Ik heb al meerdere solar buitenlampen van dit bedrijf en naar volle tevredenheid. Eén ervan is na jaren gebruik stuk gegaan en ik wilde deze graag vervangen. Er was iets mis met de nieuwe verlichting... Se mere

Ik koop al jaren mijn solarlampen bij hun. De laatste aankopen waren mooie lichtslingers. Bij 1 van de lichtslingers waren na een aantal maanden wat problemen maar na een mailtje naar de klantenservic... Se mere

Probleem met 3 zonnepaneeltjes. Mijn grote teleurstelling gewoon willen uiten via mail, met foto's, en boven alle verwachtingen in werd dit mooi rechtgezet. Bovendien werd ik altijd vriendelijk geholp... Se mere

Geweldig bedrijf! Had halfjaar geleden 3 solarlampen gekocht. Na een paar maanden deden ze het niet meer.Probleem per mail aangegeven en kreeg per direct advies hoe te handelen. Toen dit niet resultee... Se mere

1. Events og underholdning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Solar tuinverlichting: Specialist in buitenlampen op zonne energie. Grootste aanbod in de Benelux. Voor 23:45 uur besteld, morgen in huis.

4,8

Super service!!!

Probleem werd meteen opgelost!
Fijne en snelle service!!
Vriendelijk personeel,!!
Kan Solar-ledkoning iedereen aanbevelen. TOPPY!!!👍👍
C.E.

25. juli 2025

De klant is (Solarlamp)koning!

Naast het feit dat m'n bestelling ontzettend snel werd afgeleverd, blijkt ook de klantenservice het begrip "de klant is (Solarlamp)koning" echt hoog in het vaandel te hebben staan. Een van de lampjes werkte niet naar behoren, en dit probleem is supersnel en naar volle tevredenheid opgelost. Hulde voor de klantenservice van dit bedrijf, dank jullie wel!

9. juli 2025

Hele fijne service

De lampen zelf zijn van topkwaliteit en geven precies die warme, sfeervolle uitstraling die ik zocht voor mijn dakterras. Maar wat de aankoop voor mij echt bijzonder maakte, was de service van Ledkoning. Meedenken, eerlijk advies en een vlekkeloze levering: alles klopte gewoon.

Ik raad Ledkoning aan iedereen aan die op zoek is naar mooie, duurzame verlichting én een bedrijf dat écht staat voor klantvriendelijkheid. Een dikke 10

30. april 2025

Koninklijk! Super verlichting in onze grote tuin.

Wij hebben een grote tuin en zijn al langer op zoek naar degelijke en designvolle solarlampen.
Lampen geprobeerd van diverse leveranciers zonder bevredigend resultaat totdat wij bij Solarkoning terrecht kwamen.
in het kort 4 punten:
Designvolle lampen
Grote lichtopbrengst
Goede service
Betrouwbaar bedrijf wat vertrouwen uitstraalt
Samengevat: Zeer tevreden

26. maj 2025

Service boven verwachting

Voor eindejaar een "Solar lichtslinger Chain met 30 warm witte led filament lampen" (da's een mondvol) cadeau gedaan aan m'n vrouw. Begin maart hebben we slinger opgehangen, het zonnepaneel vol in de zon. in het begin viel het ons al op dat tegen de ochtend de lampen niet meer brandden. Bij een vorige slinger was dat wel zo. Half april ging het licht na een uur of twee al uit. Eind april al na een kwartier en vorige week ging die helemaal niet meer aan. Dus even over en weer gemaild. De eerste twee antwoorden waren tips hoe de panelen terug aan de praat te krijgen - soms nogal generiek, AI? - maar na 2 twee tips zonder resultaat uitgeprobeerd te hebben, werd er doodleuk gemaild dat een nieuwe slinger zou worden opgestuurd. Geen nieuw paneeltje, of een batterij voor het oude (dat was voor ons ook al meer dan ok geweest), neen, een hele nieuwe slinger met alles d'r op en d'r aan. Twee degen later stond die voor de deur, en nu branden de lampjes tot 's ochtends. Da's service zoals nog niet vaak meegemaakt.

12. maj 2025

Top service!!

We hadden een probleempje, en supersnelle reactie terug! Echt helemaal top! Nog nooit zo'n vlotte service gehad!
Ook zeer tevreden over de Solar lampjes, superblij mee!

16. maj 2025

Perfecte Service

Mijn vraag is serieus genomen en men heeft de tijd genomen om een gedegen onderzoek te doen. Met uiteindelijk een positief resultaat. Ben onder de indruk van de afwikkeling van mijn vraag. Vele klantenservice kunnen hier een voorbeeld aan nemen. TOP

15. maj 2025