Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb al meerdere solar buitenlampen van dit bedrijf en naar volle tevredenheid. Eén ervan is na jaren gebruik stuk gegaan en ik wilde deze graag vervangen. Er was iets mis met de nieuwe verlichting... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijke, snelle reactie bij het contacteren van de klantenservice. Staan altijd klaar om u zo goed mogelijk te helpen, ik raad het aan!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik koop al jaren mijn solarlampen bij hun. De laatste aankopen waren mooie lichtslingers. Bij 1 van de lichtslingers waren na een aantal maanden wat problemen maar na een mailtje naar de klantenservic... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Probleem met 3 zonnepaneeltjes. Mijn grote teleurstelling gewoon willen uiten via mail, met foto's, en boven alle verwachtingen in werd dit mooi rechtgezet. Bovendien werd ik altijd vriendelijk geholp... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Events og underholdning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Solar tuinverlichting: Specialist in buitenlampen op zonne energie. Grootste aanbod in de Benelux. Voor 23:45 uur besteld, morgen in huis.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Klantvriendelijkheid

Een bedrijf wat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft. Ze staan altijd klaar voor elke vraag en denken graag mee. Een tevreden klant is waar ze voor gaan. Ze zijn goed bereikbaar en nemen zelfs de moeite om je per mail verder te helpen binnen kort tijdsbestek.
Ik beveel Solarlamp Koning daarom aan. Dank voor alles!

3. juni 2024

Ben tevreden klant

Ben tevreden klant. Snelle levering! Installatie eenvoudig en resultaat van de sfeerverlichting mag gezien worden. Lichtopbrengst is perfect.

22. maj 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede producten en hele nette prijzen

Goede producten en hele nette prijzen. We hebben diverse led zonnelampen gekocht en die zijn allemaal even mooi en bevallen prima. Bestellen is eenvoudig en de levering is vlot. De communicatie met de klantservice is zeer prettig en klantgericht. Nieuwe lampen gaan we zeker weer hier kopen.

23. maj 2024

Super service

Via de app contact opgenomen en binnen 24 uur bericht terug. Mijn probleem uitgelegd en samen naar een evt. Oplossing gezocht. Dit mocht helaas niet baten. Zonder enige twijfel werd mij een nieuwe set lampjes aangeboden. Wat een service !!!! Super bedankt en ik kom zeker bij jullie terug als ik weer wat nodig heb.

21. maj 2024

Klant is Koning.

Bij Ledkoning is de klant nog Koning.Ongezien op de dag van vandaag. Uitzonderlijke service en bovenal een klantendienst die top is, vriendelijk en behulpzaam.
Bij dit bedrijf kan je met een gerust hart kopen.

14. maj 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte service

Met enige teleurstelling schrijf ik deze review. In het verleden heb ik vaker bij solarlampkoning besteld en was ik altijd zeer tevreden met de service en de vriendelijkheid van de medewerkers van dit bedrijf. In totaal (meerdere bestellingen) heb ik hier voor honderden euro’s aan lampen besteld. De laatste bestelling betrof 8 up downlights voor aan de schutting. Nu 1,5 maand later, doet één van de lampen het niet meer. Iets wat naar mijn idee niet voldoet aan de levensverwachting voor een lamp van 45 euro. De service en vooral de vriendelijkheid van de het bedrijf is op dit moment ver te zoeken. Het bedrijf geeft niet thuis en blijft doordrammen over het feit dat de lampen drie dagen lang opgeladen moeten worden. Op het moment van schrijven is het 22 graden. Mijn tuin ligt op het zuidoosten en de zon schijnt hier nu al flink wat dagen 10 tot 12 uur per dag in de tuin. Alle lampen van solarlampkoning doen het behalve één. Ik als consument sta in mijn recht op vervanging van de lamp maar Solarlampkoning weigert dit voor alsnog. Ik ben echt teleurgesteld en voel me vooral ook niet serieus genomen door de klantenservice van Solarlampkoning. In veel reacties lees ik dat solarlampkoning vriendelijk is, met de klant meedenkt en dat als producten het niet doen de problemen snel worden opgelost. Helaas kan ik mij hier niet in vinden. Ik zou men aanraden ergens anders zijn of haar producten te kopen.

13. maj 2024
Solarlampkoning-logo

Besvarelse fra Solarlampkoning

Bedankt voor uw review! In het contact dat wij met u hebben gehad, is aangegeven dat een solarlamp afhankelijk is van de hoeveelheid (zon)licht. Wanneer een solarlamp niet naar behoren functioneert, geven wij inderdaad het advies om de lamp gedurende 72 uur in de uit-stand te zetten om de accu een boost te geven. De lamp kan dan geen energie verbruiken, maar wel energie opnemen. In de meerderheid van de gevallen zorgt dit er voor dat de lamp weer goed functioneert. Er is daarnaast telefonisch contact met u geweest over uw situatie en is er een passende oplossing geboden. Ik hoop dat onze oplossing naar tevredenheid is. Mocht u in de toekomst nog vragen/opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Wat een fijn bedrijf

Wat een fijn bedrijf. Zeer snelle levering en een echt geweldige service. Er was iets niet helemaal goed met een van de solarlampjes en dit is tot volle tevredenheid opgelost. Heel blij met onze lampjes. Ik zou hier zeker weer bestellen.

8. maj 2024

Mooie lampen

Zeer mooie, warme lampen! Ze branden de hele nacht door en makkelijk te plaatsen. Zorgt voor een leuke sfeer!

11. april 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.