Fantastisk service, svarar snabbt med snabba beslut, då jag hade oturen att få en defekt produkt. Varit sååå nöjd med tidigare köp, hög kvalitet som motsvarar beskrivning. Leverans på ett par dagar. N... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Köp av solcellslyktor "Eldflugor" som inte riktigt var vad jag sökte. Kundtjänst svarade direkt med en gratisretur. Ordern makulerades. Seriöst och proffsigt bemötande, bra kundpolicy. Nöjd kund tacka... Se mere
Köpte en solcellsfontän, fin och mysigt att lyssna på det porlande vattnet. Men dålig kvalite! Färgen släppte på ett par ställen redan ett par månader efter jag köpt den. Har skrivit en recension på h... Se mere
Jag har haft kontakt med Solarcamp i många år nu, och jag måste säga att de är suveräna på bemötande och hjälpsamhet! Både när det gäller nya köp men framför allt hjälp med ljusslingor som av nån anle... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snabba leveranser och hög kvalitet på…
Snabba leveranser och hög kvalitet på produkterna
Fantastisk service och kundservice även…
Fantastisk service och kundservice även vid reklamation, här blir det fler inköp!
Bra service/leverans
Bra och snabb service/leverans.
Köpte b la 6 st Duron solcellslampor.
Precis som förra gången jag köpte likadana lampor, så är vissa oerhört svåra att skruva av locket, så jag kan tända lampan, får verkligen ta i allt vad jag förmår!
Beställde 7 stycken Duron black…
Beställde 7 stycken Duron black solcellslampor, en fungerade inte fick snabbt en ny. Faktiskt fint ljussken i alla lampor. Snabb leverans och service från Solarcamp. Kan varmt rekommendera detta företag.
Precis vad jag beställt
Precis vad jag beställt. Nu är det upp till mig att bereda granit underlaget för montering.
Mycket bra service och kundbemötande
Mycket bra service och kundbemötande
Jag har handlat från Solar Camp flera gånger och har alltid varit nöjd. När några av mina ljusslingor slutade fungera kontaktade jag kundtjänst och fick snabb och smidig hjälp. De skickade utan krångel ut nya slingor, och leveransen gick dessutom väldigt snabbt.
Det märks att de värdesätter sina kunder och vill att allt ska fungera som det ska. Bemötandet har varit vänligt och professionellt, vilket gör att man känner sig trygg med att handla där igen.
Jag kan varmt rekommendera dem!
Snabb leverans,och så oerhört nöjd med…
Snabb leverans,och så oerhört nöjd med varan!Har handlat av er tidigare vet att ni tillhandahåller produkter med 100 klass & hållbarhet 🙌
Riktigt bra kvalité
Lite högre priser än andra men samtidigt hög kvalité. Inget plasttrams med knappt lysande lampor utan helt i metall och med bra ljus. Lyser nästan hela natten nu då dagarna är ljusa. I tillägg så var leveranstiden föredömligt kort. Jag är väldigt nöjd med lamporna som nu står på min tomt.
Fungerar mycket bra.
Bästa företaget på återkoppling och…
Bästa företaget på återkoppling och bemötande Så tillmötesgående 🥰🙏
Perfekta varor
Perfekta varor, belysning som även lyser under vinterhalvåret, åtminstone i Malmö. Bra service och snabb leverans. Kvalitet lönar sig.
Jag är mycket nöjd med mina köp av…
Jag är mycket nöjd med mina köp av solcellslampor av olika slag. Snabb leverans och bra produkter.
Allt bra och väldigt bra kundtjänst!
Bra produkt och smidig leverans:)
Jättebra produkter.
Så nöjd med mina solcellslampor. Har köpt fem olika vid två tillfällen. Allt har fungerat problemfritt. Leveransen var snabb.
Åter en rekommendation
Åter en rekommendation
Jag fick ett litet problem med min slinga, fint ljus i ena änden och knappt något i slutet. Provade först att ladda den via USB, sen gjorde jag en video och skickade in med frågan om någon annan haft samma problem? Pang boom brak, 2 dagar senare; pling i telefonen, paket är på väg. Tack Solarcamp för supersnabb reklamation och snabb service. Så otroligt snabba med service och återkoppling. Garanterar jag återkommer
…something special !
I love the way the lights brighten up my path and garden when it gets dark. They really are special.
My order was taken care of promptly and efficiently.
Bästa servicen
Bästa servicen, och nu har jag en solcellsslinga som fungerar perfekt, samt två sensorstyrda solcellslampor som jag har ställt in så de lyser upp när någon närmar sig. Perfekt!
Så Fresh Packet Stort Tack Solarcamp 😊🫶
Produkterna har fortfarande inte…
Produkterna har fortfarande inte kommit, så det finns inte så mycket att recensera.
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.