Banner for SNP Natuurreizen & Trail Markers

SNP Natuurreizen & Trail Markers Anmeldelser 1.928

4,7

Alájar is een mooi rustige locatie midden in de natuur. We zijn heerlijk verwend met een rijkgevulde koelkast en heerlijke maaltijd op de eerste dag. Wandelingen waren mooi en goed te doen. Veel bloe... Se mere

Piekfijn geregelde wandelreis. We hebben genoten van de mooie omgeving in het Zwarte Woud, de hotels waren prima, bagage werd vervoerd zodat we waren ontzorgd, we hoefden alleen te wandelen! En de SNP... Se mere

SNP is een fijne reisorganisatie waar je zorgeloos een mooie natuurreis kunt boeken. Ik heb de afgelopen jaren een aantal reizen mogen maken met SNP en stuk voor stuk waren deze zeer goed georganiseer... Se mere

Mooie rustige landwegen, soms zelfs vrijliggende fietspaden door een prachtig deel van Schotland! Leuke overnachting plaatsen, soms hele rustieke hotels. Helaas kan SNP het weer niet even regelen….... Se mere

1. Rejsearrangør
  2. Rejseselskab

Bij SNP Natuurreizen en Trail Markers vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. We zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Zelfstandig, of in kleine groepen met deskundige reisleiding. Met Trail Markers bieden we daarnaast - speciaal voor de nieuwste generatie avonturiers - gezinsvakanties, gravelfiets- en trailrunreizen aan. Laat je inspireren op onze websites snp.nl en trailmarkers.nl en stel je eigen reis samen met behulp van onze unieke reisaanbod.

4,7

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

GR5 Thollon les Mémises to les Houches

An amazing but pretty strenuous hike. SNP is correct with their difficulty level 5/5. You need to be in great shape and have a little experience in alpine hiking. We’re both over 60, hike a lot in mountains, we were still feeling it as it’s a lot of ups and downs. Very rewarding though, amazing views, great refugio’s and delicious dinners at the day of the day. Be aware to always check the beep, ignoring them might take you totally off track into scary routes as happened with us. Fantastic 7 days hiking trip!!

31. august 2025

Armenië is een prachtig en authentiek land

Armenië is een prachtig land. Heel authentiek, er is veel bewaard aan een meer dan eeuwenlange geschiedenis. De mensen zijn gastvrij en vriendelijk. Ik heb een 16 daagse wandelreis gemaakt met SNP. Een uitdagend en vol programma. Zeer de moeite waard omdat je veel ziet aan natuur, cultuur, Yerevan en verschillende dorpjes. Daarnaast slaap en eet je op verschillende locaties. Bij mensen thuis, in hotels en bovendien kampeer je wild.
Een fantastische reis!

31. august 2025

Denemarken/Jutland: verrassend leuk

Fietstocht Denemarken/Jutland: goede organisatie, fijne hotels, mooie routes. Twee nachten per hotel erg relaxed. Zeer afwisselend: fjorden, Oostzee, eilanden, ferries, hoogvlakte, dorpjes, cultuurland, bos, meren, oude spoorbaan, gravelwegen, steden, terrassen, musea, ultra moderne havenontwikkeling. Denen aardig en relaxed. Mooi weer: wel soms flinke wind. Heuvels, vlak. Afstanden goed te doen (e-bike). Deense hotels: basic, netjes, schoon, modern, soms tea/coffee facilities. Soms beneden hele dag thee/koffie.

26. august 2025

Huttentocht

De reis was goed georganiseerd en kwam qua niveau goed overeen met de beschrijving op de website. De gids die mee was, had veel ervaring in het gebied en vertelde onderweg over de flora en fauna die we tegenkwamen. De accomodaties waar we overnacht hebben waren netjes en afwisselend. Als met al een geweldige reis gehad en een mooie kennismaking met het concept huttentocht. Het enige minpuntje vond ik dat de paklijst niet overeenkwam met de informatie van de gids, waardoor ik overbodige aankopen heb gedaan voorafgaand aan de reis.

25. august 2025

Schotland met SNP een absolute 10!

Voor mij was de reis naar Schotland die ik maakte met SNP ism HF Holidays in Engeland een absolute 10. Zowel qua programma, Engelstalige wandelgidsen, hotel en staf, omgeving, reisgezelschap (super gezellig), en de wandelingen zelf, waaruit je gelukkig kon kiezen. Van licht naar zwaar, je kon zelf je keuze maken. Prachtige omgeving!

24. august 2025

IJsland wandelreis met huurauto

Alles was goed geregeld, zowel het reisprogramma, als de autohuur als de vliegreis.
Het reisprogramma was heel duidelijk. Niet altijd meer uptodate, mbt betaald parkeren, en openingstijden van restaurant /winkel.
Pittige wandelingen voor een 70plusser, maar met redelijke conditie goed te doen

22. august 2025

Genoten van de bergen

We hebben genoten van het eindelijk weer maken van een langere trektocht door de bergen. De Meraner Hohenweg is prachtig, met veilige paden. We hebben wel het deel van de route die niet in het programma zit, via de pas op 2900 m en via de Stettinerhutte, gelopen en daar hebben we van genoten. Reis goed geregeld via SNP.

22. august 2025

Avontuurlijk, veilig en gezellig

Een geweldige reis van een week door de Zillertaler Alpen is Oostenrijk en een klein puntje Italië. Overnachtingen in sfeervolle pensions en knusse berghutten. Samen met een leuke groep, waarmee ik veel heb gelachen en leuke gesprekken heb gevoerd.

6 dagen wandelen op hoogte met de mooiste uitzichten op besneeuwde toppen en gletsjers.

Pittige wandelingen met soms lastige passages, maar met een geweldige reisgids die iedereen motiveerde en vertrouwen gaf. Zijn enthousiasme, passie voor én kennis over de natuur en wandelen in de bergen maakte deze reis een topervaring.

18. august 2025

Het organiseren en voorbereiden van de…

Het organiseren en voorbereiden van de reis kan veel beter. Daarover heb ik klacht ingediend maar die werd niet beantwoord.

23. juli 2025
SNP Natuurreizen & Trail Markers-logo

Besvarelse fra SNP Natuurreizen & Trail Markers

Bedankt voor je review, Jeanette. Jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent. We willen graag benadrukken dat we in juli contact met je hebben opgenomen om je verder te helpen. Helaas hebben we daarna geen reactie meer ontvangen. Mocht je alsnog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we uiteraard open om dit samen op te lossen. Wij zullen je in ieder geval bellen.

Prachtige wandelingen

Prachtige wandelingen! Met altijd goed voorbereide en heel leuke reisgids. De groep was ook gezellig, met leuke mix qua leeftijden en achtergrond. Mooi gelegen chalet, gerund door mensen met aan alles te merken passie voor wat ze doen.

17. august 2025