Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik ben erg ontevreden over de dienst die smooved aanbiedt. Ik geef meermaals aan om een energiecontract te willen afsluiten bij Luminus en de enige offertes die aangeboden worden zijn van Engie. Ook t... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Smooved blijkt totaal onbekwaam om zelfs een eenvoudige energieoverdracht correct uit te voeren. Een maand na de verhuis is dit nog steeds niet in orde. Dit is onaanvaardbaar voor een dienst die bewee... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onlangs verhuisd met Smooved. Heel tevreden!! Straf dat dit gratis is eigenlijk. Elektriciteit, telecom en verzekering heel snel geregeld en duidelijk overzicht van tarieven. Eens kijken en vergelijke... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Ejendomsmægler

Skrevet af virksomheden

Smooved offers a free, online one-stop-shop to optimize all your moving administration in one go - through smart comparison modules for energy, telecom, insurance, moving equipment etc. It's 100% free for the mover. An essential part of our product is focused on real estate brokers: through a co-branded interface, brokers can boost customer satisfaction and extend their reach in the months after the transaction.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Fijne samenwerking

Als vastgoed kantoor werken wij al enige tijd met Smooved, het ene dossier verloopt al wat vlotter dan het andere maar de ondersteuning blijft hetzelfde: TOP ! goed bereikbaar, alle medewerkers even vriendelijk echt een fijne samenwerking.

5. april 2024

Besvarelse fra Smooved

Geweldig om te horen dat jullie zo'n positieve ervaring hebben met ons, Verlimmo! Hetzelfde hier 😊 Uiteraard is niet elk dossier rozegeur en manenschijn, maar het is fantastisch om te weten dat onze ondersteuning top blijft. Dat alle medewerkers even vriendelijk zijn, spreekt boekdelen over de kwaliteit van onze samenwerking. 🌟

Geweldig team.

Super ervaring met Smooved - top team - Hebben zeer veel moeite gedaan om de verkeerd verwerkte meterstanden door LUMINUS recht te zetten!
Fijne mensen. Dank U Tina :)

5. april 2024

Besvarelse fra Smooved

Fijn om deze ervaring te lezen, Martine. Ook Tina waardeerde jouw hulp en geduld enorm tijdens het proces. Jullie vormden een sterk team! 💪😄

Vreselijk!!!

Vreselijk!!!! Het aangesmeerde nutsbedrijf is peperduur in vergelijking met het oude en de regelingen omtrent telecom trekken op niets!! 2,5 Maand heeft het geduurd tegen dat de aansluiting tot stand kwam & nadien krijg je nog een rekening van 87 euro voor een telecombedrijf waarvoor er nog een aansluiting actief bleek te zijn op het nieuwe adres waar een mens zijn plan dan maar mee moet trekken.... Zeker al 7 uur aan de lijn gehangen (gemiddeld 30-45 minuten per keer) om alles in orde te krijgen en dan is het 5 maanden later nog niet in orde!!! Een mens doet het beter zelf!!

3. april 2024

Beste Vinciane,

Dank u voor het delen van uw feedback. Hoewel we liever horen dat onze klanten positieve ervaringen hebben, waarderen we het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw zorgen met ons te delen.

Graag willen we enige verduidelijking bieden. In eerste instantie is het geenszins onze bedoeling om nutsbedrijven "aan te smeren". Smooved vergelijkt voor u de verschillende partijen op basis van een transparante en eerlijke prijsvergelijking, waarna u de keuze maakt voor de meest geschikte leverancier. Het is echter belangrijk om mee te nemen dat het verbruik dat u reeds betaald heeft de wintermaanden met het hoogste verbruik omvat, wat resulteert in een hogere afrekening voor de winterperiode. Dit zal echter gecompenseerd worden met een afrekening in uw voordeel tijdens de zomermaanden.

Wat telecom betreft, werd de installatie door onze diensten daadwerkelijk aangevraagd, maar de technieker kwam niet opdagen. Hiervoor hebben we vervolgens zo spoedig mogelijk een tweede installatiemoment aangevraagd. Bovendien zorgden we ervoor dat u hiervoor tot tweemaal toe een financiële tegemoetkoming van uw operator heeft ontvangen.

