Hej Jørgen Engaard - er du rar at ringe tilbage til mig - jeg har forsøgt at kontakte dig af flere omgange jvf krakelering i overfladen på de 450 m2 du støbte for mig sidste år. Jeg så som nævnt ger... Se mere
Jeg havde længe søgt efter en lækker løsning til min indkørsel, og da faldt jeg over firmaet her. Jeg ringede og forklarede om mine ideer og visioner, og jeg endte ud med at få endnu bedre... Se mere
Med Smuk-Beton® får du friheden til at skabe det unikke hjem eller domicil, du altid har ønsket dig. Drømmer du om en indkørsel i smuk granit, rå skiffer, sandsten, fliser med chaussesten imellem, eller en helt traditionel sten uden at du skal bekymre dig om forskudte sten og kørerender, og uden at du skal bruge gift til at fjerne ukrudt, mos eller myrer, kan det lade sig gøre med Smuk-Beton® løsningen – endda med garanti. Og vil du have en helt bestemt facade, som terrassen, trappen og stierne på din ejendom matcher perfekt, kan det også lade sig gøre. Du kan endda videreføre stilen med gulvene, væggene og trapperne og trapperne indendørs. Med en helt speciel smukbetonblanding og en særlig teknik, er det muligt at skabe den bolig du drømmer om, eller de inspirerende rammer dine medarbejdere har brug for. Du kan vælge præcis den farvenuance og det design, mønster eller struktur, du ønsker og løsningen er 100% naturtro. I en spændende og inspirerende sparring med vore dygtige medarbejdere, får du de smukkeste omgivelser udendørs og indendørs, som du kan tænke dig, uden at du skal bekymre dig om besværligt vedligehold. Smuk-Beton® er miljøvenlig, autentisk og flot og levetiden er næsten uendelig.
Springbjergvej 15, 7183, Randbøl, Danmark
- 70 666 777
- info@smuk-beton.dk
- smuk-beton.dk
Andre kiggede også på
Er du rar at ringe tilbage
Jeg så som nævnt gerne at den lige bliver efterbehandlet igen men vær rar lige at ringe tilbage for en opfølgning på projektet så vi undgår unødig anden konsekvens-process. Tak og venlig hilsen, Jakob, Rungsted.
Vi har haft en rigtig god oplevelse med…
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Jørgen fra Smuk-Beton. Lige fra første møde og gennem hele processen har han været professionel, lyttende og løsningsorienteret. Arbejdet blev udført med høj kvalitet, aftalerne blev overholdt, og kommunikationen var både klar og behagelig. Det er en fornøjelse at møde et firma, der leverer præcis det, der bliver lovet - og lidt til. Kan varmt anbefales.
Michael Andresen
Top professionelt fra start til slut
Top professionelt fra start til slut
Vi har netop fået lagt en flot belægning i både indkørsel og havegang af Smuk-Beton, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Hele processen var præget af god kommunikation – vi blev holdt orienteret hele vejen, og vores ønsker blev respekteret og indarbejdet i projektet.
Håndværkerne var super dygtige og effektive, og man kunne tydeligt mærke, at de havde erfaring og sans for detaljen. Små justeringer undervejs blev taget i opløbet uden problemer, og det færdige resultat er både æstetisk og funktionelt.
Det er en fornøjelse at kigge ud hver dag og se en belægning, der både er smuk og nem at vedligeholde.
En stor anbefaling herfra!
Når en perfektionist bliver tilfreds…
Jeg ringede og forklarede om mine ideer og visioner, og jeg endte ud med at få endnu bedre ideer af en venlig rådgiver.
Resultatet blev simpelthen lige i skabet, jeg er ellers ikke nem at stille tilfreds.tilmed blev alle tidsfrister overholdt, hvilket jeg også satte pris på.
Så en stor tommel op herfra 👍🏾
Mvh
Jason Watt
Godt arbejde
Godt arbejde !
Vores nybyggede hus har fået et ekstra løft med en flot indkørsel og to terrasser.
Effektivt team og SMUK BETON.
De var hurtigere og effektive og…
De var hurtigere og effektive og beskyttede huset under hele forløbet. Det var gode folk der vidste hvad der skulle gøres og hvordan det skulle gøres. Det gik hurtigt fra start til slut og de lyttede til vores ændringer undervejs og resultatet er lige som vi ville have det😊
Kan varmt anbefale dem hvis man vil have en unik og smuk belægning.
Utroværdig, uprofessionel, klamhugger, dårlig kvalitet.
ADVARELSE : Indgå aldrig en aftale med Smuk Beton om at få udført beton belægning eller andre former for arbejde. Hvis muligt skulle der kunne gives minus stjerner i dette tilfælde.
Kom gerne forbi Espergærde og se og høre en marridts historie om Smuk Betons arbejde.
Gennemgående meget utroværdig oplevelse hvor garanti og kvalitet er en "by i Rusland". Kom og gik som vinden blæser og holdt hele renoverings projektet som gidsel og når betaling var modtaget kunne der gå måneder uden arbejdet blev forsat. Konflikt blandt medarbejdere og uorganiseret ulovlig udenlandsk arbejdskraft og arbejde udført uden autorisation. Undskyldninger for udeblivelse som vejret var standard alt imens arbejdet blev forsat hos andre kunder. Jeg blev efterladt med fejl og mangler for over 500tkr. dokumenteret ved uvildig sagkyndig gennemgang. Måtte til sidst med advokat og venners mellemkomst opgive at gå rettens vej pga. tid og omkostninger og vil ikke anbefale nogen at indgå et samarbejde med Smuk Beton, Jørgen Enggaard og 50 års garanti er vildledende og varm luft både i virkeligheden men også i forhold til at leve op til det. Se blot tidligere anmeldelser.
