Pogestræde 29, 5000 Odense, Odense C, DK

Har været til behandling to gange i klinikken i Odense, i nogle hyggelige omgivelser med behagelig musik, man føler sig velkommen når man træder ind af døren . Har været inde hos Maria, som er utrol... Se mere

Efter er meget uheldigt forløb i Aarhus, hvor aftaler blev aflyst og meget uvidende behandlere gav en dårlig oplevelse, kan jeg kun give min bedste anbefaling til søde og dygtige medarbejdere i Odense... Se mere

1. Skønhedssalon
  2. Ansigtsbehandling
  3. Helse- og skønhedsbutik
  4. Specialiseret klinik

Om Smooth - Odense

Lev dit bedste liv – et SMOOTH liv! SMOOTH er din vej til et nemt liv fyldt med selvtillid.

Promo Image

SMOOTH er Danmarks bedste løsning på permanent hårfjerning. Bliv fri for uønsket hår, røde knopper og indgroede hår og få selvtilliden til at stråle som dit bedste selv! Og hvis du er bange for at permanent hårfjerning ikke virker på dig, så er du nu sikret med vores 100% tilfredshedsgaranti.

SMOOTH er skabt af Selima – en helt almindelig kvinde, med et helt almindeligt problem, som hun ønskede at hjælpe andre kvinder med. Det gør hun nu med hele 4 klinikker i Danmark, hvor vi arbejder med den mest innovative teknologi på markedet, som virker på alle hud- og hårtyper, og til en pris, hvor alle kan være med! Hos SMOOTH er vi ca. 30% billigere end andre klinikker, og nu kan du endda blive hårfri for kun 499 kr. om måneden med vores afbetalingsløsning, hvor du får et lån helt gratis, uden renter og gebyrer.

Hos SMOOTH er vi specialister i hårfjerning med laser og glat hud, og vi går ikke på kompromis med kvalitet. Vi har en you do you-attitude og vægter ærlighed højt i vores kommunikation.

Bliv en SMOOTH BABE og få mange eksklusive fordele. Med vores nye medlemsklub kan du optjene point og få rabat, få cashback ved henvisning af en ven, modtage invitation til eksklusive events og meget mere!

SMOOTH er meget mere end permanent hårfjerning – det er et community. Bliv en del af klubben og følg med på Instagram og TikTok.

• Pogestræde 29, 5000, Odense, Odense C, Danmark

4,2

God

Det tager typisk over 1 måned at svare

Jeg har egentlig været tilfreds med…

Jeg har egentlig været tilfreds med Smooth, men efter køb af klippekort, er samtlige at mine behandlinger blevet aflyst med én dags varsel. De svarer ikke på opkald og besvarer ikke mails. Jeg kan ikke anbefale Smooth - er efterhånden blevet en pengemaskine med kunder på samlebånd.

8. maj 2026

Jeg har været utrolig glad for mit…

Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos Smooth i Odense. De tager altid godt imod mig og har styr på mine tider - jeg har aldrig oplevet en eneste forsinkelse.
Jeg har primært fået behandlet af søde Tammy, men alle på klinikken har været dygtige og imødekommende. Stor anbefaling. 🥰

9. april 2026

God behandling og oplevelse!

Line hos Smooth i Odense er super sød, behagelig og professionel, og man er ikke i tvivl om, at man er i gode hænder! Det kan varmt anbefales alle, at booke en tid ved Smooth i Odense hos hende.

9. januar 2026

MEGET tilfreds! :-)

Jeg har fået behandlinger hos Line i Smooth Odense i et stykke tid nu og jeg er bare så glad og tilfreds med resultatet! Line er simpelthen så sød og nærværende. Allerede fra første gang jeg mødte hende, gjorde hun sig virkelig umage, for at sætte sig ind i mine ønsker og forklare alt på en måde, så jeg følte mig helt tryg.

