Skuffende oplevelse stor kritik
Fiks jeres skrald app…
Det er simpelthen ikke i orden at man skal betale for at beholde sine minder.
Fiks jeres skrald app…
Det er simpelthen ikke i orden at man skal betale for at beholde sine minder.
Det er virkelig træls at man skal til at betale for de minder som man har haft igennem ti år på den app det burde i det mindste være at downloade dem til sin kamerarulle
Jeg kan ikke få lov til at slette min konto. Jeg skal logge ind og så skrive mit brugernavn og adgangskode. Jeg bruger den adgangskode jeg bruger til at logge ind på snapchat, men den kommer så med en fejlmeddelelse hvor den begrænser min adgang i 72 timer. Jeg bruger den rigtige adgangskode! Og det virker ikke. Jeg må altså konstatere at jeg ikke kan slette min konto. Det er på ingen måde muligt at kontakte snapchat på nogen måde. Deres "kontakt os" funktion, leder til en selvbetjeningsløsning hvor du bare får vejledninger i snapchats generelle funktioner. Der er ingen mailadresse, ingen formular til at tage kontakt. Jeg står nu med en konto jeg ikke længere vil have og ingen mulighed har for at slette. Det er latterligt, jeg er meget vred. Mit råd til alle: lad være med at bruge Snapchat! Du kommer aldrig ud igen.
Kan ikke få lov af slette min profil ikke ok
Jeg syndes at Snapchat er en god app men det kan også gå lidt galt på den app
ufatteligt at man ikke kan fjerne sin chat robot fra sin snapchat når man ikke gider bruge den så ringe og man skal betale for at fjerne den!
Alstå c’mon hvad skulle man uden Snapchat. At have streak er jo sjovt og man opdager en tekst på snap hurtigere end en sms. Deres ringetone er helt i top.
Den er som at sidde på en knallert med en ramme øl på lårene og så ellers bare give Bungas. Kan anbefales.
Mega god app masser af kvinder der spørg om jeg er alene og sender billeder af bryster super lækkert
Virker som det kun er for børn og pædofile også er det pisse besværligt at slette sin konto når man ikke har en frugt telefon
Hold kæf.tdet Snapchat youtupe Facebook osv er fuld svindler og bedrager..!!
Hvordan kan det være lovligt at indsætter sådan annoncer somer så fake og svindel uden de virksomheder bliver gjort ansvarlig.. det jo Snapchat Facebook youtupe osv der er skyld i fake annoncer med svindel og bedrag..
Snapchat er og bliver det rene bæ. Vis jeg kommer til at lokke helt ud af snapthat og prøver at lokke på igen siger den hovhov du!!!! Du har altså kun en midlertidig snapthat hva trustpilot ta jer dog nu sammen og lad mig skrive som jeg har lyst til hva er det dog for noget vrøvl med snapthat