nøøøøøj hvor lækkert brormand, bestilte en freeze bøtte snus, men da jeg modtog min pakke, var der 3 bøtter og en business kort til den lokale stripperklub i koldning, det sætter jeg stor pris på.
Bestilte noget onsdag morgen og fredag eftermiddag får jeg en besked om, at min pakke er blevet tilbageholdt (virkelig øv!) Heldigvis får jeg mine penge refunderet, men syntes godt nok at det er ærg... Se mere
God oplevelse. Bestilte lørdag d. 10/2 kl. 00.05 og det var leveret d. 13/2 kl. 13. God service. Ikke for gammelt snus, det kan holde sig helt til oktober 2024, så hvad folk herinde skriver i de sidst... Se mere
Har altid handlet hos jer, men sidste måned prøvede jeg en af jeres konkurrenter. Jeg blev skuffet og derfor vælger jeg kun snusscorp fremover. Fantastisk hurtig levering, snus til skarpe priser, samt... Se mere
Shop all white nicotine pouches and chewing tobacco from all major brands. Huge selection and always great offers online at Snuscorp.com.
Nowogrodzka 50, 00-695, Warszawa, Polen
- cs-dk@snuscorp.com
- snuscorp.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Køber altid snus hos Snuscorp
Køber altid snus hos Snuscorp
Det er nemt, hurtigt og billigt og udvalget er stort.
God levering
Super god forretning
Super god forretning! Har flere gange gjort brug af snuscorp og er aldrig blevet skuffet plus man spare en masse penge.
Hurtig og sikker betjening
Hurtig og sikker betjening, løbende orientering om hurtig levering
Klasse service
Gode priser, gode produkter og oftest dag til dag levering! Kan kun anbefale
Altid hurtig levering, dog stigende priser
Altid hurtig levering. Dog er specifikt Odens ofte udsolgt, og de har hævet den meget i pris på det sidste.
Fantastisk butik med gode priser!
Fantastisk butik med gode priser. Nogle gange er der gode kampagner og tilbud, du kan købe til meget konkurrencedygtige priser!) 😁
Bedste danske snusbutik
Service er super godt, de har nogle af de bedste priser på markedet- de tilbud som ofte er på siden hjælper super meget til os på et budget🤩
Super simpel hjemmeside
Super simpel hjemmeside, derudover suverænt hurtig levering
Har bestilt her 3 gange nu og nok ikke sidste gang
Virkelig god købsoplevelse!
Rigtig fornuftig pris, virkelig god kvalitet og hurtig levering, det kan ikke blive bedre! Virkelig en god oplevelse, og et dejligt sted at handle.
God hjemmeside
Den hurtige levering er simpelthen en gamechanger, det er så vigtigt at levering kommer hurtigt og det gør den så her. Snuscorp er en fantastisk hjemmeside, og der har aldrig været noget galt med mine pakker og jeg er yderst Tilfreds med mit brug af hjemmesiden🙃
Billigt og god kvalitet
Klasse
Billigt!!, god service og hurtig fragt... Hvorfor folk stadig går i 7/11 er over min fatteevne. Et stort stort femtal herfra☺️
Lyn hurtig afsendelse af produkterne
Jeg købte noget og modtog det.
Jeg bestilte nogle varer til en bestemt adresse og betalte nogle penge, og de korrekte varer blev så leveret til den korrekte adresse et par dage efter.
Lynhurtig levering 👍
Lynhurtig levering 👍
Produkterne lever op til beskrivelserne
Meget tilfreds og gode tilbud 😁
Altid god service
Man kan ikke anden være til freds med…
Man kan ikke anden være til freds med jeres fine levering og gode varer...