Goed Alternatief
Een onafhankelijke arts die je AO% vaststelt, dat is positief en dus een goed alternatief voor bijv. een broodfonds en kosten technisch een goed alternatief voor diverse AOV varianten.
Dé financiële zekerheid bij ziekte. Voor ondernemers en ZZP'ers zoals jij.
het Hazeland 31, 6931KA, Westervoort , Holland
Wat een geweldig concept. Een goede oplossing voor iedere ondernemer. Geen gedoe en een prettige prijs, prettig om op deze manier de juiste dekking te hebben bij arbeidsongeschiktheid!
Een AOV hoeft niet duur te zijn en Socialtens is het bewijs.
Gelukkig heb ik nog nooit beroep hoeven te doen op deze ideologische vereniging dat zonder winstoogmerk een financieel vangnet biedt. Socialer en eerlijker dan overheidsinstanties! Ik ben zo dankbaar dat zij als vereniging de nek hebben uitgestoken. Zij hebben een betaalbaar vangnet vormgegeven voor ondernemers en werknemers die onder bijzondere regelingen vallen waardoor zij ook niet verzekerd zijn. Toch een sociaal vangnet voor onvoorziene langdurig ziekte geeft veel rust. Als zorgverlener (verpleging, verzorging) van Budgethouders ben ik helaas ook niet verzekerd omdat het PGB onder dienstverlening aan huis valt. Socialtens heeft zich met hun arbeidsjurist toen ik mij melde over situatie ontfermt en besloten dat ook wij mogen aansluiten. Een gewone AOV bij private verzekeraars zijn ook geen optie aangezien wij geen ondernemers zijn en zij ons niet willen toelaten. We waren overgeleverd aan de "vrijwillige" verzekering van het UWV wat niet fiscaal aftrekbaar is. Terwijl je wel netjes 37% inkomstenbelasting en ZVW betaalt. Mijn dankbaarheid voor het bestaan en de toelating is erg groot.
Fijne gedachte dat je op een nette en betaalbare manier verzekerd bent van een inkomen bij ziekte. Ook wetende dat er professionele overdracht is bij langdurig leed naar betreffende instanties. Via de website op je eigen omgeving alles duidelijk en overzichtelijk weergegeven.