Altid hurtig levering - og en ‘ Top god ‘ kundeservice . Der gik lidt tid før end jeg , efter altid at have handlet hos ikuosk ,- fandt ud af at disse to ‘ webshops ‘ = eksisterede i samråd med hinan... Se mere
Jeg har købt nogle Altoids pastiller hos Snamix.dk. Da de ankommer ser jeg dog, at 5 ud af 10 pakker er ‘best before’ 17/03-22. Jeg skriver en mail til Snamix, som de svarer på ganske hurtigt me... Se mere
Jeg har efterhånden bestilt en del gange hos snamix.dk og det fungerer upåklageligt. Jeg bestiller hovedsagligt sodavand i forskellige afarter og jeg er lige imponeret hver gang, for de er pakket ind... Se mere
Fuldstændig fantastisk!!! Jeg manglede nogle ingredienser til min Thanksgiving middag torsdag den 23.11.23, Jeg bestilte varen søndag den 19.11.23. og kunne hente den i pakkeshoppen tirsdag den... Se mere
Snamix er din ultimative destination for lækkerier, der bringer smil på læben! Vi har gjort det til vores mission at samle de bedste, mest spændende og unikke snacks, slik, chokolade og drikkevarer fra hele verden og gøre dem tilgængelige for dig, uanset hvor i Danmark og Europa du befinder dig. Vores webshop er fyldt med alt fra populære klassikere til sjældne godter, som du måske aldrig har smagt før. Vi er passionerede omkring kvalitet og smag, og vi håndplukker kun de bedste produkter fra internationale producenter og kendte mærker. Hos os finder du slik fra USA, Japan, Mellemøsten og Europa, chokolade fra anerkendte chocolatiers og spændende drikkevarer, der kan give din hverdag et sødt twist. Hos Snamix betyder hurtig levering og fremragende kundeservice alt for os. Vi sørger for, at dine favoritter når frem til dig hurtigt og sikkert, så du ikke skal vente længe på at forkæle dig selv eller dine nærmeste. Uanset om du søger noget sødt, noget surt, noget sprødt eller noget chokoladeovertrukket, har vi noget, der passer til enhver smag og lejlighed. Snamix er ikke bare en webshop – det er et univers for alle os, der elsker at udforske nye smagsoplevelser. Vi ønsker at skabe glæde og begejstring ved at bringe internationale trends og nostalgiske barndomsminder direkte til din dør. Vi tilføjer løbende nye produkter til vores sortiment, så der altid er noget nyt at opdage. Så uanset om du leder efter en sød snack til hyggeaftenen, en unik gave til en slik-elsker, eller du vil prøve eksotiske lækkerier fra andre lande, er Snamix stedet for dig. Vi gør det let og bekvemt at få adgang til en verden af søde fristelser – ét klik væk!
Svarer typisk inden for 24 timer
Hurtig levering og fin service
Har handlet meget derinde.
Har handlet meget derinde.
Men det ret småt med varer fra England.
Og ellers syntes jeg resten af deres udvalg er børneslik
Overskuelig hjemmeside.
Nemt at finde.
Varen var der dagen efter.
Sådan!
Jeg handler igen en anden gang.
Spændende og hurtigt!
Fantastisk udvalg og super hurtig levering. We´ll be back!
Hurtig forsendelse og lækre produkter.
Perfekt Snack oplevelse
Perfekt hjemmeside til dem der har en passion for snacks verden rundt. God service, godt udvalg det meste af tiden og deres Stop Madspil Pakke er verdensklasse.
Hurtig og effektiv levering.
Lækre produkter og hurtig levering 😊
Super nemt og vi for altid det vi har…
Super nemt og vi for altid det vi har bestilt
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Havde absolut ingen problemer med bestilling og fragt gik hurtigt.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk side med kæmpe udvalg af alt det gode til den søde, saltet og sure tand. Virkelig hurtig levering. Lidt pricy, men det hele værd! Kan klart anbefales hvis man craver noget anderledes!
Dejligt at kunne se udløbsdatoer før…
Dejligt at kunne se udløbsdatoer før man køber og superhurtig forsendelse 😍
Fik min KÆMPE pakke 3 dage efter jeg havde bestilt. Havde ikke forventet at det gik så hurtigt. Fantastiskt!!!
Sælger for gamle varer
Jeg har købt nogle Altoids pastiller hos Snamix.dk.
Da de ankommer ser jeg dog, at 5 ud af 10 pakker er ‘best before’ 17/03-22.
Jeg skriver en mail til Snamix, som de svarer på ganske hurtigt med ønske om dokumentation.
Det fremsender jeg samme dag (fredag d.22/04).
Her en uge efter har jeg, efter tre rykker-mails, stadig intet svar modtaget.
Fødevarestyrelsen foreskriver, at der tydeligt skal gøres opmærksom på det, hvis man sælger vare over sidste holdbarhedsdato; disse står til salg uden tydelig markering.
Måske dette opråb kan frembringe en reaktion?
Fin kundeservice og hurtig levering
Super hurtig kundeservice, det var en vare de ikke havde alligevel og jeg fik hurtigt besked og spurgt om jeg ville have noget andet. Nåede stadig og få pakken dagen efter.
Kan klart anbefales
Fantastisk
Fantastisk produktet var ikke så dyrt det blev fragtede dagen efter jeg havde bestilt og alt var der super godt
Handlet der flere gange
Handlet der flere gange. Men sidste par været en en skuffelse.
Sjældent særligt stort varelager
Sjældent særligt stort varelager. Alt er nærmest udsolgt.
Meget hurtigt levering men der er alt…
Meget hurtigt levering men der er alt for mange udsolgte varer. Jeg går efter de engelske fra Cadbury. Har dog fået masser af crem egg hvilket er et af mine yndlings og kan for det meste købes om foråret til påske. Men det er faktisk at man kan bestille alt det gode slik fra England når man ikke kan købe det her i Danmarks butikker. Elsker det 😁