- Kom pludselig og udførte arbejde hvor hele haven blev gravet op og krævede aconto betalinger ellers ville der ikke blive udført mere arbejde og holdt hele projektet som gidsel.
- Alt naturligt arbejde indeholdende i tilbud bliver pludselig defineret som ekstra arbejde.
- Ting som fremgik i tilbuddet blev hele tiden manipuleret til ikke at være indeholdt.
- Fejl udført arbejde var ikke fejl men bygherres ansvar
- Linjedræn blot udlagt uden sammenslutninger og monteret uden tilslutning til afløb.
- Nogle stæder kan linjedræn ikke være pga. fejlstøbt.
- Kloak brønde blot støbt over og andre dækket med jord.
- Støbt gangareal helt op til hus uden ventilation til klimaskærm og uden mulighed for afvanding som angivet på tegninger.
- Forket fald så vandet står foran døren.
- Store lunker i beton terrasse støbninger med konstant vand pytter.
- Sat afløbs brønde oven på fundaments sokkel så vandet løber ind i kælder i stedet for at dræne ud i jorden.
- Trappe beton læ mur skredet og buler ud og indstøbt lampe skæv pga. fejlstøbning.
- Alle overflader efterladt uden behandling som aftalt tilbud.
- Beton affald efterladt overalt
Jeg frygter nu over tid at min beton overflade arealer krakelere og smuldre som jeg kan læse fra andre anmeldelser er sket for dem over tid.
De sidste positive anmeldelser er blot mennesker i Jørgen Enggaards omgivelser som han har fået til at skrive positive anmeldelse mod trustpilots politik efter jeg gjorde ham opmærksom på alle de dårlige anmeldelser.
Er sikker på Jørgen Enggaard forsøger at kommentere og fraskrive sig alt i denne anmeldelse og henvise til mig men kom gerne til Espergærde og se og hør ved selvsyn eller tal med mig, min Byggeleder/Advokat som har sagen tæt på.
Kvalitet der holder!
Smuk-Beton har lavet vores drømme garage med gulv i struktureret microment med expoxy coating.
Her snart 7 år senere, står det stadig super skarpt! Meget glad og tilfreds på resultatet og den gode service💪🏼
Yderst tilfreds kunde!
Hold da op, Smukbeton levere et unikt og flot produkt.
De har lavet en indkørsel og terrasse hos mig, der er så smuk og funktionel, at jeg hopper og danser af glæde hver gang jeg ser den!
Må erkende, at Smukbeton bare er effektive! De knoklede løs og fik det hele klaret på ingen tid, uden at gå på kompromis med kvaliteten. De var også super hjælpsomme med design og rådgivning, og de lyttede tålmodigt til mine udfordringer og ønsker.
Nu har jeg en indkørsel og en terrasse, der både er smuk at se på og praktisk at bruge. Både familien og jeg elsker at bruge den, og vi er sikre på, at den har øget værdien af vores hus betydeligt.
Og hey, hvem kan ikke elske en værdistigning og færre praktiske opgaver som husejer :) ?
Kan beton være smuk i en indkørsel ? JA !
Vi undersøgte markedet for belægning af lang indkørsel og besluttede os for at indgå aftale med firmaet "Smuk-Beton", der har mange forskellige muligheder for at give betonflader selvvalgt farve og struktur, i vores tilfælde som større, uensartede fliser.
Vi giver ikke 5 stjerner for ingenting: Arbejdet blev udført yderst professionelt og til tiden i hele processen med løbende kommunikation mellem parterne.
Som aftalt blev arbejdet afsluttet med holdbar coating af betonarealet, så samlet er vi yderst tilfredse med resultatet.
Smukbeton - bliver ikke smukkere.....
Vi har fået lavet Smukbeton belægning omkring vores nye hus, ca 250m2 og det er blevet så smukt. Der kommer mange forbi og spørger hvordan vi har fået fat i sådan nogle store granitfliser. Det ser meget autentisk ud og ydermere var Smukbeton virkelig dygtige til at rådgive omkring farve-valg. Og kæmpe bonus - absolut NUL ukrudt, der skal ordnes.
Stor ros… Vi har fået lagt belægning i…
Stor ros… Vi har fået lagt belægning i vores forrige bolig og blev så tilfredse med det at vi også har fået det lagt i vores nuværende bolig hvor vi har haft det siden 2021.
Smuk-Beton og Jørgen var utrolig professionel og kompetent.
Vi fik rigtig god rådgivning med at vælge den rette løsning til hvordan vores terrassemiljø og indkørsel skulle se ud.
Meget stort udvalg af farver og belægningsmønstre - kun fantasien der satte grænser for at få sine ønsker opfyldt.
Der er intet at sætte på udførslen eller det færdige arbejde. Hvis der var noget undervejs, blev der rettet op på det.
Vi snakker ofte om hvor flot det ser ud, hvor glade vi er for det udtrykket, ikke at skulle luge ukrudt, ingen bøvl med myrer og at have en belægning som ikke kommer til at ligge ujævnt efter nogle år.
Alt i alt en god oplevelse - Vi kan kun anbefale Smuk-beton og deres ansatte!

