Świetny onboarding. Błyskawiczna pomoc konsultanta na infolinii i elastyczność w podejściu do klienta i jego potrzeb. Do tego intuicyjny i przyjazny interfejs administracyjny pozwalający na bezpro... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ja jestem zadowolona, smsy raczej docierają do odbiorców, chociaż klientki 2x twierdziły, ze nie dotarły. Wysylam im nr paczki do śledzenia po zakupie i to dość ważne, do tej pory klepałam w standardo... Se mere
Doskonały client service na infolinii oraz sposób podejścia do rozwiązywania problemów technicznych leżących po stronie operatorów systemów zewnętrznych. Inflolinia - sprawnie, miło, kompetentnie... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
SMSPLANET to platforma do masowej wysyłki wiadomości SMS oraz zarządzania bazą kontaktów klientów. Oferuje szereg usług, takich jak wysyłka SMS z polem nadawcy, wiadomości SMS dwukierunkowe oraz MMS. Użytkownicy mogą korzystać z gotowych szablonów, szczegółowych raportów wysyłek bezpośrednio od Operatorów sieci komórkowych oraz harmonogramów kampanii. System obsługuje integrację przez API, co umożliwia automatyzację procesów w firmie.
Kontaktoplysninger
Pszenna 8, 55-040, Ślęza, Polen
- +48 573 568 999
- kontakt@smsplanet.pl
- smsplanet.pl
Świtnie ! Polecam!
Do tego intuicyjny i przyjazny interfejs administracyjny pozwalający na bezproblemową zmianę konfiguracji i dołączanie użytkowników.
Wdrożyłem praktycznie bez wysiłku usługę dla naszego backoffice.
Prosto, szybko i bez problemów
Świetna sprawa łatwość obsługi
Świetna sprawa łatwość obsługi, szybka wysyłka wiadomości do wielu osób
Łatwa rejestracja
Łatwa rejestracja, możliwości lepsze niż u konkurencji, przejrzyste api i dokumentacja. Cennik jest delikatnie zawyżony od konkurencji o 25-30%.
Znak "-" nadal wchodzi system 7 bitowy sms, na stronie z opisem przegapione
Proste i intuicyjne narzędzie
Wsparcie supportu zawsze na tip top
Wsparcie supportu zawsze na tip top. SMS-y dochodzą i robią robotę. Łatwy panel w obsłudze i plus za pomoc w imporcie bazy. Warto przetestować.
Super
Super, że działacie! To co jest na minus, to czasem jest niestabilnie na połączeniu API + SMS dochodzą czasem wolno.
Fajnie jakby pojawiły się też czaty RCS szybko :)
📲 Skutecznie. Szybko. Bezpośrednio.
Polecam SMS Planet – solidne usługi i bardzo dobre dotarcie z informacją do klientów. To świetny sposób, by przypomnieć się w ostatniej chwili – telefon ma dziś każdy, więc ta forma komunikacji jest naprawdę skuteczna.
Z systemu korzystamy od około tygodnia…
Z systemu korzystamy od około tygodnia i w tym czasie jesteśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni. Wiadomości dochodzą sprawnie, ceny są w porządku, a największym plusem, jaki zauważamy, jest helpdesk. Nie ukrywamy — to poziom klasy premium :) Zawsze szybkie i rzeczowe odpowiedzi sprawiają, że czujemy się naprawdę „zaopiekowani”. Mamy wręcz wrażenie, jakby ktoś był do nas przypisany i znał nas od dawna. SUPER! :)
Wysyłka i odebranie SMS aplikacją Java…
Wysyłka i odebranie SMS aplikacją Java jest stosunkowo proste -choć nie ma (może nie potrafię znaleźć) javowej metody uwierzytelniania metodą rekomendowaną.
Bardzo dobry kontakt
Bardzo dobry kontakt, szybka rejestracja, pomoc indywidualna.
na minus obsługa bramki - dodawanie kontaktów przy wysyłaniu wiadomości...
Prosty i łatwy panel w obsłudze
Prosty i łatwy panel w obsłudze. Bezproblemowy system biura obsługi ( konkurencja nie rozwiązała tego problemu )
Ceny i pakiety bardzo adekwatne
Wzorowa współpraca od ponad roku
Wzorowa współpraca od ponad roku. Korzystamy z panelu i API - wszystko działa bez zarzutów. SLA na plus.
Wszystko jest w porządku
Super prosta rejestracja
Super prosta rejestracja, integracja również poszła bez problemów
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.