Helaas lezen wij dat u niet tevreden bent over de internetsnelheid en kwaliteit op uw nieuwe adres. Hierover hebben wij helaas geen vat aangezien het netwerk en de kwaliteit hiervan de verantwoordelijkheid van de operator zelf is. Hierover heeft uw operator u ook meerdere keren trachten te contacteren om het probleem op te lossen, maar zij konden u helaas niet bereiken. Volgens onze gegevens die we van de operator mochten ontvangen, zou het internetprobleem intussen opgelost zijn.

Tenslotte, kunnen we niet verantwoordelijk gehouden worden voor facturen die u op het nieuwe adres ontvangen hebt en die niet aan u geadresseerd zijn. Als de vorige bewoner niet alles tijdig heeft opgezegd, kan het inderdaad zijn dat u hiervoor nog facturen in de brievenbus aantreft die niet aan u gericht zijn. Het is echter logisch, dat wij in dit geval niet zomaar mogen optreden in de naam van de vorige bewoner zonder dat wij hiervoor van deze persoon de uitdrukkelijke toestemming gekregen hebben. Dit zou u vermoedelijk zelf ook niet waarderen.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en uw geduld. We blijven tot uw beschikking om eventuele verdere vragen of zorgen aan te pakken.

Vriendelijke groeten,

Team Smooved

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vlot geholpen, ook bij specifieke situaties

Alle digitale platformen en aanspreekpunten konden niet goed weg met onze specifieke situatie voor het overdragen van de nutsvoorzieningen na de aankoop van een pand. Via Smooved uitstekend, snel en klantvriendelijk geholpen. Een aanrader bij kopen en verhuizen.

21. februar 2024

Besvarelse fra Smooved

Het Smooved team zet zich in voor een service die zowel persoonlijk als vlekkeloos is en dat geldt ook voor situaties die minder vanzelfsprekend zijn. 💪 We zijn blij te horen dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan, Ine! Dank je wel voor het aanbevelen van Smooved! 😉

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Door een energie leverancier werd een verkeerde factuur overgemaakt.

Door een energie leverancier werd een verkeerde factuur voor betaling overgemaakt. Terwijl de procedure voor te herbekijken liep, werd ook al een incassobureau ingeschakeld en liep het bedrag aardig op.
Niettegenstaande het uitzichtloos verloop, konden we op de betrouwbaarheid van smooved rekenen die ondanks de escalatie toch het tij kon doen keren. Tina was zeer vastberaden en het deed ons goed dat ons probleem zo ter harte werd genomen.
Uiteindelijk kende het een positieve afloop na maanden aanhoudende inspanningen van Tina (smooved).
Bedankt 👍

21. februar 2024

Besvarelse fra Smooved

Bedankt voor het delen van je ervaring, Jacques. Gelukkig heeft Tina met haar vastberadenheid deze uitdaging tot een goed einde kunnen brengen. We zullen haar zeker nog eens extra in de bloemetjes zetten! 😉🌸 Nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen en de fijne samenwerking! 🏠🤝

ons verhuis makkelijker gemaakt

Verhuizen uit Nederland naar België was enorm stressvol en we waren enorm blij om via een vriend te horen over Smooved. Het feit dat ze voor ons konden uitzoeken welke abonnementen voor energie, mobiel en internet het beste waren voor onze noden heeft ons veel werk en moeite bespaard zodat we ons op andere zaken konden focussen. Super blij dat zo een diens bestaat!

12. februar 2024

Besvarelse fra Smooved

Verhuizen naar het buitenland is nu eenmaal niet simpel, want waar begin je zelfs? 😅 Geweldig om te lezen dat wij jullie zorgen hebben weggenomen, Ivana! Als jullie of jullie vrienden in de toekomst meer hulp nodig hebben, weet je ons te vinden hé. 🏡🌟

immo kantoor…

Ik ben doorverwezen geweest via mijn immo-kantoor omwille van onze verhuis. Ik had nog nooit gehoord van Smooved en wist niet goed wat te verwachten.
Ik kreeg al snel iemand toegewezen die mijn dossier in handen heeft genomen.
Eén woord, Fantastisch!
Enorme professionele mensen, direct antwoord, enorm behulpzaam, correct en heel vriendelijk.
Kortom bedankt Smooved, bedankt Yoran voor de vlotte en aangename samenwerking om mijn verhuis een stuk makkelijker te maken.

