Smit Hekwerken Anmeldelser

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hekwerkspecialist SMIT Brunssum pruts werk

Aan Smit hekwerken Brunssum en Montage,
Vakwerk …?
Op 5 juli 2025 heb ik een offerte ontvangen van een door mij bestelde poortvleugel met grendelpin bij de Fa. Smit te Brunssum. Op dinsdag 4 november 2025 werd deze gemonteerd.
Men was met twee monteurs van de firma Smit uit Brunssum, Ger Wobben en een collega.
Er zou een poortvleugel met vergrendelpin gemonteerd worden.
Dit, waar ik nu aan ga beginnen, was volgens Ger een hele moeilijke klus!
Ger begon met een koker die voorbewerkt was en waar de gaten voorgeboord waren, tegen de muur van ons huis te houden. Aan de koker zat een waterpas vast met een magneet, om te controleren, of de koker goed verticaal staat. Het boor werd er bij gehaald en er werden drie gaten geboord in mijn huis, om de koker vast te zetten. Toen de stalen koker werd weggenomen, zaten die drie gaten in het huis geheel uit hun lood, ze zaten: een gat 10 cm van het einde van het huis, het tweede gat zat op 11 cm van het einde van het huis en het derde gat zat op 12 cm van het einde van het huis. Dus alle drie de gaten zaten niet waar ze hoorde te zitten in mijn huis geboord, terwijl de drie gaten reeds waren voorgeboord in de stalen koker. Ger vertelde me dat de gaten in de koker verkeerd werden geboord door de firma waar de koker werd geproduceerd. Als dat zo is, breng dat verkeerd product maar terug naar die firma. Waarop Ger antwoordde: "we doen geen zaken meer met die firma". Je krijgt dan een hele leuke eindeloze lange discussie. Ik maakte de opmerking, dat er in mijn huis niet verder geboord werd. Mijn geld wat ik moest betalen klopte wel!!! De koker werd uit mijn zicht geplaatst op de grasmat, voor het huis en er werd in de koker heel wat afgeboord, om de bestaande gaten in de koker passend te maken. Ik weet niet hoeveel gaten er in de stalen koker geboord zijn. Ik vertelde tegen Ger, dat ik een andere koker wil, met alleen de drie voorgeboorde gaten. Dat hoefde niet van Ger, "we zijn nog niet klaar", vertelde hij me, "alles komt goed". Na twee uren boren en passen paste de koker tegen mijn huis en hij stond waterpas verticaal. Nogmaals hoeveel gaten er in de koker zijn geboord en hoe vast de koker zit, is mij een raadsel! Na vier en een half uur zat de koker en hing de vleugelpoort. Ik noem dit geen vakwerk. Als ik het moest doen, nam ik de koker, zette die op de bestaande poortkoker en zorgde dat alles verticaal stond. Dan boorde ik alleen het bovenste gat en draaide die bout er los in, zodat ik kan zien en controleren of de koker recht verticaal stond. Dan draaide ik de eerste bout vast en boorde ik het onderste gat in de koker. Zette deze ook vast met een bout en als laatste boorde ik het middelste gat van de koker en draaide daar de derde en laatste bout in. Verticaal en vast staan? GEGARANDEERD!!!!! Op één uur was alles gebeurt als ik het kon doen. Kind kan de was doen.
De Firma Smit poorten en hekwerken uit Brunssum wil ik hier nooit meer zien!!

4. november 2025
Uopfordret anmeldelse

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.