Ik heb ooit een hele fijne tandenborstel gekocht mét abonnement voor opzetborstels. Eerst liep dit goed. Ineens bleken de borsteltjes niet meer te komen en werd het wel iedere keer afgeschreven. Bedri... Se mere

Voor een tijdje ging het allemaal prima met de automatische verzending van de borstels. Tot juni..wel afgeschreven, niet ontvangen. Niks in de gaten wegens vakantie, maar augustus WEER niets ontvan... Se mere

Goede ervaring in tegenstelling tot deonlinetandarts.nl waar ik 6 weken heb gedacht en toen ineens mn geld terugvkreeg voor dezelfde spullen. Maar smoov had het na 3 dagen hier das netjes allesbzag er... Se mere

1. Kosmetikproducent

Geef jouw mond de aandacht die het verdient. Maar doe het in stijl.

2,3

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Tussendoor communicatie kan beter

Bestelling plaatsen ging snel en soepel..
toen hoorde ik lang niets en er stond wel verzonden..
uiteindelijk de bestelling ontvangen maar duurde “lang” en werd niet geheel op de hoogte gehouden waardoor ik twijfelde of het wel klopte !
Eenmaal bestelling binnen weer enthousiast!. En blij 🙂 🙃

7. marts 2024

erg tevreden

Pakketje was wat vertraagd door de drukte na black friday. Als excuus voor het ongemak een extra kop gekregen voor de tandenborstel. Super! En wat was alles netjes verpakt , mn complimenten.

24. november 2023

Mooie producten

Mooie producten, complete set om je gebit te reinigen extra punten voor lokale merken. Met alles wat ik probeer te boycotten is dit een uitkomst.

Enig minpuntje is dat het zakje mondwater lekte in de doos.

22. november 2023

Top service

Snelle levering & snelle na service bij een vraag die ik had. Product is excellent, ben er echt heel erg blij mee.

7. november 2023

Bezorging ging wat lastig door…

Bezorging ging wat lastig door wisseling warehous. Telefonisch zeer correct te woord gestaan. De beloofde mail inzake verzending is nooit gekomen. Er was mij verteld dat verzending door Post.nl zou gebeuren. Ik kreeg van DHL melding met de naam HUBOO. Googelen leerde dat die voor e-commerce de afhandeling doet. Product zeer compleet en ziet er mooier uit dan gedacht. Als stukje communicatie wat duidelijker is zeker 5 sterren waard! Kortom zeer tevreden.

18. september 2023

Top!

Heel veel leuke extras gekregen en mooi verpakt! Zeker het geld waard

4. september 2023

Dik tevreden

Dik tevreden! Snelle levering. Het voelt na het poetsen alsof mijn tanden schoner zijn en een heerlijke verfrissende smaak. Ik had een vraag en kreeg een snelle duidelijke antwoord, top service!

2. juli 2023

prachtig verzorgd pakket

prachtig verzorgd pakket. De box met alle producten is heel compleet en alles is mooi vormgegeven
Tandeborstel poetst anders dan gewend, maar voelt goed, moet nog even uitzoeken hoe ik gebruik ga maken van alle mogelijkheden (verschilende poetsstanden )

de reisbox die ik besteld heb is even mooi vorm gegeven, maar de borstel en de tandeborstel houder moeten er een beetje in gedrukt worden (en dan druk ik per ongeluk op de startknop), het lijkt net niet helemaal goed te passen. Doosje sluit wel prima

heel erg blij met deze aankoop

18. maj 2023

Fijne tandenborstel

Fijne tandenborstel, ik gebruik de tandenborstel nu al een paar maanden. Gisteren weer een opzetborstel bestelt, vandaag al in huis, ben heel tevreden.

10. maj 2023

Een aanrader!

Het pakket was bijna te mooi om uitelkaar te halen! De tandenborstel en accessoires zijn geweldig in gebruik en de tandpasta en het mondwater hebben een heerlijke smaak. Mijn gebit voelt veel schoner. Al met al heel blij met mijn aankoop.

17. april 2023