4. januar 2024

Besvarelse fra Smooved

Fantastisch om te horen dat Yoran en ons Smooved team hebben kunnen bijdragen aan het gemak van je verhuis! Bedankt voor je vriendelijke woorden en het vertrouwen, Stijn. We staan met veel plezier voor je klaar. 🏠😊

Smooved is fast

Smooved is really good company. They can fix what you need. I am very happy working with them. They respond your answers quikly. my Gas, electricity and internet subsribtions were made any efforts. Thanks Smooved!!

19. december 2023

Besvarelse fra Smooved

Thanks for the shoutout, Hakan! Thrilled to know that we've got that turbo-speed service locked in. 🚀💨 Keep enjoying your subscriptions, and if you need some more fixings, let us know! 😉

Super

Super vriendelijk en ze helpen je heel goed! Ik ben super tevreden

11. december 2023

Besvarelse fra Smooved

Hartelijk bedankt voor jouw lovende woorden Imran! Klanten super tevreden maken, dat is onze ambitie, elke dag opnieuw! 🦸‍♀️

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede communicatie

De communicatie met Smooved zowel telefonisch als chat verloopt steeds duidelijk en vriendelijk en je wordt snel verder geholpen.

6. november 2023

Besvarelse fra Smooved

Hartelijk bedankt voor jouw lovende woorden Olivia! Altijd content als we jou kunnen helpen. 🙌

Correkte dienstverlening..

Stipt op tijd bij aanvang van verhuis.Zeer snel afgehandeld.Vriendelijk.Correkte plaatsing van de goederen op de plaats waar ze moesten komen.Nutsvoorzieningen werden volgens afspraak allemaal geregeld.Dus zelf geen geloop of geschrijf meer.Wat wil een mens nog meer? SUPPER.

11. august 2023

Besvarelse fra Smooved

Wat een fantastisch plezier om deze review te lezen! Dit soort ervaringen aan onze verhuizers bezorgen, daar streven we alle dagen van de week naar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tof dat Smooved een aantal praktische…

Tof dat Smooved een aantal praktische taken overneemt en dit in samenwerking met makelaar Heylen te Turnhout. Zeker een aanrader voor de eventuele twijfelaars. Maw niet twijfelen en gewoon contacteren.

14. april 2023

Besvarelse fra Smooved

Wij twijfelde ook geen moment, toen we zagen dat we jou mochten helpen Karel! 😉 Contacteer ons zeker als je nog verdere hulp zou nodig hebben.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden van deze firma

Zeer tevreden van deze firma. Zij blijven opvolgen en adviseren zelfs na afsluiten van het contract. Wanneer ik op een zaterdag een mail stuurde met mijn bezorgdheid, nam de CEO van het bedrijf de tijd om toch even een korte geruststelling op te stellen.
Echt super!

1. marts 2023

Besvarelse fra Smooved

Bedankt voor jouw lovende woorden Kurt! Zoals we bij Smooved zeggen: "een klant kan nooit storen", ook niet op zaterdag 😉

Vriendelijk en heel behulpzaam

Via mijn makelaar met Smooved in contact gekomen die alles regelden voor de overname elektriciteit. Zij deden alles correct voor de overname maar het verliep niet zoals het moest met Luminus. Dankzij de verschillende tussenkomsten van Smooved kwam het uiteindelijk in orde. Yoran en Valerie waren steeds vriendelijk, professioneel en heel behulpzaam. Dank hiervoor!

