Se, hvad kunderne siger
L.S. Scheerapparaat bij deze firma gekocht op 21/07/26,kreeg n melding dat dhl dat artikel per ommegaande ging leveren,toen kreeg ik van snapbuy een melding dat er helaas een vertraging zat,en na... Se mere
CONTACT ONMOGELIJK Ik wil een artikel terugsturen, maar krijg geen retourlabel omdat de website zowel mijn ordernummer ala mijn e-mailadres niet herkent. Dit terwijl men mij wel mails stuurde om d... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 4 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer onbetrouwbaar
Het bedrijf heeft zich allereerst niet gehouden aan de afgesproken levertijd. Vervolgens heb ik een retour aanvraag ingediend. Deze is goedgekeurd, maar de benodigde QR code wordt niet doorgegeven. Telefonisch is het bedrijf nooit bereikbaar (ondanks een werkend nummer). En na herhaaldelijk verzoek per email om de QR code als nog te versturen hebben ze zelfs mijn e-mailadres geblokkeerd.
Pure oplichting
Stofzuiger besteld, levering 3 tot 5 werkdagen. Bericht gekregen dat er een vertraging was opgetreden. Nooit meer iets van gehoord, ook niet na herhaaldelijke pogingen tot kontakt. Ga een aangifte doen want dit bedrijf is pure oplichting. Bestel er dus niets!
Opgelicht.
Opgelicht.
Doir hub zelf gemaakte consumentenbond revieuw. Met open ogen in getrapt.
Waardeloos.
Nooit iets kopen!
Oplichters!
Mensen, koop hier niks. Goedkope producten uit China die duur worden doorverkocht, als je überhaupt al iets ontvangt. Ik heb 18-7 een bloeddrukmeter en saturatiemeter besteld, nadat ik op een vergelijkingssite zag dat deze als beste uit de test kwamen. Ik dacht dat het de site van de Consumentenbond was, maar bleek gewoon nagemaakt. Ik vertrouwde het niet en ben toen de reviews gaan lezen. Had ik dat maar eerder gedaan. Ik heb meteen een formele mail gestuurd dat ik de koopovereenkomst wilde ontbinden en m'n geld terug. Na geen reactie en 2 weken verder heb ik gisteren aangifte gedaan bij de politie. Hopelijk krijg ik m'n geld alsnog terug, maar ik ben er bang voor. Het aller belangrijkste is dat dit soort bedrijven gewoon echt gestopt moeten worden.
3 weken geleden scheerapparaat besteld
3 weken geleden scheerapparaat besteld, nog steeds niet geleverd. Op mijn emails is niet gereageerd.
Ik vrees frauduleuze praktijken en dat ik mijn geld kwijt ben
Heb een stofzuiger besteld
Heb een stofzuiger besteld. Maar tot op heden nog niets in huis. Wordt maar verteld dat de verzending vertraging heeft opgelopen. Voor mij een dure les maar koop bij dit bedrijf niets. Niet te vertrouwen!!
Vieze vuiler oplichters zijn het
Vieze vuiler oplichters zijn het, bestel hier niet mensen! Ik wil al maanden een tablet terug sturen wat niet lukt. De code werkte niet met retour aanmelden, na de 14 dagen werkte de code wel maar kon ik hem niet meer aanmelden omdat de 14 dagen retour waren verstreken. Meerdere keren gebeld, heel wat mailtjes. Heb wel wat terug gestuurd gekregen, dat ze het binnen het team zouden bespreken en kijken voor een oplossing. Ze hebben mijn mail geblokkeerd. Vieze oplichters
CONTACT ONMOGELIJK
CONTACT ONMOGELIJK
Ik wil een artikel terugsturen, maar krijg geen retourlabel omdat de website zowel mijn ordernummer ala mijn e-mailadres niet herkent. Dit terwijl men mij wel mails stuurde om de bestelling te bevestigen. Ik vroeg hen om een retourlabel via hun website en e-mails naar hun adressen in NL en DE maar krijg ik totaal geen reactie. En telefonisch laten ze je eindeloos in de wacht staan. Ik probeer nu al een maand tevergeefs om contact te krijgen.
Volgens mij doen ze het expres.
BESTEL HIER NIETS!
oplichterbedrijf "snapbuy"
L.S.
Scheerapparaat bij deze firma gekocht op 21/07/26,kreeg n melding dat dhl dat artikel per ommegaande ging leveren,toen kreeg ik van snapbuy een melding dat er helaas een vertraging zat,en na diverse mail cq bel pogingen,-totaal geen reactie-overgegaan op trustpilot om anderen mensen te waarschuwen,mensen let op dit is een bagger-bedrijf,kortom een oplichtersbedrijf pur sang!!!
