Tot nu toe heel slechte ervaringen. Ik kan niemand bereiken. Al bijna 4 weken geleden schoenen besteld niks binnen. Pagina niet gevonden. Wanneer je de chatfunctie wil gebruiken is er steeds geen be... Se mere
Ordered a football jersey size XS and received a pair of Nike Jordans size 10 basketball shoes. Have emailed them and WhatsApp's them and am getting no answer at all. They don't care. Someone else mus... Se mere
Avoid!!! Since I brought trainers from this site, my account has been having scam transactions 47 and counting in 24 hours. If I get the trainers is still to been seen, after I brought them I ha... Se mere
Awful customer service. I’ve been waiting for a reply to numerous emails and a refund for 2 months, neither has happened. I am going to now report to the police for theft of my money and no items the... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
goeie schoenen snelle leverin
Snelle levering
Bestelling binnen 2 dagen binnen! Super snel en netjes. Overigens is retour sturen vrijwel onmogelijk, maar ben ik op een gepaste manier geholpen! Goede communicatie van bedrijf richting de klant.
Top service en snelle levering!
Yeezy 350 V2 Carbon ontvangen. Alles was netjes, yeezy doos in goede staat en de schoenen ook. Bovendien was ik verbaasd over de snelle levering! Top service!
Al meerdere keren besteld hier
Al meerdere keren besteld hier, heb hier telkens goede, snelle en vriendelijke service gehad!
Top bestelling 100% echt en kreeg de…
Top bestelling 100% echt en kreeg de sneakers snel binnen! Echt top!
Top service met goede hulp en tips
Paar keer sneakers gekocht en altijd…
Paar keer sneakers gekocht en altijd goede service. Kortweg een topsite!
Snelle reactie & snelle levering
Snelle reactie & snelle levering. Zeker een aanrader!
Geweldige webshop
Super geholpen bij het zoeken van mijn sneaker! Eigenaar is super aardig en behulpzaam en weet er veel vanaf. Dit is zoals het hoort! Super tevreden
Aanrader
Top service.
Schoenen waren snel bezorgd en in goeie staat/top kwaliteit.
Ik werd op de hoogte gehoude van me bestelling.
Ofterwijl zeker een aanrader
Heel vriendelijke en snelle service
Heel vriendelijke en snelle service! De schoenen heb ik aangekregen in top-conditie & ik kreeg steeds info als het pakje werd verzonden etc.