20. februar 2023

Besvarelse fra Smooved

Bedankt voor de lovende woorden Dominique. Helaas duurt het inderdaad soms langer dan wenselijk is bij sommige nutsbedrijven. Waar je wel steeds vanop aan kunt, is dat wij onze tanden zetten in elke dossier om zo toch tot de gewenste uitkomst te komen! 💪

Extremely helpful

Extremely helpful, everything was in English which made things much easier as an ex-pat. Would highly highly recommend it.

Tina Bogaerts - was the one that helped me, hope her manager can see this.

19. februar 2023

Besvarelse fra Smooved

Thank you for your kind words Thomas!
Best regards,
Her manager 😉

Eerste kennismaking met Smooved

Eerste kennismaking met Smooved. Bijzonder snel in het verwerken van de geleverde gegevens. Erg vriendelijke, duidelijke en transparante communicatie zowel via Whatsapp als via mail. Duidelijke bevestigingen en deadlines. AAA+

26. januar 2023

Besvarelse fra Smooved

Wauw Guido, wat een leuke review!
Mocht je nog verdere vragen hebben, staan we steeds met veel plezier paraat.

Topservice

Topservice! Via de chat bereik je vlot de uiterst klantvriendelijke medewerker(s) indien je nog vragen hebt. Heel overzichtelijk en aangenaam om op die manier de administratie te doorlopen, aanrader!

2. januar 2023

Dag Sandra,
Zo leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Mochten we je nog kunnen helpen in de toekomst, kan je steeds op ons rekenen!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Smooved doet niet wat het belooft

Smooved doet niet wat het belooft. Via makelaar horen we dat we zelf niets moeten doen om onze energiecontracten over te zetten. Nu blijkt, een maand na verhuis, dat we op ons nieuw adres geen contracten hebben. Nu vertellen ze ons dat ze bestaande contracten niet overzetten. Dit is om achterover te vallen.

8. december 2022

Dag Ellen,

Bedankt om de tijd te nemen om een review over onze dienstverlening te schrijven. Helaas lezen we dat de ervaring die u heeft mogen beleven, niet echt positief was.

Omdat wij als jong bedrijf erg veel belang hechten aan de mening van onze klanten, had ik graag uitgebreid de tijd genomen om uit te leggen wat er juist gebeurd is en waarom er een maand na uw verhuis nog geen contract op het nieuwe adres geopend is.

Vooreerst werd er op 19 oktober een dossier aangemaakt in Smooved. Hierbij kreeg u onmiddellijk een energievoorstel opgestuurd van onze, op dat moment, meest voordelige energieleverancier.

Aangezien dit voorstel niet bevestigd werd, nam één van onze medewerkers op 20 oktober met u contact op. Tijdens dit telefoongesprek kregen we van u de bevestiging dat alle gegevens voor de verhuis van jullie bestaande energiecontract van het oude naar het nieuwe adres reeds waren doorgestuurd. Hierbij werd er dus snel en proactief gehandeld door onze diensten (al na 1 dag was er een contactmoment).

Wanneer een klant ons bevestigt dat alles reeds is overgemaakt aan de leverancier, dan neemt Smooved hier nota van en gaan we onze diensten niet verder aan de klant opdringen. We zijn immers een servicebedrijf en doen niet aan "hard-sales". Daar u ons dit telefonisch doorgaf, ontving u kort hierna een e-mail die aangaf dat u niet langer geïnteresseerd was in de diensten van Smooved. We hebben dus zeker ons best gedaan om zo duidelijk en transparant mogelijk te communiceren.

Begin november bleek dan dat de verhuis die jullie aan jullie energieleverancier gecommuniceerd hadden, toch niet naar behoren werd doorgevoerd (fout hierbij lag bij de leverancier - wat helaas niet uitzonderlijk is). Omdat jullie deze energiemaatschappij zowel telefonisch als via chat niet konden bereiken, werd er opnieuw met Smooved contact opgenomen.