Huub,Heerlen
NIET DOEN
Slimme jongens die mooie websites (na)bouwen. Consumentenbond en andere autoriteiten worden vaker als misleiding toegepast. Hun eigen vermelding over Trustpilot is 5 sterren en uitstekend. Leugens en bedrog, laat je niet foppen, wegklikken.
3,5 maand geleden
3,5 maand geleden, stofzuiger retour gestuurd omdat wel n poppen stofzuiger leek. Via creditcard betaald. Na meer dan 30 mailtjes heb ik eindelijk mijn geld terug. Ik zou er nooit meer iets bestellen!!!

Besvarelse fra Snapbuy
3 maanden geleden een scheerapparaat…
3 maanden geleden een scheerapparaat besteld, nog steeds niet geleverd en krijg ook mijn geld niet terug!! Soms eens een mailtje dat ze er mee bezig zijn maar gebeurt verder niets. Waardeloos bedrijf. Ik bestel er nooit meer iets.
Ook ik ben opgelicht door dit bedrijf…
Ook ik ben opgelicht door dit bedrijf Snapbuy, een nachtcamera besteld maar nooit gekregen.
Wel een mail dat er vertraging was in de levering, en dat ik ter compensatie een nieuwe bestelling kon doen met 20% korting op een artikel.
Op mijn mails wordt niet meer gereageerd 😡
Mensen trap er niet in en bestel niets bij deze webwinkel.
Je wordt opgelicht
niet geleverd
Ik heb op 20 juli een stofzuiger besteld en betaald, (405605) die binnen 3 tot 5 dagen bezorgd zou worden. Op 24 juli kreeg ik een bericht van vertraging.
Daarna niets meer vernomen over mijn bestelling ……. behalve nieuwe aanbiedingen. Op diverse manieren heb ik geprobeerd contact te leggen, maar krijg geen enkele reactie. ik raad iedereen af bij Snapbuy iets te bestellen, dit was voor mij een dure les
Nooit iets ontvangen, boeven!
Ik heb in Juni een Yogamat besteld voor bijna 70 euro echter tot op heden niks ontvangen. Alle correspondentie gaat in het Duits en niemand die reageert. Het verbaasde mij dat ik op 08 juli een mail kreeg dat de zending was bezorgd op huisadres. Zelfs bij de buren nagevraagd echter zonder resultaat. Contact met hen opgenomen en ja wederom niemand te pakken en ook niet via de mail. Stelletje boeven. Alsjeblieft bestellen jullie NIKS meer bij SNAPBUY. De spullen zien er grandioos uit maar je krijgt niks voor je zuurverdiende geld. Ik vind dit vreselijk dat er zulke smeerlappen bedrijven bestaan.
Oplichters of slimme gasten ?
Oplichters of slimme gasten ?
Kopen hun materialen via Ali Express en verkopen het via zogenaamde vergelijkende waren onderzoeken die verdacht veel op de consumentenbond lijken.
Vond het al verdacht dat de oximeter slechts op 1 plaats te koop was.
Betaald €39,95 voor een dingetje wat €5,- bij Alie Express te koop is.
Heb hem in de vuilnisbak gegooid want retour sturen heeft geen nut.
Gehaaide gasten en ik vrees dat er nog veel meer mensen via hun geraffineerde verkoop de fout in gaan.
Na 3 maanden nog steeds geen terugbetaling ontvangen!
In april heb ik een tablet besteld en ontvangen. Het product voldeed niet en dus heb ik het teruggestuurd. Snapbuy stuurde bericht van ontvangst. Het bedrag à 199,90 euro zou teruggestort worden. Tot op heden, 3 maanden na de ontvangst van de tablet door Snapbuy, nog geen cent gezien! Contact via mail lukt nauwelijks. Telefonisch is Snapbuy onbereikbaar. Zou ik ooit mijn geld terugkrijgen of kan ik ernaar fluiten?
Wees gewaarschuwd als u met deze firma in zee wil gaan!
Do not buy from them because it is a…
Do not buy from them because it is a scam
Product niet ontvangen en geen enekel reactie
9 juli een bestelling geplaatst van een Nat- en droogzuiger met sterke zuigkracht: 3 reinigingsstanden, 48 min. gebruikstijd & stille werking onder 65 dB. Dit product op 28 juli nog steeds niet ontvangen. Meerdere emails gestuurd dat ik afzie van de bestelling en een beroep gedaan op de wettelike bedenkt termijn. Geen enkele reactie niet op de email, niet op het contact formulier op de website en de telefoon wordt niet beantwoord.
Het bedrijf laat het volkomen afweten…
Het bedrijf laat het volkomen afweten met garantie. Nu al 7 maanden tevergeefs aanspraak gemaakt op garantie. Horloge na 4 maanden onbruikbaar. Twee mails ontvangen met vraag om welke storing het ging. Daarna niets meer gehoord.Schande gewoon. Kijk uit koop niets bij dir fakebedrijf.