Software Pakket Anmeldelser

4,6

Ik kon een software 0ffice professional 2024 niet installeren, heb het probleem voorgelegd en zelfs op zaterdagavond gaf hij advies om de problemen op te Lossen, Jelle krijgt de volle sterren dus oo... Se mere

Nadat ik een aantal vragen had omtrent het product kreeg ik naar mijn mening eerlijke antwoorden terug.Ook toen mijn vraag betreffende levering/activatiecode een eerlijk antwoord. Zou deze firma/site... Se mere

Microsoft Office 2021 gekocht, werkt overigens prima. Enige minpunt was dat het binnenkwam als Nero Express Icoon, dus dat verbaasde mij wel. Verders heb ik de chat in moeten schakelen om te weten t... Se mere

Ondersteuning nodig gehad bij het downloaden en installeren van het MS Officepakket. Op e-mails wordt snel gereageerd en zelfs via Whatsapp goed begeleid. Uitstekend geholpen, duidelijke instructie,... Se mere

1. Softwarevirksomhed
  2. også i
  3. Butik med kontorartikler

Software-pakket.nl is een Nederlandse webshop voor Microsoft Office, Windows, Visio en Project. Wij bieden betaalbare softwarelicenties, snelle digitale levering en persoonlijke Nederlandse hulp bij installatie en activatie.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

4,6

Eerste installatie pakket lukte niet (lag aan mezelf, ben een echte computerdummy) maar dankzij een geweldig behulpzame mederwerk(st)er met geduld is het uiteindelijk gelukt. Wat een service. Chapeau! En het werkt goed: iedere euro waard.

10. april 2024

Top levering!

Direct de productcode, link voor de software en duidelijke handleiding ontvangen. Alles werkt geheel naar wens en behoren.

19. marts 2024

Office Rob

Om eerlijk te zijn heb ik het pakket nog niet geïnstalleerd.
Ik heb vlak na het aanschaffen mijn arm gebroken, en ben ook nog ziek geweest.
Vr.gr Rob

29. februar 2024

Een Tien met een griffel

Heb niet zoveel verstand van laptops en computers, maar ben zeer goed geholpen met de installatie van mijn software pakket dit verdient echt een tien met een griffel zoals het spreekwoord zegt.

20. februar 2024

prima ervaring

prima ervaring, was zeer behulpzaam toen het niet helemaal goed ging.
Zelfs de dag er na nog een mail of het
allemaal gelukt was. Top

21. februar 2024

Code werkt niet, maar top afgehandeld

Code werkt niet. Dacht dat ik opgelicht was.
Maar na een negatieve review heeft het bedrijf contact opgenomen.
Kreeg alle hulp, maar code werkte niet op mijn computer vanwege S-MODUS.
keurig mijn geld terug gekregen.
Echt geweldig, jammer dat ik het niet kon gebruiken.

18. februar 2024
Software Pakket-logo

Besvarelse fra Software Pakket

Hallo Mirjam, wat vervelend dat het activeren niet gelukt is. De telefoonlijn is inderdaad buiten gebruik i.v.m. onderhoud. Whatsapp en mail zijn altijd 24/7 bereikbaar, maar we hebben helaas geen mail of app ontvangen. Ik zal via de bovenstaande gegevens van de review je gegevens opzoeken en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om je verder te helpen. Met vriendelijke groet, Melle - software-pakket.nl