Smykkelykke Anmeldelser

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Ægte smykker siden 1959.

God

Andre kiggede også på

4,2

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bestilte gave i går mandag

Bestilte gave i går mandag, og i dag tirsdag til middag lå den i min postkasse. Hjemmesiden er nem at finde ud af. Bestillingen gik helt smertefrit. Jeg giver smykkelykke.dk de bedste anbefalinger!

31. marts 2020

1 måned om gravering

Bestilte en skytsengel til min datter. Den skulle bruges kort tid efter, men noget gik galt. Jeg fik en mail kort tid efter bestillingen. Det var i forhold til graveringen. Det kunne ikke være på smykket. Jeg skrev hurtigt tilbage og ventede... Efter mere end 3 uger venten ringede jeg til firmaet, da jeg ikke kunne forstå den lange ventetid. Jeg får at vide at smykket er på vej til gravøren og vi snakker endnu en gang om graveringen. Jeg lufter tanken om en form for rabat, da der nu er gået lang tid. Leveringstiden længde stod ikke på hjemmesiden.

Jeg har nu efter ca. 1 måned modtaget smykket. Det er gået op for mig at man har valgt at gravere på forsiden. Tilgengæld har jeg fået lov til at betale fuld pris efter en måneds ventetid, selvom der er angivet meget kortere levering på deres hjemmeside.

12. marts 2016

Perfekt!

Købte konfirmationsgave her og den kom allerede dagen efter, smukt indpakket! Indhold var det rigtige og det var byttedatoen også. Helt igennem en perfekt service og jeg klart kan anbefale Smykkelykke!

15. april 2015

Meget besværlig kundeservice

Jeg købte et armbånd og vedhæng i julegave til min kæreste. Det viste sig dog de havde sendt et forkert armbånd. Det er hvad der sker, og den blev byttet uden problemer, så var tilfreds. Lige ind til armbåndet gik i stykker for 2-3 uger siden - efter at have været brugt 4-5 gange. Jeg kontaktede dem for at reklamere og få en returlabel. En uge senere havde jeg stadig ikke hørt noget. Efter en rykker lovede de mig de ville sende en. Denne venter jeg dog stadig på og har ikke fået noget svar på min seneste rykker... Det er bare ikke godt nok!

4. februar 2015

Gode priser og hurtig kundeservice

Købte 3 smykker på deres hjemmeside, det en ganske fin pris. Dog manglede jeg information omkring, hvornår jeg kunne forvente at modtage min bestilling. Dog var hurtig hjælp at hente pr. telefon. Handler gerne igen på hjemmesiden. Ville dog være rart, hvis man kunne se status på ens bestilling på deres hjemmeside.

4. februar 2015

Perfekt oplevelse

Hurtig og gratis levering, billige priser og så smuk gaveindpakning og perfekt charm til mit Story armbånd.
Kan klart anbefales!

30. januar 2014