SoDigital Anmeldelser

1. Marketingvirksomhed

Digital marketingbureau som arbejder med Meta annoncering, Google annoncering, Sociale Media Management, SEO og E-mail marketing

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Tak for et lærerigt og fleksibelt forløb

Jeg har haft et forløb med Christina, hvor hun har hjulpet mig med at sætte meta-annoncer op for første gang. Det har været super fleksibelt og nemt at tilpasse mine behov. Det var helt perfekt til at få mig i gang med at stå for opgaven selv.
Selvom jeg kender de grundlæggende principper, var det guld værd, at få hjælp til at navigere i Metas platform.
Christina var super skarp til se mine behov og rigtig god til at lære fra sig. Stor anbefaling fra mig!

27. november 2025

Et samarbejde der skaber leads

Christina og Patrick har været dedikerede fra første sekund og har skabt leads lige fra starten. Vores Facebook-kampagne buldrer derudad! Jeg oplever virkelig, at deres måde at arbejde sammen på fungerer enormt godt. De bringer hver især nogle stærke kompetencer i spil – både på data, konverteringer, målgrupper og content – og det giver bare mening i praksis. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme endnu længere frem i samarbejdet med dem.

4. december 2025

Fantastisk team

Christina og Patrick står for min hjemmeside, Google, SEO og Meta – og de gør det virkelig godt. De er pålidelige, svarer altid hurtigt, og man føler sig i trygge hænder hele vejen. Christina har også lært mig meget om Meta, og hendes undervisning har gjort en kæmpe forskel. Jeg gik selvstændig i september 2025 og har allerede fået 100 leads ind via Meta. Stærkere samarbejde får man ikke. 10 stjerner herfra!

27. november 2025

KONSTRUKTIV MED RESULTATER

Christina klædte mig på til at skabe indhold til min Instagram profil, hendes ærlige og konstruktive vejledning betød at min følgere steg markant i antal, ligesom jeg værdsatte, at hun lavede analyser af det indhold jeg allerede havde lavet, så jeg fik en klar forståelse for mine målgrupper.

21. november 2025

Professionel og effektiv annoncering

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med SoDigital ApS omkring annoncering af vores virksomhed, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Patrick og Christina er utrolig dygtige til at forstå vores behov og omsætte dem til effektive kampagner, der skaber resultater.

De er altid tilgængelige, professionelle og arbejder struktureret, hvilket giver en stor tryghed i samarbejdet. Derudover er de gode til at forklare tingene i øjenhøjde, så man som kunde føler sig godt klædt på.

Jeg kan varmt anbefale SoDigital ApS til andre virksomheder, der ønsker seriøse samarbejdspartnere inden for digital annoncering.

15. september 2025

God læring og sparring

Jeg har haft 6 sessioner med SoDigital, hvor jeg har lært om Google Ads. Vi har været omkring flere forskellige emner – nogle af tingene kendte jeg allerede, så der var en del repetition, men det var faktisk rigtig rart at få bekræftet min viden, da jeg er selvlært. Derudover var Patrick, som jeg havde mine sessioner med, altid klar til at give god sparring – også på områder, der ikke nødvendigvis handlede om Ads, f.eks. SEO.

21. august 2025

God sparringspartner på min rejse som selvstændig i marketingbranchen

Jeg har haft fornøjelsen af at sparre med SoDigital i forbindelse med kampagnestrategi på Meta, og det har været en kæmpe hjælp i min rejse som selvstændig inden for marketingbranchen.

Patrick og Christinas store erfaring og faglighed har været guld værd, både ift. konkrete kampagner og mere overordnet strategisk tænkning. Deres sparring har givet mig nye idéer og værktøjer, som jeg allerede har implementeret i mit arbejde med kunder.

Kan kun give mine varmeste anbefalinger til SoDigital!

2. april 2025

Er rigtig glad for det arbejde…

Er rigtig glad for det arbejde SoDigital har lavet for mig.
De har både hjulpet mig med Facebook og Instagram og grafisk arbejde til mine skilte.
Jeg er meget taknemmelig for deres arbejde og hjælp.

9. maj 2024

Varme anbefalinger herfra!

Hurtige, effektive og altid klar med en hjælpende hånd!

Unique Baby

24. marts 2022

Besvarelse fra SoDigital

Tusind tak for de fine ord 😊

Vi er glade for at vi kan hjælpe dig og dine webshops 😊

Super hjælp og service.

Super hjælp og service.
Jeg har fået hjælp af Patrick til opsætning af Facebook og Instagram shop samt annoncering på Facebook og Instagram.
Hos SoDigital får man hurtigt svar, hjælp til det man ikke selv kan finde ud af samt gode forslag og god sparring 👍😊

24. marts 2022

Hej Hanne

Tusind tak for de fine ord 😊 De varmer

Vi nyder vores samarbejde med dig 😊

Fantastisk service

Fantastisk service
Tak for jeres altid hurtige svar og kreative idéer!
Hvad gjorde jeg og min webshop dog uden jer 🙈

23. marts 2022

Hej Camilla

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse 🤩

Det er en sand fornøjelse at arbejder sammen med dig 😃

SoDigital

Brugte Patricks kompetencer i…

Brugte Patricks kompetencer i forbindelse med en online konkurrence. Resultatet som jeg fik på baggrund af denne hjælp, blæste mig bagover. Så ja. Hvis du skal have lavet noget lignende, så vil jeg helt klart anbefale et samarbejde med Patrick.

Jeg ved, at jeg kommer tilbage.

10. januar 2022

Hej Michael,

Tusind tak for den fine anmeldelse :D

Jeg glad for at vi kunne hjælpe dig :)

Kan varmt anbefales her

Kan varmt anbefales her! De har været super gode, til at vende og dreje mine ideer! Så der faktisk er kommet et bedre resultat, end jeg selv havde forventede. Hvilket viser at det de gør, det har de gjort i lang tid og har virkelig har styr på det. Udover det så yder de en super service. Jeg er super tilfreds her 😊

10. januar 2022

Hej Fardin,

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse :D

Det er en sand fornøjelse at samarbejde med dig og vi er glade for at du er glad for vores service :D

Fantastisk hjælpe

Har fået en helt fantastisk hjælpe af Christina. En stor sten er fjerne fra min bunke.

14. november 2021

Hej Jette,

Tusind tak for din gode anmeldelse :D

Det var en sand fornøjelse at hjælpe dig :D