Jeg får primært laser hos hende og jeg er virkelig overrasket over effekten. Allerede efter 1. behandling kunne jeg se forskel. Nu er jeg oppe på 4 laser behandlinger og jeg kan nøjes med at barbarer mig to gange om måneden.. Jeg havde virkelig mange kraftige og mørke hår..
Line er også enormt fleksibel, når jeg (lidt for ofte) ændre min tid. Hun tager det altid med et smil og møder mig bare med varme.

Jeg har også fået botox i panden og filler i læberne hos hende og resultatet er præcis som jeg håbede. Hun er utrolig grundig og jeg føler mig virkelig i sikre hænder.

Jeg glæder mig oprigtigt hver gang, jeg skal til behandling. Line er bare en mega dygtig og sød behandler og jeg kan kun anbefale hende på det varmeste! Tak for dig Line ♥️

1. september 2025

Jeg har fået lavet behandlinger hos…

Jeg har fået lavet behandlinger hos Line i Smooth i Odense et par gange, og hver eneste gang går jeg derfra med en virkelig god oplevelse. Line er utrolig professionel, dygtig og samtidig så sød og imødekommende, at man straks føler sig i trygge hænder.

Hun tager sig altid god tid til at forklare, hvad hun gør, og hun lytter virkelig til ens ønsker – uden at oversælge noget. Resultaterne er naturlige, smukke og endnu bedre end jeg havde turde håbe :-)

Jeg kan varmt anbefale både Smooth og især Line. Jeg kommer helt sikkert igen!

17. juli 2025

Lipfiller

Jeg har fået lavet lipfiller hos Smooth ved Line, og jeg er SÅ glad for resultatet! Det var første gang for mig, så jeg var lidt nervøs – men Line sørgede for, at jeg fik bedøvelse i god tid, og jeg kunne slet ikke mærke nålen. Hele oplevelsen var tryg, professionel og rigtig rar, hvilket gjorde det til en god førstegangsoplevelse.
Jeg har allerede anbefalet Line til mine veninder, som også er begyndt at booke tid der – og jeg glæder mig allerede til mit næste besøg! 💋

Knus Anna

28. oktober 2025

Jeg er kommet hos smooth i Odense

Jeg er kommet hos smooth i Odense, i par år nu og hver gang møder jeg personalet som smilende og imødekommende. Har både fået lavet laser og prp/prf, med gode resultater og god service. De er så søde og professionelle, kan helt klart anbefales 😃

7. november 2025

Jeg har været kunde i par år nu og jeg…

Jeg har været kunde i par år nu og jeg er yderst tilfreds med deres behandlinger, deres service og alle deres gode anbefalinger! Priserne er helt i orden, personalet er imødekommende og profesionelle! Man føler jeg altid i gode hænder når man er derinde. Kæmpe anbefaling!

5. november 2025

10/10 altid

Jeg kommer cirka hver 5-6 måned hos dygtige Line Hillbrandt i Smooth Odense, og det er altid en kæmpe fornøjelse. Fra første besøg er jeg blevet mødt med åbne arme, ærlighed og en oprigtig interesse i mig og mine ønsker. Line er ekstremt dygtig, professionel og samtidig så varm og nærværende. Hun forklarer alt grundigt, lytter til ens behov og leverer resultater, der ser naturlige og smukke ud hver eneste gang.
Der er en ro og en tryg atmosfære i klinikken, og man går altid derfra med både et smil og en følelse af at være blevet passet virkelig godt på. Jeg kunne simpelthen ikke forestille mig at få behandling noget andet sted eller af nogen anden kosmetisk sygeplejerske end Line. Hun er helt igennem fantastisk!

4. november 2025

God service hos Tammy og Smooth teamet

Jeg har fået laserbehandling på hele kroppen af Tammy hos Smooth i Odense 5 gange, og resultatet er helt utroligt - jeg har næsten ingen hår tilbage, og de få har, der er, er meget fine og tynde.
Derudover har jeg fået filler og Botox 3 gange og er altid super tilfreds med resultatet og servicen. Klinikken er indbydende såvel som personalet og man føler sig tryg og godt behandlet hver gang. Kan varmt anbefale Smooth til alle, der ønsker kvalitet og flotte resultater til gode priser 😍

28. november 2024

TIFFANY DEN BEDSTE!!!!!

