Nem overskuelig hjemmeside og ganske fornuftige priser. Lidt misforståelser omkring forlænget leveringstid fra leverandøren, men da fejlen blev opdaget, var der god kommunikation og alle aftal... Se mere
Købte batteri til udvidelse af solcelle anlæg. Fin hjælp fra support inden køb, god information omkring levering. Og først og fremmest klart billigst i hele Danmark.
God oplevelse og kompetent personale
Solaroutlet.dk er din online outlet for prisvenlige solcelleløsninger. Vi tilbyder kvalitetsprodukter som solcellepaneler, invertere, batterier og tilbehør til både private og erhverv. Alle produkter leveres hurtigt fra dansk lager og er nøje udvalgt fra anerkendte producenter. Spar penge og invester i grøn energi – besøg Solaroutlet.dk og find udstyr til dit næste solcelleanlæg i dag. Besøg: https://www.solaroutlet.dk/
Snaremosevej 61A, 7000, Fredericia, Danmark
- kundeservice@solaroutlet.dk
- solaroutlet.dk
super hjælpsomme rigtig god oplevelse
Hurtigt og godt service..
Super god service og priser
Bestilte 28 solpaneler fra Solar Outlet til en super pris, allerede om eftermiddagen ringede de tilbage, da de ikke havde nok ens paneler af den type jeg havde bestilt tilbød de en opgradering til et lignende panel, bare med lidt bedre ydelse. Servicen var super god og panelerne er allerede blevet leveret i dag, over alt forventning.
Jeg har købt nogle stik til mine…
Jeg har købt nogle stik til mine solceller der manglede et hun stik de kører helt fra Fredericia til Vejle hvor jeg bor med det ene stik jeg manglet utrolig god service og behandling og hurtighed det er ikke sidste gang jeg handler der det kan varmt anbefales.
Rigtig god service
Rigtig god service , flinke og professionelle mennesker, jeg købte et 5 kw Hauwei batteri, til den rigtige pris jeg kan kun anbefale Solar Outlet
Alt forløb perfekt
Alt forløb perfekt, lynhurtig ekspedition godt pakket, rimelige priser
Virkelig kompetent firma at handle med
Virkelig kompetent firma at handle med. Super rådgivning og service, og hjælp er helt i top. Kan varmt anbefale dette firma.
Fantastisk oplevelse med Solar Outlet!
Vi har netop fået opsat solceller af Solar Outlet, og vi kunne ikke være mere tilfredse med både processen og resultatet. Fra første kontakt til det færdige anlæg har Solar Outlet udvist en professionalisme, effektivitet og imødekommenhed, som man desværre alt for sjældent oplever i dag.
Deres tilgang til vores solcelleprojekt var præget af stor faglighed og ægte interesse i at finde den bedst mulige løsning til netop vores behov. Vi følte os lyttet til og trygge hele vejen igennem, lige fra den indledende rådgivning og planlægning til selve installationen og den afsluttende gennemgang.
Et særligt stort skulderklap skal gives til montørerne og særligt elektrikerne Jack og Long, som var både dygtige, grundige og samtidig utrolig venlige og fleksible. Alt blev udført til punkt og prikke, og de efterlod både taget og omgivelserne pæne og ryddelige.
Vi oplevede hurtig respons på spørgsmål, og ikke mindst en stor respekt for vores tid og bolig. Det er tydeligt, at Solar Outlet ikke bare leverer solceller – de leverer tryghed, kvalitet og en kundeservice i absolut topklasse.
Vi kan på det varmeste anbefale Solar Outlet til alle, der overvejer at investere i solenergi. Hvis vi skulle gøre det hele igen, ville vi uden tøven vælge dem igen!
Tusind tak for et fremragende samarbejde!
Meget god og hjælpsom betjening
Jeg bestilte batterier og fik besked om at de måske ville være en uge forsinket.
Der gik dog ikke en uge før en venlig mand ringede og sagde at han var på vej med mine batterier.
Han sagde at der ville gå 30-45 min så ville han være her.
Da det trak ud skrev han en besked om at han ville være lidt mere end én time forsinket og spurgte om det ville være ok.
Dejligt at få besked så vi var klar over det.
Det var en ve lig og meget behjælpsom mand.
Så alt i alt en super oplevelse af god service her fra.
Det er ikke sidste gang vi bestiller der
Hurtig og nemt 💪🏽
Meget got!!!
De har gjordt det godt.
Jeg har handlet mig med Solar Outlet og jeg synes at de har gjorde det godt. Kundeservice var meget behjælplig og jeg fik min varer inden for 2 dage lige til døren efter køb. Ingen klager fra mig. :-)
Hurtig levering.
Hurtig levering, bedste pris
Hurtig levering, konkurrencedygtig og bedste pris på markedet, hurtig respons på telefon ved spørgsmål
God rådgivning
God rådgivning, hurtig levering og det billigste jeg kunne finde!
Klart anbefaling herfra.