen mindre tilfredsstillende for dem.

Det, folk taler mest om

Price

Brugere beskriver positive interaktioner med pris og fremhæver en hurtig samt effektiv proces, hvor de... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service under bilhandel. Forbrugere fremhæver, at processen... Se mere

User experience

Anmeldere nævner positiv feedback om brugebudoplevelsen og fremhæver, at det var utrolig nemt og trygt at... Se mere

Staff

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed og fremhæver positive aspekter af personalet, idet de beskriver... Se mere

Website

Forbrugere finder website positiv og fremhæver, at det er meget nemt at oprette oplysninger og modtage en... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

God, reel vurdering af bil. Nem ekspedition fra købers side. Henvendte sig inden jeg nåede at skulle søge i lokalområdet. Lovede afregning indenfor 1-3 dage, der gik dog 1 uge, hvor jeg nåede at blive... Se mere

Vi solgte vores bil via solgt.com, og processen er forløbet på en særdeles god og professionel måde. Efter at have indtastet bilens oplysninger digitalt på solgt.com modtager vi et indledningsvist t... Se mere

Kav varmt anbefale andre at prøve Solgt.com, jeg fik meget hurtig respons fra jeg sendte mine oplysninger med billeder af min bil, Fik også en okay vurdering og endte med at få mere end vurderingen,... Se mere

1. Bilsalg
  2. Bilforhandler
  3. Autoforhandler
  4. Brugtvognsforhandler

Solgt.com gør det nemt for dig at sælge din brugte bil. En kunstig intelligens, der henter data fra stort set alle bilhandlere i landet udregner automatisk din bils værdi. Og forudsat, at bilens stand er som man kan forvente ift. årgang og kilometerstand, så skal én af vores forhandlere købe din bil til tilbudsprisen. Ingen besværlig oprettelse af profil eller salgsannonce, ingen useriøse henvendelser, kort sagt - intet bøvl. Bare helt solgt og pengene i hånden indenfor 3 hverdage.

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.669)

Maja fra Solgt.com

Maja fra solgt. Com gjorde en fantastisk indsats og fik vurderet min bil til en god pris og yderligere skabte kontakt til forhandler og bil blev solgt med det samme. Jeg synes at Maja leverede en venlig professionel og meget behagelig service

17. august 2026

I jeres reklamer siger mere end det I…

I jeres reklamer siger mere end det I giver jer for. (Facebook) der er jo mest for nye biler i vil handle med så sig det i sted for at sige i altid give en fær pris for bilen. Det er ikke det jeg har fået en markeds pris så I kan sælge den vider med god fortjeneste

12. august 2026

Hej Dennis

Tak for din feedback. Jeg er ked af, at du ikke føler, du har fået en fair vurdering af din bil.

Jeg kan se, at du har solgt din bil til en af vores forhandlere. Hvis du ikke ønskede at acceptere tilbuddet, havde du naturligvis mulighed for blot at takke nej. Når handlen først er afsluttet, har vi desværre meget svært ved at gøre noget i den konkrete sag. :(

Vi vil samtidig gerne understrege, at det ikke kun er nye biler, vores forhandlere køber. Vi garanterer et salg af alle biler – uanset årgang, antal kilometer på speedometeret, mangler m.m.

Den pris, vi kan tilbyde, bliver vurderet ud fra blandt andet, hvad vi senest har fået for lignende biler, da vores service er baseret på videresalg. Derfor kan vi desværre ikke matche en forventet udsalgspris. Ønsker man at forsøge at opnå en højere pris, kan et privatsalg være en mulighed, hvor man kan være heldig at finde den rette køber, som er villig til at betale mere.

I forhold til netop din bil er det også værd at tage med i vurderingen, at der er tale om en dieselbil fra 2010 med 256.000 km på speedometeret. Mange bilkøbere skifter i disse år til elbiler, og det betyder, at efterspørgslen på både diesel- og benzinbiler generelt ikke er lige så høj som tidligere.

Vi forstår godt, at man som sælger naturligvis ønsker den bedst mulige pris for sin bil, og det er helt fair at være uenig i en vurdering. Vores vurdering er dog baseret på de aktuelle markedsforhold og de priser, vores forhandlere forventer at kunne sælge bilen videre for.

