Altijd fijn contact met Doenya van Sneakerwish. Hele nette prijs, supersnelle verzending en een lief persoonlijk kaartje voor mijn dochter waar ik de Nike Air Max 90 Ice Pack White voor had gekocht.... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Simply the best nu al voor de derde keer paar bw classic's gehaald Nette prijzen snelle levering En altijd meedenkend
Bij Sneakerwish al meerdere sneakers voor mijn dochters en mijzelf gekocht. Ruime keuze met daarbij goed advies wanneer nodig! Contact heb ik als zeer behulpzaam en vriendelijk ervaren. Leveringen a... Se mere
Virksomheden har svaret
1 van mijn bestellingen werd geannuleerd, omdat het product via een ander platform was verkocht. Dat was jammer. Verder goede ervaring met bestellen en retourneren. Fijn om via whatsapp contact te kun... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Wij zijn Sneaker, webshop in het verkopen van een breed assortiment van sneakers. Wij hebben de focus liggen op Nike Air Max. Tevens hebben wij ook een sneaker service, denk hierbij aan het cleanen, repainten van je sneakers. Ben je op zoek naar een specifiek paar, stuur ons gerust een berichtje, dan kijken wij met je mee.
Kontaktoplysninger
Simply the best nu al voor de derde…
Simply the best nu al voor de derde keer paar bw classic's gehaald
Nette prijzen snelle levering
En altijd meedenkend
Supersnel in alles :) Go to voor mn BWs
Snelle reactie, snelle verzending, snelle en fijne communicatie en zeker niet onbelangrijk super kwaliteit sneakers. Tot de volgende keer maar weer!
Dikke aanrader!
Heb inmiddels twee keer met Doenya gehandeld en ben zeer tevreden. Altijd aardig en meedenkend, goede service en een nette prijs. Dikke aanrader!
Snel geleverd en heldere communicatie
Snel geleverd en heldere communicatie
Fijn contact en snelle service bij sneakerwish
2 paar Nike air max 1 besteld. Fijn contact gehad met sneakerwish. Snelle service. Een site waar ik snel weer zou bestellen. 100% betrouwbaar!
Top webshop met top service
Heel fijn contact. Snelle reactie, snelle verzending! Inmiddels in een korte tijd al 4 paartjes gekocht waar ik heel tevreden over ben 🥰
Fijne communicatie over de verzending
Fijne communicatie over de verzending.
Leuke persoonlijk geschreven kaartje erbij in de doos. Mooie schoenen, zeer tevreden!
betrouwbaar om te bestellen
betrouwbaar om te bestellen. Snelle communicatie en verzending. Top service en super blij met de sneakers
Toppie,altijd blij mee
Supertevreden met Sneakerwish.com
Een echte aanrader voor leuke sneakers. Wel snel wezen, want ze gaan er mee stoppen! Supertevreden, 100 punten voor Sneakerwish.com! Groet, Max White Sneakerfreak
Altijd top bij Sneakerwish 👍🏻
Altijd top bij Sneakerwish 👍🏻
Vriendelijk en snelle verzending
Super persoonlijk meegedacht
Super persoonlijk meegedacht, afgelopen zomer tijdens mijn zwangerschap een keer wat gevraagd over baby BW’tjes maar ik was net te laat en ze waren uitverkocht, maar gevraagd wanneer ze weer wat tegen zou komen ze mij wilde berichten, dit is ze niet vergeten en nu meerdere paartjes Nike BW rijker inclusief voor mezelf😊. Topservice!
Sneakerwish is 100% top ervaring
Sneakerwish is een hele fijne online winkel met veel keuze. Wil je iets hebben wat er niet op de website staat, kan je altijd contact opnemen en dan word er voor je gekeken of het te regelen valt.
Een goede, eerlijke, snelle en vriendelijke service!
Gewoon perfect
Heb kids Nike Air Max bw bv besteld en betaald en de verkoper heeft het super gedaan gelijk track en trace code gekregen en 2 dagen later was het thuis en goed verpakt ook nog.
Top
Sneakerwish kundig en snel
Sneakerwish is kundig, reageert en handelt heel snel en komt afspraken na. Zeer redelijke prijzen. Erg tevreden!
Altijd netjes geholpen.
Altijd netjes geholpen.. altijd vriendelijk.. snelle en goede service.. eerlijke prijzen..
Læs mere om andre typer anmeldelser.