Jeg bestilte et par sko den 1. december, og her den 10. december er min ordre stadig aldrig blevet sendt – alt jeg modtog var en ordrebekræftelse. Jeg kontaktede kundeservice for flere dage siden, o... Se mere
Var skeptisk begrund af andmelser men modtag pakken efter 3 dage☺️
Jeg bestilte er par Timberlands her til vinter, men endte med at få de helt forskerte sko. Jeg fik et par asics sko i stedet og så ovenikøbet også en str.39! Jeg mener bare.. hvordan kan du tage f... Se mere
Among the best in the sneaker business since 1999.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Var skeptisk begrund af andmelser men…
Var skeptisk begrund af andmelser men modtag pakken efter 3 dage☺️
Ordre aldrig sendt
Jeg kontaktede kundeservice for flere dage siden, og de lovede at vende tilbage, men jeg fik aldrig noget svar. Nu er min ordre bare blevet annulleret uden forklaring.
Det er helt uacceptabelt med både manglende kommunikation og en ubegrundet annullering. Jeg kan desværre absolut ikke anbefale virksomheden baseret på denne oplevelse.
Jeg bestilte er par Timberlands her til…
Jeg fik et par asics sko i stedet og så ovenikøbet også en str.39!
Jeg mener bare.. hvordan kan du tage fejl af så to vidt forskellige sko? Det er to forskellige silhuetter, to forskellige brands, to forskellige priser og to forskellige størrelser…

Alt for dyr retur
Bestilte et par sneakers fra et mærke jeg ikke har prøvet før, og var således ikke bekendt med deres størrelser. Jeg gik efter den størrelsesguide, som de har på shoppen og skoene der ankom var mindst halvanden størrelse for store.
De tager så DKK 100 for retur af skoene. Det synes jeg er dårlig service.

Meget tilfreds
Bestilte vare fredag, leveret på adressen mandag.
Fine sneakers med god Black Friday rabat.

Besvarelse fra Sneakersnstuff
De krævede et gebyr på 100kr for at få…
De krævede et gebyr på 100kr for at få et retur label

Besvarelse fra Sneakersnstuff
Hurtig og helt uproblematisk levering. Bestilte lørdag, og modtog skoene onsdagen efter. Oplevede ingen problemer undervejs.

Dårlig oplevelse
Jeg kom til at lægge 2 ordre ved en fejl.
Der stod den første ikke gik igennem..
i samme minut det sker beder jeg dem annullere den ene ordre.
De skriver det ikke er muligt… tænker det lyder helt vildt, at de ikke kan se den ligger dobbelt og trykke stop på en knap.
Jeg sluger den da det til dels er min skyld.
Efterfølgende vil de så ikke betale mig tilbage… de har modtaget pakken som jeg selv har betalt for at returnere.
Det ender med jeg må have pay-pal ( som jeg heldigvis har brugt) til at hjælpe mig. De får krævet pengene tilbage.
Jeg måtte vente over en måned på min penge tilbage
Jeg handler her aldrig igen

Kan varmt anbefale!
Jeg tog chancen og har ikke fortrudt!
Hurtig levering og ingen penge trukket før afsendelse.
Kan varmt anbefales!

Besvarelse fra Sneakersnstuff
Jeg har ikke modtaget nogen mail på de…
Jeg har ikke modtaget nogen mail på de datoer du skriver - hellere ikke i spam indbakken?!?!

Besvarelse fra Sneakersnstuff
Jeg afmeldte en sign up og alligevel…
Jeg afmeldte en sign up og alligevel får jeg 4 dage senere en besked med at jeg har vundet et par sko som jeg ikke vil have! Jeg kan ikke få fat på kundeservice og de har allerede trukket penge selvom jeg afmeldte alt ved denne sign up
Forfærdelig kundeservice
Jeg købte et par sko i september 2021. Inden jeg hentede pakken, fandt jeg ud af at de ikke passede mig så jeg ville returnere dem. Jeg kontaktede kundeservice og spurgte om det var okay at jeg lod dem være hos pakkeshoppen, og lod dem returnere dem. Det var helt okay ifølge SNS, men her, snart et år efter har jeg stadig ikke fået mine penge. Jeg har kontaktet dem flere gange siden, hvor jeg får det samme svar hver gang, om at de har travlt for tiden og der kan være én eller to måneders forsinkelse. Og altså ikke et år, som jeg snart har ventet.
Returnering af varer koster kr. 100,-
Vær opmærksom på at man skal betale kr. 100,- hvis man skal returnere skoene. Det er kun muligt, at returnere med DHL. Havde jeg vist det, inden jeg købte sko ved SNS, havde jeg ikke købt dem ved dette firma.
Snyder og bedrager
Hold dig langt væk fra denne butik. Efter at have handlet i deres udmærket butik i Berlin har jeg haft to uheldige oplevelse m netshop der svarer fuldstændig overens m de andre dårlige anmeldelser herinde. Første gang sendte de aldrig skoene jeg bestilte og jeg måtte selv skrive ad flere gange og til sidst ringe for at få den til at sende dem. I slut feb købte jeg et par Nike sko til min kæreste. Efter 2 uger gik de i stykker og jeg har skrevet utallige mails og forgæves ringet. Sidste respons fra deres side var 17 april hvor de bad om fotos så ville de “hjælpe ASAP” som Miles skrev Jeg sendte straks fotos retur og efter 4 mails og to opringninger har jeg stadig INTET hørt. Det er den værste forretningsmetode jeg endnu har oplevet Jeg sætter ALDRIG mine fødder i deres butik eller netshopper hos SNS igen. Bekymrende at så mange oplever sko der er i stykker og INGEN hjælp fra kundeservice
UPDATE For et par dage siden får jeg så en mail med “vi beklager den lange ventetid Men mellemtiden har vi fået et nyt retursystem Tryk på dette link” INGEN INFO om hvad man skal Jeg går til siden skriver min mail og mit ordrer nr og surprise “No order could be found”. Det eneste I gør er at holde jeres kunder hen med Tom snak Jeg er så langt forbi at være færdig med SNS Nu er vi så i juli måned om et øjeblik og stadig INGEN refusion Jeg er dybt rystet over så grum manglende respekt og ansvarsfølelse overfor sine kunder. Jeg håber virkelig at folk får øjnene op og stopper med at bruge SNS Tro mig jeres butik i Berlin får at vide hvordan I holder jeres kunder for nar og så er der heldigvis andre butikker i Berlin jeg gerne køber mine Air Jordans m.m.
Dejlig hjemmeside
Bestilte et par sko. De skoene passede perfekt og var super fede. Fik skoene efter oplyst leveringstid, super oplevelse.
Modtog forkert vare. Dårlig kommunikation og lange svartider ved retur
D. 23. Marts bestilte jeg en t-shirt. D. 28. Modtog jeg en kasket og da jeg kontaktede kundeservice blev jeg bedt om at “sende et billede af skoene”. Dårlig kommunikation og meget lange svartider på email da jeg efterspurgte at få tilsendt det korrekte produkt istedet. Efter at have rykket dem gentagne gange har jeg i dag, d. 24. Maj (to måneder senere) modtaget besked om at de vil give mig pengene retur fordi de ikke længere har varen på lager.
Mægtig tilfreds
Mægtig tilfreds, både med den bestilte vare og updates løbende ift levering. Det tog 5 arbejdsdage, som der stod skrevet ved bestilling.