Ingen respons
Har nu, 3 gange skrevet til firmaet og bedt om et tilbud og et svar, oven i købet efter at have læst deres lange intomail, hvor de selv skriver at man skal læse det hele da de kun ønsker seriøse henvendelser, ikke så meget som et svar kan man få. Det synes jeg er useriøst.

Besvarelse fra Smuk-Beton ApS
Fup firma, som løber fra deres ansvar
Vi fik i september 2019 lavet en flot indkørsel og terrasse. Efter 2 år begyndte farven af forsvinde. Efter lidt snak frem og tilbage med ejeren Jørgen Enggård, kom de ud og rensede og lakerede igen. Det ville de have betaling for, men mener det hører under garantien. Resultatet blev ikke helt tilfredsstillende, men dog bedre end det var. Nu 2 år efter er problemet der igen. Jeg har igen skrevet til Jørgen, men han svarer ikke. Hvad hjælper det at der er 50 års garanti, når det ser frygteligt ud. Vi havde kunne få lavet meget alm flisebelægning incl vedligholdelse, for hvad det her har kostet.
Et rigtig fup firma, som løber fra deres ansvar

Skuffende oplevelse
Vi fik i sommeren 2018 lagt terrasse fra Smuk Beton. Vi var vilde med den og brugte den konstant. Nu kan vi næsten ikke holde ud at se på den.
Allerede efter et par år begyndte det øverste lag at sidde løst og nu, 5 år efter, er der et kæmpe hul med rå beton (ca 1x 2 meter) og der er mere der sidder løst og bare venter på at gå løst.
Vi har igennem årene forsøgt at kontakte SB telefonisk men det lykkedes måske en ud af 10 gange. Sidste gang var først på året. Her blev vi lovet at de nok skulle komme at kigge på vores terrasse men vi har stadig intet hørt. Vi fik også at vide at skaden ikke var dækket af garantien. Vi skrev efterfølgende en mail hvor vi bad ham uddybe dette. Det var i foråret men har stadig intet hørt.
SB virker ved første øjekast og ved første besøg meget professionelle men efter min mening skal man lede længe efter større amatør. De burde være flove over den måde de behandler deres kunder på.

Kanon arbejde..
Ringede og fik hurtigt lavet en aftale som blev overholdt hele vejen igennem. Top professionelle folk som ved hvad de laver. Kan varmt anbefales..
Ordholdende, professionelt jysk firma.
Må efter flere år som kunde hos Smuk-Beton konkludere, at der her er tale om et firma med en indehaver, der er både ærlig og ordholdende og som har medarbejdere, der laver professionelt kvalitetsarbejde.

Besvarelse fra Smuk-Beton ApS
Aldrig har jeg oplevet nogen så dårlige…
Opdateret efter feedback: fint du har sendt to sms’er men de er jo kommet over 1 år efter jeg havde spurgt på opgaven, og med ekstremt manglende opfølgning undervejs. Hvilket for mig er så useriøst at jeg ikke vil støtte din virksomhed.
Oplevelsen: Aldrig har jeg oplevet nogen så dårlige til at overholde hvad de skriver til en!
Har tilbage i juni 2021 sagt ja tak til at få et tilbud fra smuk-beton.
De lover gentagende gange at komme indenfor alt imellem 2-4 uger, men aldrig lykkedes det dem at komme og give et tilbud.
De siger de har travlt, hvilket er fair. Men man må også som virksomhed være realistisk. Så lad være med at blive ved med at skrive at I vil komme indenfor er par uger når i ikke gør.
Seneste mail jeg har fået fra Jørgen er 22 oktober 2021 hvor han skriver at der efter næste uge bliver luft til at komme ud og give tilbud.
Men har jeg hørt fra ham siden - næh nej!!
Dybt useriøst firma - vil aldrig anbefale dem

Vender ikke tilbage
Vender ikke tilbage, har skrevet siden start juni og det er stadig ikke lykkedes at få ham ud og give et tilbud.
Dårlig stil, kunne i det mindste skrive at han har for travlt i øjeblikket, i stedet for at skrive han kommer indenfor 2-3 uger, for derefter stoppe med at svare på mails. Super dårlig service.