Hier werd er gevraagd of wij de verhuis van jullie contract niet alsnog (de aanvraag hiervoor was echter al vertrokken sinds 20 oktober), sneller konden laten plaatsvinden. Hierop hebben onze medewerkers heel duidelijk en correct gemeld dat we hier helaas niet garant voor kunnen staan. Gegeven dat de verhuis al een tijdje gepasseerd was (reeds een klein 2-weken) en dat dit nog niet in orde gebracht was door de energiemaatschappij, konden wij de goede afloop helaas niet beloven (de nieuwe bewoner had immers reeds een energiecontract op jullie oude adres afgesloten). In dergelijke gevallen, zeggen we dit dan ook eerlijk en duidelijk aan de klant. We verkiezen hierbij om eerlijk en transparant te zijn en niet iets te beloven wat niet kan worden nagekomen.

Ik begrijp 100% dat jullie ontevreden zijn met hoe de overname van het energiecontract verlopen is. Zoals u op 20 oktober aan ons doorgaf, was alles reeds correct doorgegeven en is het niet normaal dat jullie leverancier, dit begin november nog niet correct heeft kunnen afhandelen. Ik vrees enkel dat u hierbij de verkeerde "schuldige" aanwijst.

In tegenstelling tot uw energiemaatschappij, was Smooved wel steeds bereikbaar, namen we proactief contact op en beantwoordde we alle vragen die u had. Dat u niet tevreden was met het antwoord dat we begin november eerlijk en transparant aan u doorgegeven hebben, begrijpen we ergens wel. Het is echter uw energiemaatschappij geweest die uw aanvraag niet tijdig verwerkt heeft.

Ik bedank u nogmaals voor uw beoordeling en ik hoop oprecht dat we u in de toekomst, bij een eventueel nieuwe verhuis, wel van dienst kunnen zijn. 😇

Reactief - vriendelijk en professioneel

Ik was echt heel sceptisch ivm met die app maar onmiddellijk was er reactie op de chat en later ook via de telefoon.
De assistentie en de uitleg ivm de voorgestelde services waren duidelijk en gedetailleerd. Alle opties werden doorlopen. Ik had een heel vertrouwd gevoel bij Manon en wil haar ook hartelijk danken voor haar bijdrage in deze .. administratieve rompslomp ..

1. december 2022

Dag Martine,
Hartelijk bedankt voor deze lovende woorden. We zijn oprecht blij dat we u toch hebben weten overtuigen met onze app en dienstverlening.
Mochten er nog verdere vragen zijn, blijven we uiteraard graag ter beschikking staan! 😇

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Geen meerwaarde

Onlangs verhuisd en ik vond het geen duidelijk platform. Er zijn 2 ‘logins’: eentje van de vorige huurwoning en eentje van de huidige. Zou aangenamer zijn moest het allemaal gecentraliseerd worden.
Uiteindelijk alles ‘manueel’ in orde gebracht, ging voor mij sneller. Smooved had voor mijn verhuis geen meerwaarde.

1. december 2022

Dag Brenda,

Hartelijk dank om de tijd te hebben genomen om een review over onze dienstverlening te schrijven.

Zoals je aangeeft kan een verhuisproces inderdaad vaak erg "verwarrend" zijn met overnames die moeten gebeuren op het oude adres (waar u vertrekt) als ook voor het nieuwe adres (waar u gaat wonen).

Omdat overnamedocumenten en meterstanden gemakkelijk gewisseld worden tussen deze 2 adressen, kiezen we er bij Smooved inderdaad voor om met 2 verschillende logins te werken - één voor elk adres.

- Zo zal de vastgoedmakelaar die uw vorige huurwoning begeleid heeft, u uitnodigen om een slotfactuur aan te vragen. Deze slotfactuur werd voor uw vorige woning door Smooved aangevraagd op 2 december.

- Zo zal de vastgoedmakelaar van uw nieuwe woning, u uitnodigen om de energie- en watermeters op het nieuwe adres correct over te nemen. Hiervoor krijgt u automatisch een geoptimaliseerd energievoorstel voor de meters op het nieuwe adres.

We begrijpen dat dit inderdaad best verwarrend kan zijn maar het doet ons toch plezier om te zien dat we u, alvast bij het aanvragen van uw slotfactuur op uw vertrekadres, een dienst hebben kunnen bewijzen. 💪 Heel veel succes alvast in uw nieuwe woonst! 😇

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.