4,1

God

Sofies smykkeunivers er helt særligt

Sofies smykkeunivers er helt særligt. Enkle, æstetiske smykker du har lyst til at beholde i generationer. Design når det er bedst!

15. april 2026

Kære Anne

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det betyder meget for mig, at du fremhæver det enkle og æstetiske udtryk – og ikke mindst tanken om smykker, der kan bæres og værdsættes i generationer. Det er netop dét, jeg ønsker at skabe.

Tak for din anbefaling 🤍

Sofie

Jeg kan varmt anbefale smykkedesigner…

Jeg kan varmt anbefale smykkedesigner Sofie Ladefoged ✨

Jeg fik en “Nude” halskæde i morgengave af min mand, og har længe været på udkig efter det helt rette diamantvedhæng – og det fandt jeg selvfølgelig hos Sofie. Hun skaber de smukkeste smykker i et enkelt og tidløst design, som jeg ved, jeg vil bære og værdsætte resten af livet.

At smykkerne er lavet i 18 karat genbrugsguld betyder også rigtig meget for mig og gør dem endnu mere særlige.

Derudover har jeg hver gang oplevet en helt fantastisk service – med stor grundighed, professionalisme og ærlighed hele vejen igennem. Det skinner tydeligt igennem i Sofies smykker.

En kæmpe anbefaling herfra 💛

2. marts 2026

Kære Ann

Tusind tak for din meget fine anmeldelse – og for din varme anbefaling.

Det gør mig både glad og stolt, at din mand har valgt at give dig en Nude kæde i morgengave, da det er et smykke, der repræsenterer noget særligt i jeres liv. Og dejligt, at du efterfølgende også har fundet det diamantvedhæng du ønskede dig, hos mig.

Det gør mig ekstra glad, at du værdsætter det enkle design og tankerne bag materialet og det genanvendte guld. Og dejligt at du har oplevet både grundighed, professionalisme og ærlighed i forløbet.

Tak fordi du deler din oplevelse 🤍

Mine varmeste anbefalinger

I min søgen efter de PERFEKTE creol øreringe fandt jeg nærmest ved et tilfælde frem til Sofie Ladefoged og hendes helt unikke univers af smykker. For mig er en creol er ikke 'bare' en creol! Først og fremmest må de være forarbejdet i 18 karat guld, dernæst skal de sidde perfekt på øret, og låsen skal fungere, så de bliver siddende. Designet skal være tidløst, enkelt, smukt og elegant - og guldet skal have den rette farve. Det lyder som en selvfølge, men er det naturligvis langt fra. Jeg købte min første creol ørering hos Sofie Ladefoged for at teste, om den nu var helt rigtig for mere end 5 år siden. Og siden har jeg skiftet ALLE mine creoler kun til Sofies. Kvalitet og æstetik går hånd i hånd, og man mærker tydeligt at der ikke er gået på kompromis med hverken materialer, håndværk eller design - og for den sags skyld heller ikke på hendes helt sublime, søde kundeservice.

Jeg bærer mine creoler hver dag, og føler de er en del af min personlighed. Næste smykke på min ønskeliste er derfor, ikke overraskende, endnu et smykke fra Sofie Ladefoged - som hermed får mine varmeste anbefalinger!

10. april 2026

Kære Dorthe

Tusind tak for din meget generøse anmeldelse og anbefaling. Jeg er glad for at høre, hvordan du har fundet de creoler du ledte efter, hos mig.

Og tusind tak for dine ord om både kvalitet, design og kundeservice.

Pasform, lås, nuancen i guldet – og et design, der er tidløst, enkelt og elegant – er noget af det jeg bruger rigtig meget tid på at forfine, så det er en stor glæde at høre, at det også mærkes.

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig, næste gang du er på udkig efter et smykke.

Sofie

De bedste gaver jeg har givet

Jeg ejer selv flere smykker fra Sofie Ladefoged, og jeg elsker dem højt, men de bedste køb er dem, jeg har givet som gave.

Mine første køb var en diamantring og en halskæde med et lille diamantvedhæng, som mine to døtre fik, da de fyldte 18. Da de blev studenter et par år senere, fik de begge en halskæde med forbogstavet i deres navn. Det er seks år siden nu, og de har ikke taget smykkerne af, siden de fik dem.

Ud over at de er smukke og tidløse, bærer hvert smykke på et minde fra en særlig begivenhed i deres liv, og det giver dem en værdi, som handler om mere end æstetik. Jeg er ikke i tvivl om, at mine døtre vil elske deres smykker hele livet og måske en dag give dem videre.

Jeg er stor fan af brandets æstetik, og jeg elsker tanken om, at smykkerne er lavet af genanvendt guld. Der ligger noget smukt i, at guldet måske har været båret af andre kvinder gennem tiden og repræsenteret særlige minder for dem.

30. marts 2026

Kære Mette

Tusind tak for din meget fine og rørende anmeldelse.

Det betyder noget helt særligt, at smykkerne er blevet en del af jeres liv og markerer vigtige øjeblikke som 18-års fødselsdage og studenterfejringer. Og at dine døtre stadig bærer dem hver dag, er den største anerkendelse, man kan få.

I en verden, hvor vi i højere grad bør fokusere på kvalitet frem for kvantitet, elsker jeg tanken om, at mine smykker bærer minder og måske en dag gives videre. Det gør mig også ekstra glad, at du værdsætter historien bag materialerne og det genanvendte guld.

Tusind tak, fordi du deler din oplevelse – og for din tillid gennem årene.

Sofie

Vis anmeldelser på alle sprog (5 anmeldelser)