We hebben onze zetel gevonden via Facebook advertentie. Gelijk verliefd geworden. Gelukkig waren er ook daadwerkelijke winkels om eens te proef zitten. We zijn naar Gent gegaan en daar was super vr... Se mere
Virksomheden har svaret
Advies gevraagd en gekregen toen ik een bestelling wou plaatsen. Je krijgt echte mensen aan de lijn, zonder poespas. De levering werd volledig gepersonaliseerd per mijn voorkeuren. Ik heb een sofa gek... Se mere
Virksomheden har svaret
Heel goed geholpen in de winkel van Gent! De zetel werd zoals beloofd tijdig geleverd en alles was helemaal in orde! Ook de leverdag nog moeten verplaatsten door omstandigheden en ook goed geholpen en... Se mere
Skrevet af virksomheden
Mechelsesteenweg 6, BE-2000, Antwerpen, Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede ervaring in de showroom. Goede communicatie en levering net op beloofde tijd zonder schade. Goed product tegen de logisch prijs.

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Vriendelijk personeel die tijd voor je maakt. Mooi assortiment. Zeer vlotte levering op afgesproken dag en uur door zeer vriendelijke mensen.

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Super goed onthaal, vriendelijke mevrouw ,staat open voor vragen en geeft oplossingen.
Top service

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Heel behulpzaam en vriendelijk personeel. Correcte levering. Degelijk en zeer mooie zetels van goede kwaliteit. Een aanrader.

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Levering was ok en sneller dan verwacht. Enige minpuntje is dat de communicatie rond plaatsing en wat door de leveringsfirma gebeurd niet heel duidelijk gecommuniceerd wordt bij de bestelling. Deze communicatie zou al bij de bestelling in de winkel moeten gebeuren. Voor de rest alles dik ok.

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Sofie uit de winkel te Gent is een topverkoopster, die proactief contact opneemt met haar (potentiële) klanten.

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
I visited the showroom, everyone was kind and helpful. My online purchase was straight forward. Delivery was done on time. The furniture is okay, average.

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Zeer aangename verkoper in de winkel te Schoten. De afhandeling en levering verliepen vlot. Heel tevreden over de mooie en kwaliteitsvolle zetel.

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Très beau canapé, semble bien solide. Assemblage facile, livraison soignée.

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Eenvoudig te bestellen, goed afgeleverd. Eenvoudige montage. Poef is zoals verwacht alleen jammer dat de zelfklevende viltjes onder de poten al na een paar uur losten. Dat zou niet mogen in deze prijsklasse.

Professionele uitleg , heel vriendelijk en behulpzaam. Zeer content

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
ontvangst in de winkel was leuk.Levering door postnl kan beter.

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Heb een 3 zit en 2x een 1 zit gekocht plus poef voor 4000€. Alles zit er in orde uit tot de poef, waar de nietjes uitsteken , de voering zichtbaar is en de stof op de pootjes krom is geknipt. Gemaild met Sofa Company en hun antwoord was das met de hand gemaakt dat kan wat verschillend zijn. En wij bieden u 2 kussens aan voor het ongemak. Ik wil geen kussens ik wil een poef die goed gemaakt is en waar ik mij niet zeer aan doe aan de nietjes en recht geknipt is! Zeer teleurstellend van Sofa Company en slechte afwerking!

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
SUPER MOOI MATERIAAL EN SNELLE LEVERING ; ik ga er nog kopen voor een andere woning

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Snelle levering en in zeer goede conditie. Erg goed verpakt voor verzending

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Vriendelijk personeel dat op een rustige manier alle nodige uitleg verstrekte.

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Zeer tevreden , goede kwaliteit producten. Er scheelde iets met een besteld product en daarvoor kwam iemand ter plaatse bij mij thuis en dat werd vakkundig opgelost.

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Ik heb online besteld, een fauteuil en een poefje . Toch altijd spannend maar alles is perfect verlopen. Ik kreeg ook per direct de levertijd door en ze hebben zelfs een weekje vroeger alles in perfecte staat geleverd. Het staat prachtig! Goede zitkwaliteit in een hele zachte mooie stof. ook een pluim voor het transportbedrijf, netjes op afgesproken dag en uur geleverd. Een supertevreden klant.

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.