Afgelopen week bracht ik mijn modder sneakers naar Sneakers Fris . Ik had ze zelf in de wasmachine gestopt maar daar werd het drama 😊 alleen maar erger van. Binnen drie werkdagen heb ik mijn sneake... Se mere
Mooie zaak, sneakers worden goed behandeld kwamen zeer schoon terug. Alleen communicatie was niet heel goed, twee keer zelf terug moeten gaan naar de winkel om te kijken of mijn sneakers al schoon gem... Se mere
Super service! Vertrouw deze winkel met al mijn duurste paartjes zoals parra air max 1 of mijn oudere dunks. Ze komen altijd in top staat terug!
Sustainable Sneaker & Shoe Cleaner Consignment store with sneakers, apparel & essentials
Naauw 3, 8911HW, Leeuwarden, Holland
- +31 (0) 58 20 60 099
- info@sneakersfris.nl
- sneakersfris.nl
Shoe cleaning service
I’ve brought my shoes in to let them get cleaned. I was very happy with the polite staff and the price. When I picked up my shoes they were as clean as I wanted them to be. Very happy!
Ik vond de sneakers minder schoon dan…
Ik vond de sneakers minder schoon dan dat ik had verwacht na de cleaning.

Besvarelse fra Sneakers Fris
Lekkere snoepjes 😛 en zeer goeie…
Lekkere snoepjes 😛 en zeer goeie service ben zeker geslaagd en erg blij met mijn schoenen!
Sneakers weer witter dan wit
Binnen drie werkdagen heb ik mijn sneakers terug en ze zijn witter dan wit.
Deskundige vriendelijke en snelle werkers bij Sneaker Fris. Aanrader!
Really clean sneakers
Really clean sneakers, But it takes a little bit long But maybe the Reason is that it was. Realy bisy
Very good music and good options
Top service
Top service. Schoenen super goed schoon! En nog snel ook. Hebben passie voor de schoenen en het schoonmaken daarvan!
Perfect
Perfect! Goede service, aardig en betrouwbaar personeel. Ik ben fan!
Top sneaker winkel!
Zeer goeie service! Als ze iets niet op voorraad hebben zorgen ze wel dat ze het hebben!
Beste sneakerwinkel uit de stad!
Meer dan je kan wensen
Als je een goede service verwacht, snelle antwoorden wilt en vooral zonder zorgen je schoenen wil laten schoonmaken zit je hier goed! Ik heb meerdere paartjes opgestuurd en zal dat zeker blijven doen. Volgende keer wel zonder de nagellak er op (die er wel uit kwam door zijn behandeling).
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk, altijd tijd maken voor de klant en de beste prijs/kwaliteit vinden bij een product dat je wilt hebben.
Goeie sneakers store
Was een weekendje weg en kwam toevallig deze toffe winkel tegen hele vriendelijk jongen mooie winkel en stonden mooie pareltjes
Boven verwachting
Top service, schoenen schoon laten maken en zijn echt weer zo goed als nieuw. Boven verwachting!
Goede service en Goede kwaliteit…
Goede service en Goede kwaliteit schoenen
Goed winkel
Goed personeel, snelle service en veel aanbod. Goeie zaak.
Top service
Top service! Mijn schoenen zien er weer als nieuw uit. Ze zijn super vriendelijk, en gaven me nog tips hoe ik mijn andere schoenen zelf schoon kan maken. Kwa prijs verhouding ook top!