Hurtig hjælp og hurtig levering. Bestilte to sæt benskinner til mine børn, men fik ved en fejl kun to enkelte. Ringede og fik fat i en sød medarbejder som var utroligt hjælpsom og sagde han bekla... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Om Soccerplay.dk
Vi er Danmarks førende webshop indenfor fodboldmål og har specialiseret os i salg til private, sportsklubber, skoler, institutioner samt virksomheder i hele Danmark.
Køb dit nye fodboldmål online hos Soccerplay.dk idag og vi leverer lige til din dør.
Egensevej 23, 2770, Kastrup, Danmark
- mail@soccerplay.dk
- soccerplay.dk
Fin service
Hurtig ekspedition, god og præcis information under hele forløbet
Super hurtig levering og nemt at…
Super hurtig levering og nemt at bestille. Ordrenr: 22992
Produktet fungerer fint
Produktet fungerer fint, men jeg forventede bedre materialer til prisen. Forsendelsen var hurtig, men kvaliteten var ikke så høj, som jeg havde håbet
Hurtig levering - det var det der skulle være. Og min søn blev glad for pakken.
Ordre nr
Nem bestilling og hurtig modtagelse
Nem bestilling og hurtig modtagelse. To produkter i god kvalitet. Jeg bestiller gerne fra Soccerplay igen.
Nu er det anden gang jeg har købt en…
Nu er det anden gang jeg har købt en vare ved Soccerplay.dk og det er ikke sidste gang. Begge gange har jeg modtaget varen lynhurtigt og alt har været som forventet. Priserne er ovenikøbet udemærket. 👍🏻
Nemt og hurtigt!
Købte et fodboldmål og fik varen leveret dagen efter. Super godt produkt, det lever op til alle forventninger. Kan anbefales!
2 stk Freeplay bagstop net
Jeg har købt 2 stk Freeplay bagstop net (3x6 meter) og vi er ovenud tilfredse med købet. Virkelig god kvalitet og supernemme og hurtige at samle. Ligeledes utrolig god service og vejledning fra Martin. Og bedst af alt - ikke flere ture ind til naboen for at hente flyvske fodbolde. 😊. Varmeste anbefalinger herfra!
Hurtig levering.
Oldebarn blev glad for gaven.
Tilbehøret til fodboldmål blev bestilt søndag d. 8. juni kl. 18:52, og blev leveret tirsdag d. 11. juni kl. 15:02
Bestilte et fodtennis net til knægten…
Bestilte et fodtennis net til knægten og det var fremme 2 dage efter. soccerplay.dk burde dog gøre lidt mere for at øge troværdigheden når der sendes mails, ved at slå DMARC til.
#21716
Bestilte to produkter 21698, og 30 min efter var de allerede sendt. Gode priser hurtig levering. Godt arbejde ;)
Lækkert mål
Lækkert mål, og fik det også leveret hurtigt! Ungerne er glade:)
(Ordre #21384)
Fantastisk oplevelse jeg bestilte på…
Fantastisk oplevelse jeg bestilte på deres hjemmeside, ordren blev pakket og sendt samme dag og jeg havde varen dagen efter bestillingen.
Kan helt klart anbefales.
Ordre nr. 21412
God købsoplevelse med hurtig og god…
God købsoplevelse med hurtig og god kontakt med Soccerplay,
Fin og oversigtlig hjemmeside
Fin og oversigtlig hjemmeside, fornuftige priser og hurtig levering.
Ordre #20930
Nemt
Nemt , hurtig og fint produkt .
ordre nr (20923) - 18. marts 2024