Soldeerbout Shop Anmeldelser

4,7

Besteld, betaald, mail binnen van bevestiging, mail binnen van verzending… alles ging zeer vlot… had de modelauto besteld. Leuke kit.. ben zelf automonteur en gebruik dit model soms om aan te geven wa... Se mere

Makkelijk kunnen vinden wat ik nodig had. Prijzen erg netjes. In de middag besteld volgende ochtend ontvangen. Topex SnPb soldeer werkt subliem en de (echte) brass soldeerpunt reiniger werkt ook top.... Se mere

Geweldig bouwen van een raceauto. Alles past en werkt perfect. Motor versnellingsbak en aandrijving met tandwielen die perfect passe. Kortom een geweldig bouwpakket met een meer dan duidelijke handlei... Se mere

Svarer typisk inden for 24 timer

Fijn contact!

Mijn levering duurde wat langer, maar voor een zeldzaam onderdeel is dat natuurlijk niet vreemd. De eigenaar heeft prima advies gegeven wat ik nodig had, en zich ingezet voor een juiste levering!

28. maj 2026

Prima leverancier - goede service

Velleman VTSSC40N soldeerstation gekocht voor modelbouw hobby en elektronica werkzaamheden. Geweldig apparaat. Snel warm en werkt perfect. Duidelijke website met actuele voorraadinformatie. Groot assortiment op soldeer gebied met scherpe prijzen en snelle levering

14. maj 2026

Echt ongelooflijk

Echt ongelooflijk! De prijzen van de apparaten zijn zeer betaalbaar. De beschikbaarheid is ook erg groot. Mijn motto: ‘Altijd morgen geleverd’.
Ze hebben de bestelling snel verwerkt en verzonden. Goed beveiligd verpakt... Ze houden je continu op de hoogte van de status.
Echt volledig professioneel. Respect 👏

16. maj 2026

Aanrader!

Alles is netjes geregeld. Ook werd ik op de hoogte gehouden tijdens de bestelling. Prima ervaring en ik ga hier zeker meer bestellen.

15. maj 2026

De soldeerbout idee echt geweldig

De soldeerbout is echt geweldig, je kan deze soldeerbout de temperatuur regelen, waardoor deze voor verschillende soorten soldeer te gebruiken is. Ook de bijgeleverde assesoires zijn echt een aanvulling om goed te kunnen solderen, van het vastmaken van verbindingen met een loep om goed alles te kunnen zien, maar ook om de soldeer weg te zuigen als je verbindingen wilt losmaken. Ik kan deze set echt iedereen aanraden, van beginner tot gevorderde. Het bestelde product was dan ook snel verstuurd en snel bezorgd.

28. april 2026

Dik tevreden.

Heb mijn bestelling online gedaan en werd een dag later al bezorgd en het soldeerstation deed het prima dus ik was dik tevreden.

6. maj 2026

De klantendienst van dit bedrijf is…

De klantendienst van dit bedrijf is bijzonder goed bereikbaar tss bepaalde uren en behulpzaam, waardoor je met al je vragen en eventuele zorgen steeds snel en professioneel wordt verdergeholpen, wat een groot gevoel van vertrouwen geeft bij elke aankoop. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding van de producten zeer sterk, aangezien je duidelijke kwaliteit krijgt voor een eerlijke prijs, wat het geheel extra aantrekkelijk maakt. Tot slot verloopt de levering snel en efficiënt, zodat je bestelling zonder onnodige vertraging aankomt, wat de positieve ervaring compleet maakt.

24. april 2026