Een sofa kopen bij dit bedrijf is zoals een auto in een showroom, veel beloven en eens gekocht niet meer hun verantwoordelijkheid of probleem, meerwaarde ??? Informatie nodig ? Winkel zegt klantendie... Se mere
Very helpful service in the store at Danseart Brussels. Deliver within the scheduled window with a company that kept me abreast of their progress. Great looking sofa. This is my second buy from this... Se mere
Het bezoek aan de winkel in Antwerpen was aangenaam, de medewerkster in de winkel heeft ons ons ook vriendelijk geholpen met duidelijke informatie. De bestelling verlief vlot, net zoals de levering.... Se mere
Wij bestelden een 3-delige Vincent outdoor sofa voor ons terras (appartement 4e verdieping) en die werd netjes en keurig geleverd (slechts 3 weken wachttijd). We hadden geen enkel probleem om de losse... Se mere
Mechelsesteenweg 6, BE-2000, Antwerpen, Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Mooie keuze aan meubels. Redelijke prijs/kwaliteit verhouding.
Vriendelijke bediening in de winkel.

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Onze aankoop verliep super: vanaf de eerste adviesverlening tot de aflevering. Alles in de puntjes. En uiteraard mooie en goede zetels. Fijne ervarig!

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Excellente communication, livraison au jour et heure convenue, personnel très gentil.
Très professionnel !

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Very helpful staff in Antwerp when ordering my Daphne sofa. If you're looking for a beautiful, high-quality sofa, then this company is the way to go.

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
De levering gebeurde op het juiste uur. Het was een beetje moeilijk om de zetels door de deuropening te krijgen. Geen probleem voor de mannen van Sofacompany : zetels werden uit karton gehaald en netjes op de voorbestemde plaats gebracht. Alles met de glimlach 😀! Ik ben de 2 jongens dan ook héél dankbaar 👏

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Vriendelijk en behulpzaam onthaald in de winkel. Minpuntje: bij de levering spraken de chauffeur en bijrijder geen Nederlands, alleen een onverstaanbare vorm van Frans. Moeilijke communicatie. De levering zit bij een derde partij dus niet echt SofaCompany aan te wrijven.
De kwaliteit van het bankstel is zeer ok. Weliswaar is de zit een stuk harder dan verwacht.

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Overzichtelijke website met duidelijke uitleg. Snelle en correcte levering. Zeer goede communicatie. Zeer degelijk product. Ook fijn dat je gratis stofstalen kunt bestellen.

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Via deze weg willen we Martine bedanken. Zij heeft ons op 24 december geholpen bij de aankoop van onze meubels en ons goed gesoigneerd in de winkel aan de Mechelsesteenweg.

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en eenvoudig te monteren. Correcte levering. Bijkomend uitstekende, vriendelijke klantenservice in Sofacompany winkel in Dansaertstraat te Brussel. Zeer tevreden met mijn aankoop (Daphné zetel).

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Super goede service bij een beschadiging. Onmiddellijk goed oplossing geboden

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Zeer goede ontvangst in de winkel in Schoten!
Goede info door Claudia. Na bestelling stipte levering
En ook goed contact met klantendienst.
Zijn zeer tevreden Sofacompany!

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Na 1 week gebruik al een kuil in de sofa. En mijn gewicht is 55 kg.

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Wij hadden de vilmar op het oog. Deze was niet aanwezig in de winkel in Schoten maar zoals beloofd hebben ze me meteen opgebeld zodra hij er was. Tijdens onze twee bezoeken aan de winkel werden we telkens zeer vriendelijk geholpen.
De levering van de zetel verliep ook vlot. De leveranciers hielden rekening met onze vloer om deze niet te beschadigen.
We hebben onze zetel nu enkele weken en hebben nog geen seconde spijt gehad! Zeer tevreden!!!

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel in de vestiging in Antwerpen. We konden zonder opdringerigheid onze keuze maken en kregen op vraag toch professioneel (en persoonlijk) advies van Emma, de Sales assistant. De bestelling verliep verder vlot en we werden van elke stap van het proces op de hoogte gehouden via mail. Achteraf werd er op een persoonlijke manier geinformeerd naar onze tevredenheid, wat we zeer op prijs konden stellen. De levering verliep via een partnerbedrijf, waar eveneens alles correct verliep. Al bij al een tevreden klant.

Besvarelse fra SOFACOMPANY België
Zeer mooi aanbod van sofa's en fauteuils. Vriendelijke en vlotte service.