Trods din oplevelse, håber vi at vi kan hjælpe dig en anden gang og skulle du have spørgsmål undervejs, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. 🙏🏼

God aften til dig.

Nicola, solgt.com

Det var nemmere end forventet

Det var nemmere end forventet - og fik en overraskende god pris ved forhandleren.

Egentlig ville vi ikke sælge lige nu - men en god pris gjorde, at vi slog til alligevel. Processen har været overraskende smertefri og glidende.

Det føles næsten for godt til at være sandt.

10. august 2026

Nemt og hurtigt salg

Nemt og hurtigt salg. Det er muligt at man kan opnå en højere pris ved at sælge privat, men min oplevelse var, at dels tager det længere tid og dels er det et issue ift. pris at køber får garanti hvis man køber gennem forhandler. Min oplevelse var at de steder jeg også undersøgte kom med ca. samme pris, dog ét sted som skambød. Fra beslutning var taget gik der under en uge fra jeg tog kontakt til køber, til pengene var på min konto.

10. august 2026

Besvarelse fra Solgt.com

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de rigtig søde ord! ⭐️

Det er lige præcis det, vi ønsker at gøre for vores kunder – at gøre det nemt, hurtigt og trygt at sælge sin bil, uden besværet ved et privat salg.

Tusind tak for tilliden🚗😊

Maja solgt.com

Skam byder biler og bliver ved med at…

Skam byder biler og bliver ved med at kontakte dig

15. august 2026

Tak for din anmeldelse 😊

Vi beklager selvfølgelig, hvis vores henvendelser har været til gene for dig. Vores service er uforpligtende, og tanken er egentlig blot at gøre det nemt for dig, hvis du overvejer at sælge din bil.

Du modtage et par beskeder fra os med et bookinglink, så du nemt kan booke en tid til en inspektion, hvis du ønsker at gå videre. Hvis du ikke ønsker vores hjælp, kan du naturligvis altid takke nej, og du kan til enhver tid afmelde dig henvendelserne via linket i bunden af vores mails.

Vi har ikke åbent i weekenden, og derfor må vi også indrømme, at det var lidt ærgerligt at møde ind til flere ubehagelige mails. Vi forstår sagtens, hvis du ikke ønsker at modtage flere henvendelser, men vi håber samtidig, at dialogen kan holdes i en ordentlig og respektfuld tone.

Jeg har nu sørget for at afmelde dig, så du ikke modtager flere beskeder fra os.

Skulle du en anden gang få brug for vores hjælp til at sælge din bil, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os - så hjælper vi gerne 😊

Maja solgt.com

Utrolig nemt og trygt at sælge via solgt.com

Det var utrolig nemt og trygt at sælge min bil via solgt.com.
Havde helt ro i maven under processen og særligt selve gennemgangen ved forhandleren P. Christensen i Risskov var en rigtig god oplevelse. Der var bare styr på det, følte mig godt taget imod og fik en bedre pris for min bil end jeg havde forventet.

7. august 2026

Hej Cristina,

Tusinde tak for at dele din oplevelse. Vi er rigtig glade for at høre du var tryg gennem det hele, og synes det var nemt🤩

Jeg tager dine pæne ord med videre til P. Christensen😊
Rigtig god dag.

Maja solgt.com

Alt foregik præcist som aftalt

Alt foregik præcist som aftalt. Hurtig ekspedition og til aftalt tid og pris.

2. august 2026

Besvarelse fra Solgt.com

Tak for din anmeldelse, Jesper. Jeg er glad for at høre det hele gik som aftalt😊Rigtig god weekend.

Maja, solgt.com

Jeg havde en super god oplevelse.

Jeg havde en super god oplevelse.
Hurtig svar med hvilke forhandlere jeg kunne henvende mig til

8. juli 2026

Hej Henriette,

Tak for en fin anmeldelse. Jeg er glad for at høre du har haft en god oplevelse - dejligt 😊🙏

Maja, solgt.com

Meget hurtig respons fra køberne og en…

Meget hurtig respons fra køberne og en rimelig startpris. Desværre ændrede de mening på selve dagen og tilbød 5.000 kr. mindre. Vi accepterede, da vi regnede med at få pengene hurtigt og allerede havde sagt nej til andre tilbud. Det kunne efter min mening have været håndteret lidt bedre.

