Bestelling lang wachten nog steeds niet binnen Wordt niet gereageerd op mail Tracking nummer niet correct Super slechte communicatie Nu mail met korting van 20 Euro Na 4 weken nog niet ui... Se mere
Super snelle service en klantvriendelijk! Er werd heel snel op mijn berichten gereageerd en daarbij werden mijn schoenen in nog geen eens 2 werkdagen geregeld! Dit noem ik pas topservice! Heb tweemaal... Se mere
Sneakers waren een cadeau. Wilde ze liever ophalen ivm snelheid. Verkoper communiceert top! Kon ze dezelfde dag nog ophalen en passen. Zo zie ik het graag! Zou hier 100% opnieuw kopen!
Top communicatie en super service! Echt een aanrader! Groot aanbod en goede kwaliteit! Als je limited sneakers of streetwear zoekt, moet je zeker je bij Sneakernerds zijn!
Sneakernerds is online boutique die exclusieve producten verkoopt. Een platform gecreëerd waar je de mooiste sneakers, de meest trendy streetwear, de meest flitsende verzamelobjecten en de beste ruilkaarten kunt vinden. Voor Sneakernerds draait het allemaal om het kweken van je ervaring. Het grootste doel voor ons om te blijven uitbreiden en degene te zijn die de meeste varianten op de hele markt biedt.
Fonteinbos 25, 2715XC, Zoetermeer, Holland
- +31639848896
- info@sneakernerds.com
- sneakernerds.com
Top service!
Hele fijne en duidelijke communicatie. Sneakers kwamen netjes binnen en zagen eruit zoals verwacht. Hele snelle levering ook en goed bereikbaar voor vragen etc. Echt top!!
Goede communicatie en snelle levering!
Fijne ervaring.
Sneakernerds is een erg behulpzaam en betrouwbaar bedrijf. Ze zijn erg vriendelijk en helpen je graag met het vinden naar de juiste schoen en maat.
Top service en snelle levering!
Vriendelijke gast
Ik stuurde hem een berichtje en diezelfde middag kon ik de schoenen al ophalen. Echt top! Hij reageerde altijd meteen en hij hielp mj ook met het kiezen van de juiste maat. Top gast.
Ik koop al een aantal jaar bij…
Ik koop al een aantal jaar bij Sneakernerds en de kwaliteit en service is top!
Hij is 100% te vertrouwen
Hij is 100% te vertrouwen, heel goede en flexe gozer. Ik raad hem iedereen aan, de beste sneaker verkoper!
Goede service
Goede service kan er zeker mee vinden om een nieuwe bestellingen te plaatsen!
Jordan 1 High Tie Dye
Ik heb bij Sneakernerds exclusieve sneakers gekocht die ik nergens kon vinden! Ik ben enorm tevreden over de service en de kwaliteit van het product. Een echte aanrader! Ik weet waar ik mijn volgende paar sneakers bestel. Top!