Sofies smykkeunivers er helt særligt
Sofies smykkeunivers er helt særligt. Enkle, æstetiske smykker du har lyst til at beholde i generationer. Design når det er bedst!

Jeg kan varmt anbefale smykkedesigner Sofie Ladefoged ✨
Jeg fik en “Nude” halskæde i morgengave af min mand, og har længe været på udkig efter det helt rette diamantvedhæng – og det fandt jeg selvfølgelig hos Sofie. Hun skaber de smukkeste smykker i et enkelt og tidløst design, som jeg ved, jeg vil bære og værdsætte resten af livet.
At smykkerne er lavet i 18 karat genbrugsguld betyder også rigtig meget for mig og gør dem endnu mere særlige.
Derudover har jeg hver gang oplevet en helt fantastisk service – med stor grundighed, professionalisme og ærlighed hele vejen igennem. Det skinner tydeligt igennem i Sofies smykker.
En kæmpe anbefaling herfra 💛

Besvarelse fra SOFIE LADEFOGED
I min søgen efter de PERFEKTE creol øreringe fandt jeg nærmest ved et tilfælde frem til Sofie Ladefoged og hendes helt unikke univers af smykker. For mig er en creol er ikke 'bare' en creol! Først og fremmest må de være forarbejdet i 18 karat guld, dernæst skal de sidde perfekt på øret, og låsen skal fungere, så de bliver siddende. Designet skal være tidløst, enkelt, smukt og elegant - og guldet skal have den rette farve. Det lyder som en selvfølge, men er det naturligvis langt fra. Jeg købte min første creol ørering hos Sofie Ladefoged for at teste, om den nu var helt rigtig for mere end 5 år siden. Og siden har jeg skiftet ALLE mine creoler kun til Sofies. Kvalitet og æstetik går hånd i hånd, og man mærker tydeligt at der ikke er gået på kompromis med hverken materialer, håndværk eller design - og for den sags skyld heller ikke på hendes helt sublime, søde kundeservice.
Jeg bærer mine creoler hver dag, og føler de er en del af min personlighed. Næste smykke på min ønskeliste er derfor, ikke overraskende, endnu et smykke fra Sofie Ladefoged - som hermed får mine varmeste anbefalinger!

Besvarelse fra SOFIE LADEFOGED
Jeg ejer selv flere smykker fra Sofie Ladefoged, og jeg elsker dem højt, men de bedste køb er dem, jeg har givet som gave.
Mine første køb var en diamantring og en halskæde med et lille diamantvedhæng, som mine to døtre fik, da de fyldte 18. Da de blev studenter et par år senere, fik de begge en halskæde med forbogstavet i deres navn. Det er seks år siden nu, og de har ikke taget smykkerne af, siden de fik dem.
Ud over at de er smukke og tidløse, bærer hvert smykke på et minde fra en særlig begivenhed i deres liv, og det giver dem en værdi, som handler om mere end æstetik. Jeg er ikke i tvivl om, at mine døtre vil elske deres smykker hele livet og måske en dag give dem videre.
Jeg er stor fan af brandets æstetik, og jeg elsker tanken om, at smykkerne er lavet af genanvendt guld. Der ligger noget smukt i, at guldet måske har været båret af andre kvinder gennem tiden og repræsenteret særlige minder for dem.