29. juli 2026

Hej Mohammad,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vores hurtige respons og den indledende vurdering.

Vi er kede af, at forløbet omkring den endelige pris ikke levede op til dine forventninger. Vores vurderinger er altid baseret på de oplysninger, vi har på forhånd, men hvis der ved den fysiske gennemgang viser sig forhold, som afviger fra det forventede, kan det i nogle tilfælde påvirke den endelige pris.

Vi bestræber os dog altid på at være så transparente som muligt og give en grundig forklaring, hvis en pris justeres. Vi tager din feedback med os, da det er vigtigt for os, at hele processen opleves fair og tydelig.

Tak fordi du valgte at handle med os, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Meget glad

Meget glad - på få dage var min Honda vurderet fornuftigt og tjekket hos Bjarne Nielsen i Køge. Bilen blev afleveret som aftalt, og dagen efter var pengene på min konto. Endvidere klarede de også papirarbejdet - uden omkostninger.

30. juli 2026

Hej Ole,

Det er vi glade for at høre. Tak for at dele din oplevelse med os🙏

Maja, solgt.com

Ingenting positivt at nævne.

Så useriøst brug ikke dette medie/foretagende. Har ikke styr på priserne.

4. august 2026

Hej Jesper,

Vi er naturligvis kede af at læse din anmeldelse, da det ikke stemmer overens med den service, vi ønsker at levere.

Hos os er det altid 100% uforpligtende at modtage et tilbud, og man er aldrig forpligtet til at sælge. Priserne aftales altid, inden en handel gennemføres, og man kan til enhver tid takke nej.

Vi kan se, at du valgte at gennemføre salget via os, og derfor vil vi meget gerne forstå, hvad der har givet anledning til din utilfredshed. Du er meget velkommen til at række ud på den mailkorrespondance vi allerede har gang i, så vi kan gennemgå forløbet sammen og finde en afklaring.
Eller giv os et kald på 61 48 45 45.

Hvis du gerne vil forære din bil væk, så kan du bruge Solgt

Hvis du gerne vil forære din bil væk, så kan du bruge Solgt

De vurderede min bil til 335.000 kr. som jeg synes var ekstrem lavt 😅
Jeg satte den til salg for 380.000 kr. kl. 22 om aftenen. Allerede næste morgen kl. 7 havde jeg modtaget et hav af tilbud fra forskellige forhandlere og endte med at sælge den for 370.000 kr. for at få en hurtig handel på plads. Virkelig nem og god service via Bilbasen.

28. juli 2026

Hej Cecilie,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 😊
Vi kan godt forstå, at vores vurdering virkede lav, når bilen efterfølgende blev solgt til en højere pris. Samtidig kan vi også se, at der var tale om en rigtig flot og attraktiv bil, som tydeligvis har været interessant for flere forhandlere - og det er selvfølgelig positivt.

Vores vurderinger er baseret på den pris, vi vurderer, at en forhandler vil være villig til at betale med henblik på videresalg. Vi tager udgangspunkt i faktiske handler på sammenlignelige biler og tidligere bud fra vores netværk af forhandlere - ikke de udbudspriser, man ser på annoncer.

Det sker dog, at en forhandler er villig til at betale mere, hvis bilen passer særligt godt til deres lager eller en konkret kunde. Det ser ud til at have været tilfældet her, og derfor er vi glade for, at du fik en hurtig handel og en pris, du var tilfreds med.

Tak igen for din feedback. Den hjælper os med løbende at blive bedre til at forventningsafstemme vores vurderinger og forklare, hvordan de bliver til🙏

Fik på under 2 minutter en joke på sms

Fik på under 2 minutter en joke på sms, om at min bil var 12.000 værd.

Har fået et tilbud fra forhandler på 25.000, som var i den lave ende.

AI skrammel.

4. august 2026

Hej,

Det er selvfølgelig ærgerligt, at du har fået den oplevelse. Ud fra de oplysninger, vi har tilgængelige, har vi desværre ikke mulighed for at identificere den konkrete vurdering eller se, hvilken bil der er tale om.

