Sofie Mode Anmeldelser 22

1,8

Jeg kan desværre tilslutte mig alt, der står i forvejen. Bestiller en flot jakke fra Holland. Får en rigtig grim jakke i dårlig kvalitet fra Kina en måned efter. Prøver returnering indtil jeg opdager... Se mere

1,8

Under middel

Fup og svindel

Bestilte en flot strikket bluse i bomuld i fine farver. De trak pengene med det samme. Men først efter lang tid modtog jeg blusen som ikke var strikket og ì et eller andet syntetisk stof. Den var rædselsfuld, og jeg ville så returnere den og have mine penge igen, men det kunne ikke lade sig gøre, for det var en nedsat vare. Jeg ķunne imidlertid få 30% rabat, hvis jeg bestilte en ny vare. Hvor herre bevares.

27. december 2024

Dårlig kvalitet

Fik en trøje i julegave. Der stod den var af bomuld og oversize. Den er totalt syntetisk og meget lille af en oversize sweater at være. Meget utilfredsstillende.

30. december 2024

Bestilte en bluse 26.11.24 har først…

Bestilte en bluse 26.11.24 har først modtaget den nu 27.12.24, har undervejs forsøgt at annullere ordren da de havde trukket beløbet med det samme uden at de har reageret. Kan ikke se hvad blusen er lavet af, der er ingen mærker i den og den kommer fra Kina. Fup firma helt klart.

26. november 2024

Jeg kan desværre tilslutte mig alt

Jeg kan desværre tilslutte mig alt, der står i forvejen.
Bestiller en flot jakke fra Holland. Får en rigtig grim jakke i dårlig kvalitet fra Kina en måned efter. Prøver returnering indtil jeg opdager at det koster 400-1200 kr. I fragt. I emailen står der også, at de gerne giver 10% retur mod at droppe returneringen for miljøet... så 41 kr. modtaget for miljøet. Det er fint nok, men for dælen jakken er af skodkvalitet

22. december 2024

Så kom mine støvler som jeg bestilte d

Så kom mine støvler som jeg bestilte d. 30/11. De ankom d. 15/12. Et par dame støvler str. 40 med stor tekst foran. Kids wear. Hvad er det for en tekst på et par dame støvler 😨 og ikke nok med det. Så stinker de støvler, så man ikke kan holde ud at være i det rum, hvor støvlerne står. Det kan umuligt være sundt. Nul stjerner herfra

15. december 2024

Hold jer langt væk fra denne side.

Hold jer langt væk fra denne side.
Det er elendige varer i dårlig kvalitet. Det er MEGET lang tid om at komme.
Da Jeg endelig fik mine sko efter 5 uger,var der 2 ve. Sko i.🙄 nu har jeg så brugt 1 uge på at diskutere pr. Mail med en auto robot.
Tænker ikke at jeg hverken får en hø. Sko ell. Pengene retur

14. december 2024

Svindel

Bestilte en forholdsvis dyr jakke d. 17/11, og har først modtaget den i dag d. 10/12. De trækker pengene med det samme, men sender først lang tid efter køb. Jakken ankom i en tynd plastikpose og uden prismærker eller andet i jakken. Hjemmesiden ser dansk ud, men de befinder sig i Holland. Kan ikke anbefale denne hjemmeside.

10. december 2024

Fik heller ikke kigget på trustpilot…

Fik heller ikke kigget på trustpilot inden bestilling. Køb ikke på denne hjemmeside. Min bestilling er ikke kommet og har fået mail at jeg kan få en form for gavekort da bestillingen er udsolgt men jakken er stadig til salg på hjemmesiden

27. november 2024

Advarsel-scam

Kæmpe advarsel mod denne side der er fup
Bestilte et par støvler for en måned siden og har stadig ikke fået dem. Har skrevet mange gange og får svar at de undersøger det, men sket alligevel intet. De har trukket pengene men produktet kommer ikke.

6. december 2024

Stor ros til kundeservice hos Sofie Mode

Jeg bestilte en vinterjakke hos Sofie Mode den 17.11.24, men efter jeg læste anmeldelserne her på Trustpilot, fortrød jeg mit køb, så jeg skrev til kundeservice hos Sofie Mode den 19.11.24 og bad dem om at annullere min bestilling, allerede den 21.11.24 var det betalte beløb sat ind på min konto. Så stor ros til kundeservice hos Sofie Mode.

20. november 2024

Hold jer langt væk fra denne side 🤯 det…

Hold jer langt væk fra denne side 🤯 det er svindel og humbug 🙄

Jeg købte en look a like læder jakke med lamme foer i str 2 xl og fik en cardigan med hvidt plys der svarer til str. m 👎🏽

Da jeg ville returnere den, fik jeg en mail om at i forhold til deres politik, kunne jeg ikke returnere varen bare fordi den ikke levede op til mine forventninger! 🤔

HOLD JER LANGT VÆK!

9. november 2024

Så desværre ikke anmeldelserne herinde…

Så desværre ikke anmeldelserne herinde inden jeg bestilte. Varen bliver sendt fra Kina, og det tager en evighed inden det kommer frem. Har endelig modtaget varen i dag, og det er bare så dårlig kvalitet og ligner slet ikke det på billederne. Meget utilfreds og handler aldrig på denne side igen.

3. oktober 2024

Virkelig dårlig kvalitet

Virkelig dårlig kvalitet, tøjet ligner ikke billederne, min levering var meget forsinket end hvad de skrev på hjrmmesiden, ville gerne retunere min vare men tør ikke da de har skrevet i en mail til mig at de ikke ksn sende returplanket så man selv skal skrive på et stykke parpir hvorfor den skal retuneres og hvad ordre nr. osv. og retunering er på egen regning til kina……
Never again…,

12. september 2024

I skal ikke handle med denne butik

I skal ikke handle med denne butik!
Kvaliteten svarer slet ikke til billederne eller beskrivelsen. De er en af de forretninger der køber fra andre billige sælger i Kina, som man sagtens kunne have købt direkte fra en af de populære fast fashion apps. Forskellen er bare at det er nemmere at returnere og billigere hos de apps end Sofie mode! Har forsøgt at skrive til den for at returnere, intet svar, men kan selv se deres varer skal returneres til Kina på egen regning!

6. september 2024
Vis anmeldelser på alle sprog. (22 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto