Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Smolnytsky Clinic - сучасний медичний центр у Кам'янці-Подільському Клініка Смольницьких - це сучасний медичний центр у Кам'янці-Подільському, який надає професійну медичну допомогу пацієнтам будь-якого віку з широким спектром захворювань. Наша команда спеціалістів У нашому медичному центрі ведуть прийом кваліфіковані лікарі за такими напрямками: Невролог • Кардіолог • Педіатр • Терапевт • Ендокринолог • Ревматолог • Нефролог • Дитячий кардіолог • Хірург-ендокринолог • Сімейний лікар • Психолог • Масажист Наші фахівці проводять консультації та надають лікування як в умовах клініки, так і з виїздом додому за потреби. Сучасна діагностика У клініці Смольницьких доступні різноманітні види обстежень: ультразвукова діагностика органів та систем організму, електрокардіографія, електроенцефалографія головного мозку, велоергометрія для оцінки роботи серця під навантаженням, добове холтерівське моніторування ЕКГ. Наші переваги Smolnytsky Clinic пишається своєю командою професіоналів. Кожен наш лікар володіє глибокими теоретичними знаннями та багаторічним практичним досвідом. Ми постійно інвестуємо в розвиток персоналу: наші спеціалісти регулярно відвідують тренінги та курси підвищення кваліфікації, вивчають інноваційні методи діагностики та терапії. Ми рухаємось вперед разом із медичною наукою. Інноваційні методи діагностики Smolnytsky Clinic стала однією з перших у регіоні, хто впровадив такі діагностичні методи, як велоергометрія, нейроміографія та дванадцятиканальне холтерівське моніторування ЕКГ. Велоергометрія (тредміл-тест) Це діагностична методика оцінки роботи серця в умовах дозованого фізичного навантаження на велотренажері. Дослідження дозволяє проаналізувати серцеву діяльність, показники артеріального тиску та частоти серцевих скорочень, газообмін (споживання кисню та виділення вуглекислого газу), а також електричну активність міокарда при різному рівні навантаження. Цей метод ефективний для виявлення ішемічної хвороби серця, порушень серцевого ритму та провідності, а також для визначення функціональних можливостей серцево-судинної системи та фізичної витривалості пацієнта. Холтерівське моніторування ЕКГ (12 відведень) Цей діагностичний метод застосовується для виявлення різноманітних кардіологічних патологій: ішемічної хвороби серця, порушень ритму, блокад провідної системи, епізодів ішемії тощо. Дванадцятиканальне холтерівське моніторування дозволяє комплексно оцінити функціональний стан серцево-судинної системи та контролювати результативність призначеної терапії. Нейроміографія Це метод функціональної діагностики, який вивчає стан м'язової тканини та периферичних нервових волокон шляхом електричної стимуляції. Нейроміографію використовують для діагностування неврологічних захворювань, зокрема тунельних синдромів, розсіяного склерозу, невропатій та інших патологій периферичної нервової системи. Цей метод також допомагає контролювати ефективність лікувальних та реабілітаційних заходів у пацієнтів з неврологічними розладами.
Kontaktoplysninger
проспект Грушевського, 17 /5, 32300, Кам'янець-Подільський, Ukraine
- 0682146262
- smolnytskyclinic@gmail.com
- smolnytsky.com.ua
Andre kiggede også på
Ingen anmeldelser
Denne virksomhed har ikke fået nogen anmeldelser endnu.
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.