Vores vurderinger er baseret på handelsdata og den pris, vi vurderer, en forhandler vil betale med henblik på videresalg. Hvis der er oplysninger om bilen, som kan have haft betydning for vurderingen, eller hvis du ønsker, at vi kigger på sagen igen, er du meget velkommen til at kontakte os. Så gennemgår vi den gerne sammen.

Kontakt os på support@solgt.com eller 61 48 45 45🙏

Maja, solgt.com

Enkel og hurtig måde at komme af med…

Enkel og hurtig måde at komme af med sin bil. Gode priser som afspejler stand og markedspris. De klarede alt.

20. juli 2026

Besvarelse fra Solgt.com

Tusinde tak, Thomas. Vi sætter stor pris på dine pæne ord😊
Godt vi kunne hjælpe. God dag.

Vælg et andet firma

Kære Solgt.com,
Jeg har arbejdet med salg i 30 år,
Hvis jeg var jer ville jer overveje flere ting i min tilgang i jeres salgsmetoder. Normalt er jeg ganske forstående og kan endda sætte stor pris på firmaer som arbejder med offensive salgsmetoder fordi jeg selv harværet i branchen. Det jeg oplever fra jer. Har nu fået mig til at gå fra en neutral holdning til at jeg på ingen måde skal have noget med jer gøre. Hvis jeg var jer så ville kraftigt overveje om Iønsker at være her på den korte bane eller om I ønsker en langsigtet forretning. Jeg kunne godt skrive konkret hvilke ting jeg reagere på, men den overvejelsesproces vil jeg ikkefratagejer. Og til den medarbejder som evt. er ansat til at besvare anmeldelser på Trustpilot, så behøver du ikke svare. Jeg ved godt du er ked af min oplevelse osv. Til øvrige potentielle kunder der overvejer at lave transaktioner med Solgt.com, så vil anbefale at se efter en anden leverandør.

17. juli 2026

Hej Kian

Selvom du skriver, at du ikke ønsker et svar på din anmeldelse, vælger vi alligevel at kommentere den. Når der fremsættes offentlige udsagn om vores virksomhed, finder vi det naturligt også at give vores perspektiv.

Vi må sige, at vi er noget uforstående over for din anmeldelse. Vi kan ikke se, at vi har været i dialog med dig, og den henvendelse, vores forhandler har forsøgt at rette til dig med henblik på en dialog, er heller ikke blevet besvaret. De har forsøgt at ringe til dig og da de ikke traf dig, har de sendt en sms. Derfor har vi ingen mulighed for at forstå, hvad din oplevelse konkret bygger på.

Du skriver, at du har reageret på vores salgsmetoder, men vælger samtidig ikke at uddybe, hvilke forhold der ligger til grund for din vurdering. Det gør det desværre umuligt for os at undersøge sagen eller forholde os konkret til den kritik, du fremsætter. Fra os har du modtaget en pris på mail samt sms og efterfølgende en besked hvor vi påminder dig om at du kan book en tid, hos en af vores forhandlere til en inspektion og endelig pris. Vi er da kede af at du opfatter det offensive salgsmetoder.

Skulle du modsat det du skriver ønske at uddybe din oplevelse, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi tager altid konkret og saglig feedback seriøst, da den giver os mulighed for at vurdere vores processer og forbedre os, hvor det er relevant.

Nicola, solgt.com

Hurtig og god salgsproces

Dejligt at salgsprocessen gik fint. Prisen rimelig og frisk forhandler.

15. juli 2026

Besvarelse fra Solgt.com

Tusinde tak for din anmeldelse. Altid dejligt med et nemt og hurtigt salg😊

God sommer, Poul.

Maja, solgt.com

AI skambud og firmaet svarer ikke på…

AI skambud og firmaet svarer ikke på telefon.

11. juli 2026

Hej,

Vi kan desværre ikke finde dig i vores system ud fra de oplysninger du har opgivet. Har du mon forvekslet os med en anden? Vi sidder ved telefonen og har ingen ubesvaret opkald🤷‍♀️
Prøv igen på 61 48 45 45 - vi vil gerne hjælpe.