Social Group ApS Anmeldelser 44

1,8

HOLD JER LANGT VÆK!! Gå en stor bue uden om Social Group! De snyder folk, vi har utallige gange prøvet at få dem til at fremlægge hvad vi betaler så mange penge for da de ikke laver... Se mere

De lovede at ringe inden udløb af seo for at høre om det skulle fortsætte , pludselig fik jeg bare en fakturaen på et år mere jeg ringede og skrev til dem at vi havde en aftale om at de skulle ko... Se mere

Foretagendet er ren fusk. Jeg lagde 1 ordre om 9 års forudbetalt webhotel, som de sagde blev leveret af 3. part. Herefter flyttede jeg mit domæne til dem. De bondefangede mig med småt til et e... Se mere

De var ekstremt længe om at lave min hjemmeside (flere måneder) og lavede stort set copy paste fra min foregående hjemmeside. Derudover kræver de opsigelse af aftalerne i 3 Mdr forud for fornyelse, hv... Se mere

1. Webdesigner

Konkurrencedygtig leverandør af hjemmesider tilpasset enhver branche i danske hverv

1,8

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

10/10

Folkene bag Social Group har gjort det rigtig godt, jeg kunne ikke forestille mig en bedre hjemmeside. Siden har løftet min lille håndværkervirksomhed op professionelt. Tak for et godt samarbejde, det er og har været en fornøjelse at samarbejde omkring dette.

10/10.

Bedste hilsner Thomas W. Jensen
T. Wagner Enterprise.

Tw-entreprise.dk

15. oktober 2021
Social Group ApS-logo

Besvarelse fra Social Group ApS

Hej Thomas,

Tak for din 10/10 og 5 stjerner.

Det er vi glade for. Vi takker også for et godt samarbejde og en god proces. Husk, hvis du ønsker ændringer eller rettelser, så sidder vi klar til at hjælpe dig med dem i fremtiden!

Vi tales ved
Social Group ApS

Er vild med min nye hjemmeside

Jeg er vild med min nye hjemmeside.
Social Group har stået for min nye, meget professionelle hjemmeside. Jeg havde en side i forvejen, men må indrømme at niveauet er blevet løftet en del.
Som fotograf er det vigtigt med et professionelt udtryk på min side, og det har den absolut fået.
De har lavet en del ændringer undervejs i processen, da jeg løbende har fundet noget jeg gerne ville have anderledes.
De yder en fantastisk service og altid i en god tone.
Tak til Natacha og Astrid jeg primært har haft kontakt med i processen!
Fremtidigt samarbejde kan kun blive godt!
Tak!
Mvh. Fotograf Martin Lorentzen
martinlorentzen.dk

15. oktober 2021
Social Group ApS-logo

Besvarelse fra Social Group ApS

Hej Martin,

Vi er super glade for, at vi fik lov til at lave din hjemmeside. Tak for dine 5 stjerner, det er vi virkelig glade for. Vi ser frem til vores samarbejde fremadrettet.

Venligst
Social Group ApS

Vis anmeldelser på alle sprog. (44 anmeldelser)