Mycket nöjd med köpet, bra webbsida, sjysta priser snabb leverans +++++ ----------------------------------------------------- Svar; Ja nu finns alternativen du nämner! Måste varit något tillfälligt... Se mere
Bra pris och mycket snabb leverans! Funderar dock på varför ni paketerar i 1, 3 eller 5 tex, så man måste puzzla ihop det antal man vill beställa, när det ändå kommer styckevis packat i en kartong?
Oerhört bra, proffsigt och fantastiskt fint bemötande från kundtjänst upplevde jag precis nu när jag ringde er pga att fraktbolaget/transportören felat. Tack för hjälpen 💐 /Sofia
Snuslagret.se är din nya destination för snus och nikotinpåsar online. Hos oss hittar du ett brett sortiment av populära varumärken och smaker, alltid till bra priser. Vi erbjuder flexibla förpackningar i 10-, 30- och 50-pack, så att du kan välja det som passar dig bäst – oavsett om du vill prova något nytt eller bunkra upp dina favoriter. Fokus på kvalitet, enkel beställning och snabb leverans gör Snuslagret.se till ett självklart val för alla snusälskare.
Segersbyvägen 4, 14563, Norsborg, Sverige
Produkten är toppen fem stjärnor men leveransen katastrof. Ingen avisering efter en tid sökte jag själv upp leveransen och den fanns då långt utanför stan och öppet endast rusningstrafik i stället för som utlovat nära min bostad. Utan en dryg timme i bil kommer man inte dit. Om jag inte förstår vad som hänt och tror på att det inte upprepas köper jag inte igen
Leif Larsson
Beställde snus men fick fel märke på 4 av dosorna.
Kontaktade kundservice direkt men har nu väntat i 1 vecka utan svar.
Själva felet kan hända, men det som drar ner betyget är bristen på återkoppling.
Lär inte beställa härifrån fler gånger.

Besvarelse fra Snuslagret.se
Jättebra, supersnabb leverans. Hann knappt trycka på beställ innan jag kunde hämta ut leveransen. Förstår dock inte varför priset är lägre här än på Snussidan som jag brukar handla på, då det verkar vara samma företag?

Besvarelse fra Snuslagret.se
Jag beställde att det skulle skickas till Lidl i Höganäs 26336. Ni har skickat det till Emporia i Malmö??? 1.5 timmar med bil bort så jag har inte kunnat hämta ut det. Hur gör jag????
Mvh. Tobias

Besvarelse fra Snuslagret.se
Jag är nöjd köpet men skulle uppskatta lite rabatt

Besvarelse fra Snuslagret.se
Lätt att beställa,och snabb leverans.Tyvärr så skickas paketen med Post Nord,som har stora problem med att dela ut dem!

Besvarelse fra Snuslagret.se
Bra service företaget ringde upp och fick lösa problemet. Bra och trevligt kundservice

Besvarelse fra Snuslagret.se
Otroligt snabb leverans! Beställde 15:30 ena dagen och kunde hämta mitt paket 12:00 dagen efter. Grymt!

Besvarelse fra Snuslagret.se
Fungerar mycket bra. Otroligt snabb leverans med post nord, endast 18h.