Jeg har haft et super godt laserbehandlingsforløb hos Smooth Odense. Resultaterne har været tydelige, og jeg har følt mig i trygge hænder hele vejen igennem. Tiffany, som stod for mine behandlinger, var både professionel, grundig og utrolig sød. Det har været en rigtig positiv oplevelse fra start til slut – kan varmt anbefale Smooth til alle, der overvejer laserbehandling!

4. november 2025

Den bedste klinik jeg nogensinde har…

Den bedste klinik jeg nogensinde har besøgt!

SMOOTH lever 100 % op til sit navn – alt er bare smooth fra start til slut! Aldrig har jeg følt mig så tryg, velkommen og godt behandlet. Tammy og Tiffany er helt fantastiske – to af de sødeste, mest rolige og professionelle behandlere, jeg nogensinde har mødt. De udstråler en ro og varme, der får én til at slappe fuldstændig af.

Man mærker tydeligt, at de virkelig brænder for det, de laver, og at de går op i hver eneste detalje. De tager sig tid, lytter, og man går altid derfra med et smil og følelsen af at være blevet forkælet.

Jeg kan ikke anbefale SMOOTH nok – og især Tammy og Tiffany fortjener al ros i verden for deres imødekommenhed, faglighed og gode energi. Jeg kommer aldrig til at gå andre steder! ❤️

24. oktober 2025

PAS PÅ.

Jeg har haft et behandlingsforløb hos SMOOTH, som pludselig blev afbrudt uden nogen ordentlig forklaring. Det var i sig selv meget frustrerende, men endnu værre er det, at jeg siden den 5. september 2025 har forsøgt at få svar og hjælp – uden held.

Jeg modtog en automatisk bekræftelse fra Tiffany Le, hvor jeg blev lovet, at min sag ville blive behandlet hurtigst muligt. Men nu er der gået over en måned, og jeg har hverken fået opfølgning, undskyldning eller nogen form for løsning. Jeg har skrevet igen, men bliver totalt ignoreret.

Behandlingsforløbet har haft stor personlig betydning for mig, og jeg føler mig virkelig svigtet. Det virker uprofessionelt og respektløst at lade kunder stå tilbage uden svar – særligt når man har betalt for en ydelse, man ikke fik færdiggjort.

Jeg håber virkelig, at SMOOTH tager dette seriøst og begynder at behandle sine kunder med den respekt og ansvarlighed, man burde forvente af en professionel klinik

1. juli 2025

Jeg er yderst tilfreds med mit

Jeg er yderst tilfreds med mit laserforløb hos Smooth hos Tiffany. Hun er både utrolig kompetent og behagelig, og man føler sig tryg og i gode hænder fra første behandling. Tiffany er grundig i sin vejledning, og hun tager sig tid til at besvare eventuelle spørgsmål. Jeg kan varmt anbefale både Smooth og Tiffany til alle, der overvejer laserbehandling 😁

2. juni 2025
Smooth - Odense-logo

Besvarelse fra Smooth - Odense

Kære Sujaanaa,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for, at du føler dig tryg og godt behandlet af Tiffany. Det betyder meget, at du kan anbefale os videre.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken igen ❤️

Team SMOOTH <3

Smooth i Odense

Jeg er flere gange blevet behandlet af Line i Odense, som er utrolig dygtig. Hun er desuden venlig og imødekommende samt lydhør over for de ønsker man har. Stor anbefaling herfra!

28. maj 2025
Smooth - Odense-logo

Besvarelse fra Smooth - Odense

Kære Emma,

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling! Det glæder os, at du føler dig godt behandlet af Line – vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at byde dig velkommen igen. ❤️

Team SMOOTH <3